|
İstanbul'dan Sakarya maçına... |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
HSNYZR_26 ![]() Yazar HaSaN YüZeR Yaş: 45 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet abi keşke galip gelebilseydik ama olmadı. Arabada oldukça rahat ettik. Şu koltukları sökmeden bir de İstanbul maçına mı gitsek acaba?
![]() |
||
Yasal Uyarı: www.eskisehirspor.com bağımlılık yapar.
|
||
![]() |
||
gurkanes ![]() Yeni Yazar Gürkan Yaş: 49 Katılım: 10/Ağu/2007 Yer: kuyubaşı Online Durum: Offline Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sayın şato bey .nedemek senin gelecegını bılseydım ızmıte gelir alırdım..bırak bu ayakları bana yapma bari..benim maca gidecemigimi tahmın etmelıydın birde bu sakarya macı ise. burada hatalısın. bu borcunu benı bu hafta dıyarbakır'a goturerek odemelısın..ben her zaman hazırım.bılıyosun ben hıc bır ''kş'' olusumuna baglı degılım.yok araba doldu yok adam yok dıye bır derdım yok..bu arada ilker saygı'ya kocaelıden selam yolluyorum..
|
||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |