|
www.marmariseses.org |
Cevapla | Sayfa <12 |
Yazar | |
huseyin_ugras
Yeni Yazar hüseyin Yaş: 37 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 12 |
Alıntı Cevapla Tarih: 28/Oca/2008 saat 16:39 |
değerli unili arkadaslar daha onceden kurmus olduğumuz www.izmiresescom.tr.gg adlı sıteyi kapatacağımızı yerine http://eskisehirspor.forumm.biz adlı yenı sitemizi kurdugumuzu bildiririm. amacımız sıtemızı daha geiş alan larda kullanmaktır.şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
|
|
izmir eses.!
|
|
www.marmariseses.org
Yazar marmarisESES Yaş: - Katılım: 06/Şub/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 106 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Şub/2008 saat 00:14 |
Web sitemize katkılarından dolayı TAMER YETİM kardeşimize teşekkür ederiz.
|
|
Marmaris ESES yaşıyor, yaşatıyor...
|
|
MarmarisEsEs_Berkay
Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 10/Şub/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 38 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Şub/2008 saat 18:59 |
Sensiz Marmaris Bile Sürgündür EsEs'im... |
|
Sümer'in Kırmızı Şimşekleri. .
|
|
metinyalin
Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 42 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/May/2009 saat 20:43 |
Uzun bir süre kapalı kalan MarmarisESES grubunun resmi web sitesi www.marmariseses.org Tamer kardeşimizin vatani görevinin bitirmesi ile yeniden hayata geçirilmiştir.
Maddi,manevi ve teknik anlamda,sitemizin tekrardan hayata gecmesinde bana yardımcı olan arkadaşlarımın isimleri aşşağıdadır,Onları burada bir kez daha teşhir ediyor ve teşekkür ediyorum
Tamer YETİM
M.Ali Üresin
Bahadır
Levent
Yusuf
Yasin
Suat
|
|
muglaeses
Yazar mehmet Yaş: - Katılım: 12/Haz/2008 Yer: muğla Online Durum: Offline Mesajlar: 52 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/May/2009 saat 12:52 |
TÜM ABİLERİMİN YÜREĞİNİ SAĞLIK
|
|
SeNsİz FETHİYE BiLe SüRgÜn SaYıLıR ES-ES'im
|
|
metinyalin
Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 42 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/Ara/2010 saat 16:48 |
Marmaris ve civarında yaşayan ES ES sevdalılarını web sitesi yeni haliyle hizmete sunulmuştur.Site için teknik destek sağlayan Mehmet Ali Çomak kardeşimize teşekkür ederiz.. |
|
Cevapla | Sayfa <12 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |