|
Bahçeşehirde Es Es Rüzgarı |
Cevapla ![]() |
Yazar | |
EsEsliyim ![]() Usta Yazar Çağıl ALTAY Yaş: 47 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Cuba Online Durum: Offline Mesajlar: 3775 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 20/Şub/2008 saat 14:48 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eskişehirspor Bir Yaşam Biçimidir.
|
|
![]() |
|
haşhaşlı ![]() Yazar gökhan Yaş: 47 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 147 |
bahçeşehir belediyesinin göstemiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum sunmuş olduğu hizmetten kısaca bahsedeyim bize ayırdıkları 2 adet bilbord var bu bilbordları şampiyonluğumuza yakın bi zamanda kullanabiliriz yada gelecek olan iyi fikirler ve sıcağı sıcağına yapalım dersek hemen haftaya koyabiliriz bu sadece eses reklamı olacak 2 en 3,5 boy ebadında bilbord olup hazırlanması gereken reklamlar hakkında bilginize başvuruyorum eses rüzgarı bahçeşehirde esmeye devam edecek istanbuldan sevgiler bazılar sever biz ölürüz bayraktaki gibi...
|
|
haşhaşlı
|
|
![]() |
|
EsEsMania ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 56 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2231 |
kiraz26 nick li arkadaşımız çok güzel bir fotoğraf yapmış ondan izin alınıpda o fotoğraf kullanılabilir ben o fotoğrafı buraya alacağım ama fotoğrafın tamamı kiraz26 ya ait bir çalışma olup kendisini ayrıca bu çalışmasından ötürü tebrik ediyorum.
fotoğrafı ondan izin gelirse buraya aktarayım ama sen bakmak istersen
adresinde mevcut
kiraz26 başlığındaki fotoğraf hem geçmişimizi, hemde bu günümüzü anlatan iyi bir çalışma
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kiraz26 ![]() Yazar Serkan Kiraz Yaş: 48 Katılım: 01/Şub/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 203 |
Ben kiraz26 yapmış olduğum çalışmaları KİRAZ LOGOSUNU korumak şartıyla istediğniz yerde kullanabilirsiniz.
Anadolu Efsanesi'ni ait olduğu yerde görmek dileği ile Allah'a emanet olun...
|
|
CANIMSIN ES ES
|
|
![]() |
|
Sato26 ![]() Deneyimli Yazar yıldırım Yaş: - Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Cuba Online Durum: Offline Mesajlar: 545 |
Gökhan bayrağımız sakın hafta sonuna kadar kirletme..
![]() Kartal stadına ben asacağım o bayrağımızı...
![]() |
|
BİZ ESKİŞEHİRLİYİZ İŞTE FARKIMIZ...
|
|
![]() |
|
haşhaşlı ![]() Yazar gökhan Yaş: 47 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 147 |
kiraz 26 ,kahvaltı evi reklamı nı silmemiz lazım aksi halde bizim bilbord uygulamamız eskişehirspor dışına çıkar razı değilsen başka çalışmalara bakarız bilbordu işini ben hallettim ama altına gökhan die yazmıyorum mesela
|
|
haşhaşlı
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |