eskisehirspor.com Giriş Sayfası
Forum Forum > ESKİŞEHİRSPOR > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Pankart Çirkinliği

Cevapla Cevapla Sayfa  <1234 10>
Yazar
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
kadirgulen Liste gör
Usta Yazar

kadir
Yer: Türkiye
Online Durum: Offline
  Alıntı kadirgulen Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 20/Oca/2008 saat 23:54
ben artık alıştım bu tür jestlere!!!
geçen sene imparator pankartı, bu sene bu pankart, seneye de allah nasip eder de süper lige çıkarsak "kardeş kulübümüz galatasaraya şampiyonlar liginde başarılar" tarzı pankartlar bekleyebiliriz!!!
KKŞ
Yukarı
Özgür Liste gör
Deneyimli Yazar

Özgür M.
Yer: Turkey
  Alıntı Özgür Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 20/Oca/2008 saat 23:54
Alıntı yapılan umutes

benim kızdığım şudur; büyük camiamızın stadı şehrin köklü ailelerine peşkeş mi çekiliyor? benim ailem memur, çocuğum olursa aynı yere çocuğumun isminin yazdığı SİYAH-KIRMIZI pankart asmama izin verilecek mi?

Soyadınızın ne olduğuna bağlı...
Yukarı
emrah Liste gör
Usta Yazar

Emrah
Yer: Eskişehir
  Alıntı emrah Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 00:03
Yönetimin parmağı var sanırım bu işte. Son istifalardan sonra boşalan mevkilere paralı birilerini getirmek istiyorlar. Abacı Ailesi'nin son yıllardaki yükselişi malüm.. Gerçi Cem Abacı isimli bir üye daha gözüküyor resmi sitede..
Kümeye düşsen de; peşindeyiz Eskişehir peşinde..
Yukarı
köfteci Liste gör
Usta Yazar

Hüsnü Önkol
Yer: Germany
  Alıntı köfteci Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 00:03
Ilk önce yeni dünyaya gelmis minigin anne ve babasina  hayirli olmasini dilerim.Pankartin keyfi bir sey  icin asilmasi kattiyen tasvip edilecek yönü yoktur.Eger bunun önüne gecilmesse ve önlem alinmassa yarin öbür gün siyasi bir cok pankartti stadta görmek mümkün olabilir.Bunda tek sorumlu olan stad yönetiminin kendisidir böyle masumane de olsa olaylara prim vermemesi gereketigini düsünüyorum.Saygilarimla.........
Kral hem ciplak,hem gerzek...
Yukarı
es-es2641 Liste gör
Usta Yazar

Ersin Eroğlu
  Alıntı es-es2641 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 00:04

Birdaki haftada bebek cevap veriyormuş sarı-lacivert bir pankartla  " Hoşbulduk " diye.....Durun bakalım daha neler göreceğiz.

Gel Mayıs 2008..Gelde şampiyonluğu kutlayalım...Sokaklara çıkalım hep beraber...
Yukarı
eskikurt Liste gör
Deneyimli Yazar

muzaffer
  Alıntı eskikurt Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 00:09
saha zeminini ve tribünleri  adam gibi temizletmeyin,üstüne birde sarı kırmızı pankart astırın aferin size.
en büyük eses gerisi hikaye
Yukarı
Tuncay Liste gör
Deneyimli Yazar

Tuncay
Yer: Ankara
  Alıntı Tuncay Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 00:33
Alıntı yapılan eskikurt

saha zeminini ve tribünleri  adam gibi temizletmeyin,üstüne birde sarı kırmızı pankart astırın aferin size.

Üstelik taraftarın bu üç bizans rengine olan gıcıklığını bile bile...
Uykunuz.......SİYAH,
Rüyanız........KIRMIZI olsun.
///k a r a d e n i z E S E S///
///a n k a r a E S E S ///
Yukarı
egemen Liste gör
Yazar

Egemen Şehitli
  Alıntı egemen Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 00:39
Bugün anlam veremediğim şeylerden biriydi...
Yukarı
ramozotti Liste gör
Usta Yazar

Ramazan
Yer: -kızılcıklı-
  Alıntı ramozotti Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 00:48
Alıntı yapılan Özgür

Alıntı yapılan umutes

benim kızdığım şudur; büyük camiamızın stadı şehrin köklü ailelerine peşkeş mi çekiliyor? benim ailem memur, çocuğum olursa aynı yere çocuğumun isminin yazdığı SİYAH-KIRMIZI pankart asmama izin verilecek mi?

Soyadınızın ne olduğuna bağlı...

ÖNcELİKLE Allah bebeği anallı babalı büyütsün...........ama olmaz o pankartı asmaya gidenler acaba sahanın içinden geçerken ya bu zeminde bu adamlar nasıl maç yapar die düşünemedilermi???rezaletin son perdesi...bende haftaya benimle evlenirmisin pankartı asacağım......
Yukarı
esesberk Liste gör
Usta Yazar

berk
  Alıntı esesberk Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Oca/2008 saat 01:02

Bu şehirin takımı o kesimlerin takımı değil tüm eskişehir halkının takımıdır...

Oraya en küçük Eses ile ilgili bir pankart astırmazlarken bu pankart hiç hoş olmamış...
Eses'im bak işte taraftarın her zamanki yerinde..
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  <1234 10>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 0,422 saniyede hazırlanmıştır