|
Pankart Çirkinliği |
Cevapla | Sayfa 123 10> |
Yazar | |
1965liler
Yazar Eskişehir 1965liler Derneği Yaş: - Katılım: 20/Oca/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 37 |
Alıntı Cevapla
Konu: Pankart Çirkinliği Tarih: 20/Oca/2008 saat 23:36 |
Eskisehir Atatürk Stadyumu, kuruldugu gunden bu yana Eskisehirspor sevdamızı ifade eden pankartlarla donatilmistir ve donatilmaya devam edecektir. Pazar günü sahamızda oynadigimiz G.Antep Bld Spor Maçında ise, hem bazi kisisel amaclara hizmet eden, hem de renkleriyle bile Eskisehirspor'umuzun stadına yakışmayan bir pankart kullanilmistir. Durumdan habersiz olan "ilgili" kisiler var ise onlari tenzih ederek (ve yeni doğan bebeğimize hayirli omurler dileyerek), Eskişehir 1965liler Derneği ilgili pankart : |
|
iskures
Yazar ersin Yaş: 46 Katılım: 02/Ara/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 126 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Oca/2008 saat 23:41 |
bende aynı düşüncedeyim
|
|
karargah
Usta Yazar ERGİN ÜNSALAN Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Balıkesir Online Durum: Offline Mesajlar: 3710 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Oca/2008 saat 23:47 |
o pankarta maç esnasında niye tepki gelmedi ve kaldırılmadı |
|
SÖZDE DEĞİL ÖZDE ES-ES Lİ
Sizin karanlıklarınız varsa bizimde sevdamızın yangınları var..! |
|
umutes
Usta Yazar umut Yaş: 45 Katılım: 23/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2382 |
abacı ailesinin ve doğan bebeğin ismi zikredildikten sonra siyah kırmızı ile "hoş geldin en minik eses li " yazılsaydı daha iyi olmaz mıydı... kötü bir gün geçirdik, moraller bozuk; Allah büyük...
|
|
ESkişehir'im hasretim, doğduğum şehir, memleketim...
|
|
Özgür
Deneyimli Yazar Özgür M. Yaş: 40 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 784 |
Resmen rezalet...Bence asan kişileri değil astıran kişileri kınamalı...Kim sorumludur bu işlerden?Yine stad müdürüyse artık defolsun gitsin!!! |
|
kadirgulen
Usta Yazar kadir Yaş: 44 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Türkiye Online Durum: Offline Mesajlar: 2453 |
"kibarca" birilerinin birilerine yaranma projesi gibi duruyor!
|
|
KKŞ
|
|
Özgür
Deneyimli Yazar Özgür M. Yaş: 40 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 784 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Oca/2008 saat 23:49 |
O birileri birilerine yaranırken Eskişehirspor ismini kullanmasın...
|
|
must-ang
Deneyimli Yazar mustafa Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Genoa Online Durum: Offline Mesajlar: 521 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Oca/2008 saat 23:49 |
geçen sene açığın önüne pankart asılırken polisle olaylar yaşanmıştı.en basitinden son diyarbakır maçında taraftarlar derneğinin birlik beraberlik mesajı veren pankartı dahi oldukça kenarı asılmıştı.böyle bi pankartın orta yere asılması oldukça ilginç
|
|
Contro il Calcio Moderno
http://eseseskikiki.blogspot.com/ |
|
umutes
Usta Yazar umut Yaş: 45 Katılım: 23/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2382 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Oca/2008 saat 23:53 |
benim kızdığım şudur; büyük camiamızın stadı şehrin köklü ailelerine peşkeş mi çekiliyor? benim ailem memur, çocuğum olursa aynı yere çocuğumun isminin yazdığı SİYAH-KIRMIZI pankart asmama izin verilecek mi?
|
|
ESkişehir'im hasretim, doğduğum şehir, memleketim...
|
|
Tuncay
Deneyimli Yazar Tuncay Yaş: 53 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 473 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Oca/2008 saat 23:53 |
Bari renklerde bi güzellik yapsaydılar. Madem ki yapmadılar, ilgili renkte ısrar ettiler, keşke gidip veli sami yen de assaydılar.
|
|
Uykunuz.......SİYAH,
Rüyanız........KIRMIZI olsun. ///k a r a d e n i z E S E S/// ///a n k a r a E S E S /// |
|
Cevapla | Sayfa 123 10> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |