|
Pankart Çirkinliği |
Cevapla | Sayfa <12345 10> |
Yazar | |
nero-rosso
Yazar İbrahim Uysak Yaş: 40 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Lao People's Dem. Rep. Online Durum: Offline Mesajlar: 264 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Oca/2008 saat 01:03 |
Tek kelimeyle rezalet...
Açığın tellerine pankart asılmasının yasak olduğunu biliyorum.Bu konuda bir cezayla karşı karşıya kalsak cezayı o pankartı astıran mı ödeyecek? |
|
Kampüsten gelen sES uniESES
www.unieses.org |
|
şimşek65
Usta Yazar YILDIRAY Yaş: 59 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1543 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Oca/2008 saat 01:04 |
can bebeğe uzun ömürler diliyor,Allah analı babalı büyütsün derken sarı-kırmızı renkli o pankartı asanları ve onu indirmeyen açık trübünü kınıyorum.bu ne rezalet.
|
|
es-es2641
Usta Yazar Ersin Eroğlu Yaş: 38 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1309 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Oca/2008 saat 01:08 |
3 eziklerin rengini normal hayatta herhangi bir yerede görsem bile dayanamıyorum, sinirlerim tepeme geliyor.Ben o pankartın arkasındaydım,ne yazıdığını görmedim o yüzden.Eve gelince sinirlerim tepeme geldi böylece...
Açık söyleyeyim "Hoşgeldin bebek" falan yazması ayrı bir olaydır, en önemli nokta o pankartın o iki renkle yanyana gelmesidir..
|
|
Gel Mayıs 2008..Gelde şampiyonluğu kutlayalım...Sokaklara çıkalım hep beraber...
|
|
Co®®ateC
Deneyimli Yazar Ugur AKYÜZ Yaş: 34 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Yeni MaHaLLe Online Durum: Offline Mesajlar: 545 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Oca/2008 saat 01:30 |
Eziklerin stadındada bizim pankartımız var.Rengi mavi beyaz amaSaolsun kasımpasalı kardeşlerimiz...
|
|
www.esesim.org
|
|
degiray26
Deneyimli Yazar ozan Yaş: 43 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 519 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Oca/2008 saat 13:20 |
Gözlerim pek iyi görmüyor,herhalde yanlış gördüm demiştim meğer doğruymuş,bu dahil birçok şeyi doğru dürüst yapamıyoruz .Bu da böyle olsun madem
Kasımpaşa taraftarına teşşekürler Selahattin abinin de parmağı vardır bu işte
|
|
SÜRGÜNDE YEŞEREN VATAN KIRIM
|
|
serhat1965
Yazar İsimsiz Yaş: 43 Katılım: 23/Ara/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 253 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Oca/2008 saat 14:09 |
Ne kadar yalaka adamlar varmış be kardeşim en sonunda benim güzel ağzımı bozdurdular ya beceriksiz yönetimm o pankart ne yazıklar olsun sizlere!Çim saha nasıl kardan temizlenir itinayla bilgi verilirrrrrr....Nebi hatipoğlu ve stad müdürüne duyurulur
|
|
Sevgilerimle
|
|
guessman26
Deneyimli Yazar Bahadır TOKEL Yaş: 47 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 842 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Oca/2008 saat 14:11 |
Maçı tv nin vereceğini bile bile tam bir rezalet. |
|
DÜNYADA SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANA ACIRIM.
|
|
freedom86
Yazar Hüseyin T. Yaş: 37 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 67 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Oca/2008 saat 14:11 |
Bu olay kesinlikle tasvip edilemez ama benim bu pankart olayında merak ettiğim başka birşey var 1965 liler Derneğinin devre arasında pankartlarını açık tribüne asması buna bir tepki miydi acaba?
|
|
guessman26
Deneyimli Yazar Bahadır TOKEL Yaş: 47 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 842 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Oca/2008 saat 14:13 |
|
|
DÜNYADA SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANA ACIRIM.
|
|
KaRa
Usta Yazar KapKaRa Yaş: 36 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Yayladan Online Durum: Offline Mesajlar: 1991 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Oca/2008 saat 14:29 |
Tamam böyle güzel bir olaydan sonra pankart asılabilir, tebrik edilebilir ama renk seçimi ve pankartın büyüklüğüdür bizleri kızdıran. Sen Eskişehirspor stadyumuna pankart asıyorsun, insan o pankartı kırmızı-siyah yapmaz mı? Hadi geçtim kırmızı-siyahı, sanki mahsus yapılmış gibi taraftara zıt renkler kullanılmış. Başka renk mi bulunamadı? Oraya taraftar pankart asmak isteseydi, eminim binbir zorluklar çıkartılırdı. Eğer ceza gelirse kim ödeyecek? O pankartı asanlar ödeyecekler mi? Maç hasılatlarından ödensin de tam olsun bari...
|
|
YÖNETİM İSTİFA! ŞEFFAF MALİ TABLO İSTİYORUZ!
|
|
Cevapla | Sayfa <12345 10> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |