|
|
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 1213141516 18> |
Yazar | ||||||
olcix ![]() Yazar olcay Yaş: 36 Katılım: 24/Ara/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 142 |
![]() ![]() |
|||||
alt tarafta yazıyor. onu tıklayınca ana sayfa yapabilirsiniz.
biraz yavaş açılıyor ama sırf o amblem kullanmaya değer.
![]() |
||||||
HOŞCAN İSTİFA...
|
||||||
![]() |
||||||
Qwerty_eses ![]() Deneyimli Yazar Qwerty_26 Yaş: - Katılım: 11/Kas/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 949 |
![]() ![]() |
|||||
Şuan'da 12 :00 TRT4 de ESKİŞEHİRİ GÖSTERİYOR.... (CANLI YAYIN ) Programın Devamı 15:30 'da Eskişehiri gezmeye devam edilicek bilginize...
![]() |
||||||
I LOVE YOU ESES
|
||||||
![]() |
||||||
EsSieN ![]() Deneyimli Yazar Emre Yaş: 34 Katılım: 31/Ağu/2007 Yer: Miami Beach Online Durum: Offline Mesajlar: 766 |
![]() ![]() |
|||||
Ben emrESES_26. Kardeşimin üyeliğinden yazıyorum.
Siteden uzaklaştırılmışım neden bilmiyorum ama sanırım Lovrekle ilgili yorumumda biraz agır konusmus olabilirim ondan sanırım.
Ne zaman açılır uyeliğim ya da açılır mı?
Saygılar.
|
||||||
ankaraESES - emrESES_26
|
||||||
![]() |
||||||
kırmızışimşek ![]() Deneyimli Yazar Murat Yaş: 51 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Nepal Online Durum: Offline Mesajlar: 860 |
![]() ![]() |
|||||
Cumartesi akşamı Omuz Omuza belgeseli konu başlığında keyifsiz dakikalar yaşamımıza sebep olan wolfalone38 nickli arkadaşımız üyeliği askıya alındığı için ünieses forumundan pazartesi günü bizlerden özür dilemiştir..
Buda pazar günü yazdığı mesaj;
|
||||||
Açık trübün:15 TL,Kapalı trübün:30 TL...Eskişehirspor sevgisi paha biçilemez...
|
||||||
![]() |
||||||
ercan469 ![]() Deneyimli Yazar Ercan KARA Yaş: 39 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 613 |
![]() ![]() |
|||||
Yaklaşık bir ay forumdan uzaklaştırıldım.Ne kadar zormuş Allahım.İnsan ailesinden kopmuş gibi oluyor.Burada yazıyor olmanın değerini yazamayınca anladım.Bundan sonra üç düşünüp bir yazacağım.Teşekkür ederim.
|
||||||
YAŞASIN MEMLEKETİNE İHANET ETMEYEN ANADOLU
Gel gör beni aşk neyledi. |
||||||
![]() |
||||||
es_emre26 ![]() Usta Yazar E.A. Yaş: 33 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: in dibi Online Durum: Offline Mesajlar: 8432 |
![]() ![]() |
|||||
67 Gün 6 Dakika sonra yeniden forumdayım...
Trabzon maçı gecesi tarihime kara bir leke olarak geçmiştir...
![]() Aman diyim bu forumun kıymetini bilin...
Hayatınızda bir boşluk varmış gibi oluyor...
|
||||||
Felsefe;'S'evinmek'İ'çin'S'evmedik!
http://www.felsefesis.com |
||||||
![]() |
||||||
turker ![]() Usta Yazar E. Türker Yaş: 34 Katılım: 08/Haz/2008 Yer: İstanbul-İzmit Online Durum: Offline Mesajlar: 2852 |
![]() ![]() |
|||||
Hoşgeldin, hayırlı olsun ;)
Aman dikkat et mesaj yazarken, üç kere düşün öyle cevapla :) |
||||||
Küfür ve hakaret lümpenliğin, üretimsizliğin, değilse acizliğin belirtisidir.
BaşKaldırıŞ |
||||||
![]() |
||||||
ermanka26 ![]() Usta Yazar Erman Kayışdağ Yaş: 37 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1016 |
![]() ![]() |
|||||
Sen devamlı forumdaydınki zaten.Aracılar ile alıntı cevaplarla devamlı yazdın foruma
![]() |
||||||
Adım+Soyadımın ilk 2 harfi+26=Nickim
|
||||||
![]() |
||||||
es_emre26 ![]() Usta Yazar E.A. Yaş: 33 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: in dibi Online Durum: Offline Mesajlar: 8432 |
![]() ![]() |
|||||
turker ;
3 ne demek 13 kere bile düşünsem azdır :)
ermanka26 ;
O şekilde sanırım 2 haftadır görüş bildirmeye çalışıyordum ancak o şekilde çok zor oluyor :)
|
||||||
Felsefe;'S'evinmek'İ'çin'S'evmedik!
http://www.felsefesis.com |
||||||
![]() |
||||||
bozüyük26 ![]() Usta Yazar Akın TUNÇ Yaş: 30 Katılım: 05/Ağu/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 4119 |
![]() ![]() |
|||||
Tekrardan hoşgeldin Emre . Yokluğun ciddi anlamda hissedildi forumda .
|
||||||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 1213141516 18> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |