|
İzmir-ESES alemin kralını karşıladı |
Cevapla | Sayfa <1 345 |
Yazar | |
sulo2635
Deneyimli Yazar UZAKLAŞTIRILDI süleyman ulug Yaş: 37 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 315 |
Alıntı Cevapla Tarih: 03/May/2008 saat 18:27 |
es_es_emrah BEN malasef kendi nickimle giremıyorum bu videoyuda sıze cok daha onceden atacaktım ama kendı nıckımle gıremıyorum siteye.Saolsun arkadas nıckını ve sıfresını verdı ordan gırdım attım Dün karşıyaka macı oncesı takımımızı karşıladık o videolardan sadece 1 tanesi iyi seyirler KIZILCIKLI EMRAHHH !!!!!
|
|
Semt-i Mukaddes
ÖRNEKKÖY (İzmir ESES) |
|
Baba
Usta Yazar Alper Uruş Yaş: 49 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: EStanbul:) Online Durum: Offline Mesajlar: 5609 |
Alıntı Cevapla Tarih: 03/May/2008 saat 18:47 |
istanbul'dan İZMİR ES ES'e sevgiler takıma moral olmuştur, düşünen şanlı taraftarımıza teşekkürler... |
|
KIZIL bir pıhtı vardı doğduğunda göbeğinde ve KARA bir toprak olacak öldüğünde üzerinde. (VİVA ESES).... protEStler...
|
|
Fanatik26
Usta Yazar Münür Yaş: 39 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2766 |
Alıntı Cevapla Tarih: 03/May/2008 saat 19:09 |
takımımızı orda 5 kişide karşılasa helal olsun 5000 kişide karşıla helal olsun
ama neden bazı arkadaşlar hala neden hiç birinizde atkı yok forma yok neden 5 kişi karşıladınız demeye ihtiyaç duyuyor anlamadım.. tek tek helal olsun arkadaşlarımıza... |
|
Y Ö N E T İ M İ S T İ F A |
|
b.ali
Yazar Ali Yaş: 43 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Manisa Online Durum: Offline Mesajlar: 101 |
Alıntı Cevapla Tarih: 03/May/2008 saat 21:56 |
Yaklaşık bir haftadır siteyi eksiksiz takip ediyorum , bilen vardır, ben manisadan EsEs imizin bu taraflardaki maçlarına sürekli giderim, ama bu hafta oynayacağımız karşıyaka maçıyla ilgili ne İzmirEses den ne de diğer gruplardan bir haber var, zaten karşıyakalı arkadaşlara da soruyorum onlarda da işi olmayan gelecek gibi bir durum var, Ama bizim için kritik bu hafta da neden kimse maça gelmek istemez anlayamıyorum, Bildiğim Eskişehirden 8 otobüs = o da 400 kadar taraftar , buradakilerle beraber 600-700 olunur diye düşünüyorum,Bir çok çevre illerdeki dernekler(antalya- Afyon vb. ) neden böle hayati hemde ligin son deplasmanına gelmez anlayamıyorum.Neyse yarın artık kendi başıma giderim , stadda yerimi alırım. |
|
Cevapla | Sayfa <1 345 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |