|
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 25> |
Yazar | ||
ESESerdartugsuz ![]() Deneyimli Yazar SERDAR TÜĞSÜZ Yaş: 45 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 19/Mar/2008 saat 09:49 ![]() |
|
Konuya uygun bir başlık bulamadım ve federasyonla ilgili haberlerin bu başlık altında toplanması iyi olur diye düşündüm.
Şike iddiaları deprem yarattıBaşbakan Erdoğan’ın kendisine gelen şikayet mektubunu incelemeye aldırması üzerine Futbol Federasyonu’na şike bombası düştü. Haluk Ulusoy döneminin 30 süper lig maçı incelemeye alındı. 18 kişinin gözaltında olduğu operasyon kapsamında aranan 5 kişiden biri yurtdışına kaçtı. Şike iddialarına bazı kulüp başkanları ile 3 hákimin adı karıştı.
Simsar Operasyonu’nda gözaltına alınan Haluk Ulusoy döneminin PFDK Başkanvekili Recep Özcan’ın, birçok kulüp başkanıyla futbolcuların cezalarının indirilmesi amacıyla konuşmalar yaptığı ve karşılığında rüşvet aldığı yönünde bilgilere ulaşıldı. Şike yapıldığı öne sürülen 30’a yakın maç incelemeye alındı. ERDOĞAN BAŞLATTI KULÜP BAŞKANLARI BİRİ KAÇMIŞ 3 HAKİMİN ADI İHALELER DE VAR
yorumsuz...
|
||
|
||
![]() |
||
darknESS ![]() Usta Yazar Onur Yaş: 40 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 3203 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hükümetin yeni icraatlarından. onlara karşı durursan bütün pisliklerini bulup senide içeri tıkarlar. bu haksızlıkları bulmaları güzel ama keşke her alanda yapsalar çuvaldızı ellerine alsalar.
|
||
dusmanlari kardes yapan ESES
|
||
![]() |
||
Mert_Eses ![]() Deneyimli Yazar Mert Yaş: - Katılım: 27/Oca/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 454 |
|
Hiçbir bilgi doğru değil bu bilgileri
güncellettirelim arkadaşlar.tff@tff.org a mail atarak bu sorunu
çözebilirmiyiz?Anlamadığım şey BURSA/MARMARA bölgesinde gösteriliyor
takım.Bu ne demek oluyor?
Eskişehirspor: http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupId=3 Sakaryaspor: http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupID=3594 |
||
Siyah Kırmızı-Anadolu Yıldızı
www.esesim.tr.cx |
||
![]() |
||
esaf ![]() Deneyimli Yazar Fatih Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Memleket... Online Durum: Offline Mesajlar: 772 |
|
diyarbakır maçının tvden yayınlanmaması konusunda d smart tff'nin kararı oldugu söylüyor
ben bu meseleden pis kokular alıyorum
çünkü birkaç sene önce yine diyarbakırsporun önemli bir maçı tvden yayınlanmamış ve hakem rakip takımın 4 oyuncusuna kırmızı kart göstermişti. rakip takımın ve ulusal basının bütün itirazlarına rağmen elde görüntüler olmadığı için maç o şekilde onaylanmıştı.
federasyonun göreve gelir gelmez kartal ve altay maçında yaptıkları ordada dururken üzerine bide bunun eklenmesi tuz biber olmuştur
bu yüzden federasyona itirazlarımızı şimdiden belirtmezsek yarın çok geç olabilir
federasyonun mail adresi tff@tff.org
d smarta da mail gönderelim ama bence olayın asıl tarafına mesaj göndermek daha etkili olacaktır.
hadi bir mailde sen gönder kiminle uğraştıklarının farkına varsınlar
|
||
Ne Zaman Gelecek O Büyük Gece? |
||
![]() |
||
zawur ![]() Deneyimli Yazar yasin dincar Yaş: 39 Katılım: 22/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 939 |
|
arkadaşlar tff ye yollanan mail lerden bir tane örnek buraya koyarsanız hem herkeze kolaylık olur hem de hitap konusunda sıkıntı olmasın şimdiden koyan arkadaşa teşekkür ederim
|
||
![]() |
||
esaf ![]() Deneyimli Yazar Fatih Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Memleket... Online Durum: Offline Mesajlar: 772 |
|
BENİM TFF'YE GÖNDERDİĞİM MAİL:
DAHA ÖNCE D SMART KANALINDA YAYINLANACAGI AÇIKLANAN DİYARBAKIRSPOR ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ YANINI MAÇA KISA BİR SÜRE KALA İPTAL ETMENİZ İSTER İSTEMEZ ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARI ARASINDA TEPKİYE YOL AÇMIŞTIR. BU ŞEKİLDE DAVRANARAK ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARINI CEZALANDIRMIŞ OLUYORSUNUZ. ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARI BU CEZAYI HAKEDECEK HİÇBİR DAVRANIŞTA BULUNMAMIŞTIR. UMARIM VERDİĞİNİZ BU YANLIŞ KARARDAN DÖNERSİNİZ
YOKSA VARLIGI İLE TÜRKİYE LİĞLERİNE RENK KATAN ESKİŞEHİRSPOR KULÜBÜ VE TARAFTARI ADİL YÖNETİM TARZINIZI SORGULAMAYA BAŞLAYACAKTIR. SAYGILARIMLA |
||
Ne Zaman Gelecek O Büyük Gece? |
||
![]() |
||
umutes ![]() Usta Yazar umut Yaş: 44 Katılım: 23/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2382 |
|
bizzat d smart müşteri hizmetlerini aradım, maç iptalinin tff'nin isteği doğrultusunda olduğunu söylediler. bu nasıl bir yönetim anlayışı? bir ihtilal daha istiyor bunlar ama es es 'im ihtilal yapmasını iyi bilir, nede olsa tarihimiz bunu yazar...
|
||
ESkişehir'im hasretim, doğduğum şehir, memleketim...
|
||
![]() |
||
loranleroy ![]() Deneyimli Yazar HasaN Yaş: 38 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Canada Online Durum: Offline Mesajlar: 701 |
|
tff@tff.org adresine göndermiş olduğum mesaj;
Merhaba, bu hafta sonu oynanacak Diyarbakır - Eskişehirspor karşılaşmasının daha önce DSmart tarafından yayınlanacağı açıklanmıştır. Ancak daha sonra, DSmart Diyarbakırspor - Eskişehirspor karşılaşmasını yayından kaldırarak, K.Erciyesspor - G.A. Belediyespor karşılaşmasını yayınlayacağını açıklamıştır..
Eskişehirspor taraftarı olarak, D Smart Müşteri Hizmetlerini arayıp nedenini sorduğumda ise, kararın T.F.F. ve T.F.F. Başkanı Hasan Doğan tarafından alındığı ve bu şekilde gerçekleşeceğini ilettiler.. Türkiye Futbol Federasyonu nun Eskişehirspor camiası aleyhine almış olduğu bu karar nedeniyle, binlerce Eskişehirspor taraftarı madur durumda bırakılmıştır.. Konunun açıklığa kavuşturularak, kamuoyu ve Eskişehirspor camiasına açıklama yapılması konusunda yardımlarınızı rica ederim..
|
||
![]() |
||
delibasozi ![]() Usta Yazar Ozan Açık Yaş: 35 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1794 |
|
Yönetimden ses var mı bu konuda?
Ağırlığını koymasını bekliyoruz.. |
||
Başka dile benzemez annenin sesi
Anne kadar özeldir Eseslinin ESESi.. |
||
![]() |
||
umutes ![]() Usta Yazar umut Yaş: 44 Katılım: 23/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2382 |
|
saat 22.00 de d spor daki canlı yayına katılan başkanımız bu konuda hiç bir şey söylemedi...
|
||
ESkişehir'im hasretim, doğduğum şehir, memleketim...
|
||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 25> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |