|
Atatürk Stadyumu |
Cevapla | Sayfa 123 996> |
Yazar | |
EsEsliyim
Usta Yazar Çağıl ALTAY Yaş: 48 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Cuba Online Durum: Offline Mesajlar: 3775 |
Alıntı Cevapla
Konu: Atatürk Stadyumu Tarih: 30/Tem/2007 saat 20:10 |
İlk Anketemizi açalım.Bu forumun en güzel özelliklerinden bir tanesi her konuya anket açabilmemiz böylece taraftarımızın düşünceleri daha hızlı ve daha doğru bir biçimde ortaya çıkacaktır...
|
|
Eskişehirspor Bir Yaşam Biçimidir.
|
|
Eşref Sadık
Yazar eşref sadık Yaş: 38 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Los Angeles Online Durum: Offline Mesajlar: 98 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2007 saat 20:23 |
bence de anketler genel kanıyı görmek adına çok yararlı oluyor. devamını bekliyoruz...
|
|
emrESES_26
Usta Yazar Emre Yaş: 34 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Ankara-Eskşehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1260 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2007 saat 21:22 |
Tabikide yeri cok güzel stadın.
Sadece biraz büyültülse cok şahane olur.
|
|
Namazdan Sonraki Duamsın EsEs'im..
Kızılcıklı - ankaraESES |
|
esesliyiz
Usta Yazar Eray Hatipoğlu Yaş: 46 Katılım: 30/Tem/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 2670 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2007 saat 21:27 |
Yeni sitemiz hayırlı olsun.Benimde ilk yazım bu topic e nasip oldu..Yenisi yapılıncaya kadar eski yi değerlendirmek herzamanki düşüncem olmuştur.Stad yerin de kalsın ama daha da modernleştirilsin...
|
|
es-es2641
Usta Yazar Ersin Eroğlu Yaş: 38 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1309 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2007 saat 21:37 |
Stadın yeri harika...Eskişehirin her yerinden en fazla 20-25 dk.da ulaşım yapılabilir..Yerinde kalıp modernleştirilmesi en mantıklısı olur bence...
|
|
Gel Mayıs 2008..Gelde şampiyonluğu kutlayalım...Sokaklara çıkalım hep beraber...
|
|
eS___eS
Usta Yazar hakan Yaş: 43 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Eskisehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1015 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2007 saat 21:53 |
Kale arkaları olsun..Acıgın ustu kapansın .Yeri cok guzel yerde..
|
|
Bu Şehir Başka Şehir Şampiyon ESKİŞEHİR
|
|
tnt
Deneyimli Yazar Semih Yaş: 40 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 871 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2007 saat 22:19 |
ya ankette ben kararsızımı işaretledim ama o formumuzda fikir bolluğu olduğunu göstermek içindi
Valla kapalı açık gibi yapılabilirse müthiş olur. dış sahayı oradan kaldırıp kapalının yerine daha büyük bir yer yapılabilir. hem yapılacak yerin altı dükkan haline getirilip kiralanabilir. ayrıca dış saha tarafından artacak yer otopark haline getirilerek gelir elde edilebilir. |
|
ctacir
Yazar cem Yaş: 45 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 63 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2007 saat 22:24 |
ben şehir dışarısına taşınmasından yanayım. çevresine kapalı spor salonu,yüzme havuzu,piknik alanı gibi kompleksler yerleştirerek daha cazip hale getirilmeli. tabiiki geniş bir otoparkı ve toplu taşıma araçlarıyla ulaşımın sağlanması şart. böylece şehir tek merkezden çıkıp daha da genişleyebilir.
|
|
simsek26
Deneyimli Yazar Barış Yaş: 36 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 402 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2007 saat 22:30 |
benim nickde de yazdığı gibi ben şimşek26....
uğraştığım iftar yemeklerinden falan tanıyan tanır..uzun süredir giremiordum.silinmişim :( :(
nese tekrar aranızdayımm..herkese merhabalar
evet yeni sitemiz çok iyi olmuş
|
|
ANKARA ESDER BAŞKANI BARIŞ BAŞ
|
|
montoya
Usta Yazar Kamil Yaş: 42 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1008 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2007 saat 22:45 |
yeni sitemiz haırlı uğurlu olsun inşallah yeni sitemiz yeni takımımızla birlikte yepyeni şampiyonluklara koşarız. stada gelince şuanki stadın yerıne yenı bı satdyumun yapılması cok ıyı olur ama bence biraz zor gibi. yeni stad bence şehir dışına mesele batı kent tarafına yada sazovanın oradakı futbol sahalarının oraya yapılabilir.
|
|
SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK!!!
|
|
Cevapla | Sayfa 123 996> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |