|
Duyduk duymadık demeyin |
Cevapla | Sayfa <1 1314151617 18> |
Yazar | |
ClaustrophobicEs
Usta Yazar Emre Darıcı Yaş: 34 Katılım: 12/Oca/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2675 |
Tarih: 26/Şub/2009 saat 15:11 |
Hoşgeldin Emre.
|
|
angelica
Deneyimli Yazar faruk Yaş: 35 Katılım: 23/Oca/2008 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 479 |
Tarih: 26/Şub/2009 saat 15:46 |
ben de diyodum bu ne zamandır hiç bi konuya bişi yazmıyo nerelerde acaba :) hoşgeldin sanırım uzaklaştırma aldın bi süre? |
|
Taraftar olmak; Hiçbir menfaat beklemeksizin, gücünün yettiği kadar maddi ve manevi bağlı olduğun renklere destek olmak, yer ve zaman farketmeden takımına sahip çıkmaktır.
|
|
şimşek65
Usta Yazar YILDIRAY Yaş: 59 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1543 |
Tarih: 04/Mar/2009 saat 19:12 |
eski gurbetçi nickli arkadaş forumun her topiğinin altına ısrarla ve inatla bülent kocabey facebook sayfasının linkini ekleyip duruyor ve forumun düzenini bozuyor.kendisi uyarılmasına rağmen ısrarla bu forumumuzun düzenini bozmaya devam ediyor.forum yöneticilerimizden gereğinin yapılmasını rica ediyorum.burası çoluk çocuk oyuncağı değil.
|
|
ES_KUS
Yazar Bilal Yaş: - Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Turkey-İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 57 |
Tarih: 25/Mar/2009 saat 22:08 |
İzmir'in ES-ESlileri; Arkadaşlar herkese merhabalar!!!
Artık İzmir'deyim ama biliyorum mekanımız değişsede amacımız ES-ES.....
|
|
Biz ESKİŞEHİRliyiz işte FARKIMIZ
|
|
must-ang
Deneyimli Yazar mustafa Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Genoa Online Durum: Offline Mesajlar: 521 |
Tarih: 25/Mar/2009 saat 22:14 |
ana sayfada değişen bannerların bazılarında(inönü stadından olanlarda) bjkli resimleri göze çarpıyor.o resimleri çıkarırsanız sevinirm
|
|
Contro il Calcio Moderno
http://eseseskikiki.blogspot.com/ |
|
es_emre26
Usta Yazar E.A. Yaş: 34 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: in dibi Online Durum: Offline Mesajlar: 8432 |
Tarih: 25/Mar/2009 saat 22:37 |
Şuradakini diyorsan Kasımpaşalıdır o...
|
|
Felsefe;'S'evinmek'İ'çin'S'evmedik!
http://www.felsefesis.com |
|
mmt26
Usta Yazar M. Mesut Taner Yaş: 39 Katılım: 01/Ağu/2008 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1577 |
Tarih: 25/Mar/2009 saat 22:50 |
evet o bir paşalı... |
|
İmzanız hakaret içeren kelimelerden dolayı silinmiştir. Israrcı olmanız halinde uzaklaştırma alacaksınız.
|
|
eskieskies
Yazar İbrahim Yaş: 39 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 264 |
Tarih: 22/Nis/2009 saat 18:25 |
Kusura bakmayın nereye yazacağımı bulamadım şuan star tv de esra erol ES ES atkısı taktı.
|
|
Sakarya'nın Kırmızı Şimşekleri
|
|
Volkan
Usta Yazar Volkan Yaş: 33 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 4264 |
Tarih: 22/Nis/2009 saat 19:06 |
Kızılcıklı Nefer Grubuna Selam söylendi ..
|
|
Eskisehirspor
YÖNETİM İSTİFA ! |
|
mecek
Usta Yazar ali boydağ Yaş: 60 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 4936 |
Tarih: 30/May/2009 saat 17:46 |
Değerli forumseverler;
Bir kaç aydır sizlerleyim çok güzel anlarım oldu bu forumda. ESES li olmak ile her zaman gurur duyuyordum bazı gençleri gördüm gelecekten umutlandım. Ama yine bazı kişiler ve gruplar gördümki bence değişim göstermedikleri sürece ilerlemek onlar için mümkün değildir. Burada kendisini dikkatlice uyarmaya çalışan birilerine hakaret eden insanlar tribünde neler yapmaz. Böyle kişilerin bulunduğu ortam beni gereceği ve onların seviyelerine düşeceğim endişesi ile artık sizlerle bilgi paylaşımı yapamayacağımı üzülerek bildiriyorum. Bu forumda en onur duyduğum hareket ise BET in yapmış olduğu protestonun içinde olmak oldu. Ama bu protestoyu bile A nın gidip B nin gelmesi şekline getirmeye çalışanlarda olmadı değil. Bu sözlerimde o kişilere madem B nin gelmesini istiyorsun çıkarsın her ortamda BET gibi kendini ifade edersin. Herkese iyi forumlar ve günler dilerim. Sağlıcakla kalınız. |
|
Cevapla | Sayfa <1 1314151617 18> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |