|
Avrupa'nın Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 44> |
Yazar | |
danimarkaeses ![]() Yazar Suat Demiral Yaş: 49 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Denmark Online Durum: Offline Mesajlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba herkese
![]() |
|
![]() |
|
schwabe26 ![]() Yazar Ertan Özer Yaş: 58 Katılım: 15/Ağu/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 154 |
Selamlar ve hayirli SABAHLAR
![]() |
|
Ne kadar Gücülü olursan ol, Kadere Karsi gelinmez.
|
|
![]() |
|
eskisehirsporum ![]() Deneyimli Yazar İsimsiz Yaş: 59 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: sen Online Durum: Offline Mesajlar: 548 |
Sabah-i serifleriniz hayirli olsun millet,
bakiyorum hepiniz offline. |
|
![]() |
|
MuratN ![]() Deneyimli Yazar Arabacı Murat Yaş: 37 Katılım: 06/Ağu/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 486 |
Avrupa' nın kırmızı şimşeklerine selamlar ve bu vesileyle yapacağınız aktivitelerinizde başarılar
![]() ![]() |
|
Türkiye' yi kırsalında; EsEs' i stadta sevdik ...
|
|
![]() |
|
Ender26eses ![]() Deneyimli Yazar Ender Yaş: 53 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Hamburg Online Durum: Offline Mesajlar: 439 |
O Ertan abi hosgeldin ![]() ![]() |
|
3G:CEPIM VAR HATIM YOK,CEPIM VAR KONTÖRÜM YOK,CEPIM VAR GÖRÜNTÜM YOK!
|
|
![]() |
|
schwabe26 ![]() Yazar Ertan Özer Yaş: 58 Katılım: 15/Ağu/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 154 |
Ender Gece HAYATI SÜPER
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Izinliyim Tatilimi BALKONYADA GECIRIYORUM ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ender26eses ![]() Deneyimli Yazar Ender Yaş: 53 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Hamburg Online Durum: Offline Mesajlar: 439 |
Burda yagmur var az,rüzgar esiyor,eh sonbahar geliyor artik..
Balkon hayati nasil.biralari yudumluyormusun ![]() |
|
3G:CEPIM VAR HATIM YOK,CEPIM VAR KONTÖRÜM YOK,CEPIM VAR GÖRÜNTÜM YOK!
|
|
![]() |
|
Cola-Bier
![]() Balkondan BIKINI GÜZELLERINI göremiyorum ![]() gözlerim sadece KART TAVUK görür ![]() ![]() Balkon izini ![]() Denizde olmaliyim, VATANIMDA olmaliyim iste o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gündüzlerli26 ![]() Usta Yazar Mehmet Yaş: 61 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 2551 |
Oraya kadar arabanin benzini yetmedi. ![]() |
|
DIRENIS YILIMIZ
|
|
![]() |
|
gündüzlerli26 ![]() Usta Yazar Mehmet Yaş: 61 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 2551 |
Sagol Murat kardesim |
|
DIRENIS YILIMIZ
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 44> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |