eskisehirspor.com Giriş Sayfası
Forum Forum > ESKİŞEHİRSPOR > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Pankart Çirkinliği

Cevapla Cevapla Sayfa  <12345 10>
Yazar
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
nero-rosso Liste gör
Yazar

İbrahim Uysak
Yer: Lao People's Dem. Rep.
Online Durum: Offline
  Alıntı nero-rosso Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 01:03
Tek kelimeyle rezalet...
Açığın tellerine pankart asılmasının yasak olduğunu biliyorum.Bu konuda bir cezayla karşı karşıya kalsak cezayı o pankartı astıran mı ödeyecek?
Kampüsten gelen sES uniESES
www.unieses.org
Yukarı
şimşek65 Liste gör
Usta Yazar

YILDIRAY
Yer: Turkey
  Alıntı şimşek65 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 01:04
can bebeğe uzun ömürler diliyor,Allah analı babalı büyütsün derken sarı-kırmızı renkli o pankartı asanları ve onu indirmeyen açık trübünü kınıyorum.bu ne rezalet.
Yukarı
es-es2641 Liste gör
Usta Yazar

Ersin Eroğlu
  Alıntı es-es2641 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 01:08
3 eziklerin rengini normal hayatta herhangi bir yerede görsem bile dayanamıyorum, sinirlerim tepeme geliyor.Ben o pankartın arkasındaydım,ne yazıdığını görmedim o yüzden.Eve gelince sinirlerim tepeme geldi böylece...

Açık söyleyeyim "Hoşgeldin bebek" falan yazması ayrı bir olaydır, en önemli nokta o pankartın o iki renkle yanyana gelmesidir..
Gel Mayıs 2008..Gelde şampiyonluğu kutlayalım...Sokaklara çıkalım hep beraber...
Yukarı
Co®®ateC Liste gör
Deneyimli Yazar

Ugur AKYÜZ
Yer: Yeni MaHaLLe
  Alıntı Co®®ateC Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 01:30
Alıntı yapılan es-es2641

3 eziklerin rengini normal hayatta herhangi bir yerede görsem bile dayanamıyorum, sinirlerim tepeme geliyor.Ben o pankartın arkasındaydım,ne yazıdığını görmedim o yüzden.Eve gelince sinirlerim tepeme geldi böylece...

Açık söyleyeyim "Hoşgeldin bebek" falan yazması ayrı bir olaydır, en önemli nokta o pankartın o iki renkle yanyana gelmesidir..

Eziklerin stadındada bizim pankartımız var.Rengi mavi beyaz amaSmileSaolsun kasımpasalı kardeşlerimiz...

www.esesim.org
Yukarı
degiray26 Liste gör
Deneyimli Yazar

ozan
  Alıntı degiray26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 13:20
Gözlerim pek iyi görmüyor,herhalde yanlış gördüm demiştim meğer doğruymuş,bu dahil birçok şeyi doğru dürüst yapamıyoruz .Bu da böyle olsun madem
Kasımpaşa taraftarına teşşekürler Selahattin abinin de parmağı vardır bu işte
SÜRGÜNDE YEŞEREN VATAN KIRIM
Yukarı
serhat1965 Liste gör
Yazar

İsimsiz
Yer: Eskişehir
  Alıntı serhat1965 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 14:09
Ne kadar yalaka adamlar varmış be kardeşim en sonunda benim güzel ağzımı bozdurdular ya beceriksiz yönetimm o pankart ne yazıklar olsun sizlere!Çim saha nasıl kardan temizlenir itinayla bilgi verilirrrrrr....Nebi hatipoğlu ve stad müdürüne duyurulur
Sevgilerimle
Yukarı
guessman26 Liste gör
Deneyimli Yazar

Bahadır TOKEL
  Alıntı guessman26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 14:11

Maçı tv nin vereceğini bile bile tam bir rezalet.

DÜNYADA SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANA ACIRIM.
Yukarı
freedom86 Liste gör
Yazar

Hüseyin T.
  Alıntı freedom86 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 14:11
Bu olay kesinlikle tasvip edilemez ama benim bu pankart olayında merak ettiğim başka birşey var 1965 liler Derneğinin devre arasında pankartlarını açık tribüne asması buna bir tepki miydi acaba?
Yukarı
guessman26 Liste gör
Deneyimli Yazar

Bahadır TOKEL
  Alıntı guessman26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 14:13
Alıntı yapılan freedom86

Bu olay kesinlikle tasvip edilemez ama benim bu pankart olayında merak ettiğim başka birşey var 1965 liler Derneğinin devre arasında pankartlarını açık tribüne asması buna bir tepki miydi acaba?
Aslında 1965 lilerin pankartını tam onun üzerine asmalıymışşız.
DÜNYADA SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANA ACIRIM.
Yukarı
KaRa Liste gör
Usta Yazar

KapKaRa
Yer: Yayladan
  Alıntı KaRa Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 14:29
Tamam böyle güzel bir olaydan sonra pankart asılabilir, tebrik edilebilir ama renk seçimi ve pankartın büyüklüğüdür bizleri kızdıran. Sen Eskişehirspor stadyumuna pankart asıyorsun, insan o pankartı kırmızı-siyah yapmaz mı? Hadi geçtim kırmızı-siyahı, sanki mahsus yapılmış gibi taraftara zıt renkler kullanılmış. Başka renk mi bulunamadı? Oraya taraftar pankart asmak isteseydi, eminim binbir zorluklar çıkartılırdı. Eğer ceza gelirse kim ödeyecek? O pankartı asanlar ödeyecekler mi? Maç hasılatlarından ödensin de tam olsun bari...
YÖNETİM İSTİFA! ŞEFFAF MALİ TABLO İSTİYORUZ!
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  <12345 10>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 0,469 saniyede hazırlanmıştır