|
A Milli Takımımız... |
Cevapla | Sayfa <1 56789 586> |
Yazar | |
HakemCem
Yazar CEM ERDOĞAN Yaş: 47 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 124 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eyl/2007 saat 22:39 |
Allah kahretsin...2 senedir ağrımayan fıtığım tuttu yine...Yazıklar olsun teknik yönetime , futbolculara , federasyona , maçın hakemlerine herşeye...Ayıp be...Trilyonları alıyorsunuz...Bak şimdi Fatih hoca konuşuyor...Yine yamuk yamuk ağzını oynata oynata artist artist konuşuyo...Sinir takım... Diyoki rakip kadar koşmazsan olmaz diyor...Be adam bu takımlamı koşacaksın...Çıkardığın takıma bak...60. dakikada oyuncu değişikliği hakkını bitiriyorsun...son 15 dakika ağır çekim gibi oynamak zorunda kaldık be...Ooooof çok kızdım...Kusura bakmayın...
|
|
ESKİŞEHİR SENİ ÇOK ÖZLEDİM
|
|
FairPlay
Deneyimli Yazar serdar Yaş: - Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 586 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eyl/2007 saat 22:40 |
Akşam önce Sultanlar Almanya'ya 3-0 yenildiler,sonra Fatih'in aslanları Dünya klasmanında en sonlarda olan Malta'ya puan kaptırdılar.Artık tek tesellimiz 12 Dev Adamın galibiyetinde,onlarda yenilirse bu gece Türkiye için kara gece olacak.
|
|
soldies
Yazar YÜCEL AYDIN Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 229 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eyl/2007 saat 22:46 |
Fatih TERİM basın açıklamasında; kredimiz az kaldı, suç futbolcularımın değil, bizimdir"(teknik ekibin).Maalesef konsantre olamadık,Arda ve Sabri'nin sakatlıkları oyuncu değişikliklerimizi etkiledi.Bu gruptan muhakkak çıkacağız."dedi.
Bende çıkacağımıza inanıyorum ama biraz burnumuz sürterek ve kalp sektesine uğrayarak.
|
|
Bu memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
M.Kemal ATATÜRK |
|
darknESS
Usta Yazar Onur Yaş: 41 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 3203 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eyl/2007 saat 22:50 |
bundan sonra liderlik icin norveci disarda yenmemiz gerekirken yunanistanida icerde yenmemiz gerekli ayrica yunanistanin bizimle olan maci disinda da puan kaybetmesi gerekiyor. yani isimiz gene allaha kaldi...
|
|
dusmanlari kardes yapan ESES
|
|
Banderas_26
Usta Yazar ALİ YELTEN Yaş: 60 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir-TR Online Durum: Offline Mesajlar: 2834 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eyl/2007 saat 22:55 |
Kariyeri,geçmişi olmayan,dünya klasmanında hiç bir yeri olmayan,bilinip,tanınmayan bir küçük ada ülkesinde yaşanan futbol vahşeti diyorum ben bu maça!
Bu ayıp futbolculara,TFF,ve teknik kadroya yeter. Nasıl bir futbol anlayışı bu?Sürekli rakibe boş alan yaratan,pres yapmayan,ayağa doğru dürüst top yapamayan,dar alanda top kaptıran ve klasik bir kadro! Hangi birini saysak ki,İ.Toraman,İ.Üzülmez,Sabri,Hakan ve Tuncay... Hatta Hamit,Ayhan ve Halil..! Bakalım Macarla yapacağımız maça hangi süpriz kadro ile çıkacağız? |
|
Önemli olan, hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır.
|
|
karargah
Usta Yazar ERGİN ÜNSALAN Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Balıkesir Online Durum: Offline Mesajlar: 3710 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eyl/2007 saat 22:57 |
reha muhtar çok güzel konuştu durumu çok açık ortaya koydu. başka lafa gerek yok.
|
|
SÖZDE DEĞİL ÖZDE ES-ES Lİ
Sizin karanlıklarınız varsa bizimde sevdamızın yangınları var..! |
|
hamdiozen
Usta Yazar hamdi özen Yaş: 51 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1847 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eyl/2007 saat 23:10 |
şu maçı 1000 kez oynasak 1001 kez yenmemiz lazım.Aradaki fark dağlar kadar,samimi söylüyorum bizim takım çıksa yener.Ama nasıl berabere kaldık hala anlamıyorum.
|
|
YEREL BASIN OKUMUYORUM.KAFAMI BULANDIRMIYORUM
|
|
matador
Usta Yazar Levent Yaş: 58 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1206 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eyl/2007 saat 23:44 |
Her şampiyonada play off ları oynamak bizim kaderimiz galiba. Ne yapsak olmuyor, olmuyor...
|
|
ya bir yol bul ya bir yol aç ya da yoldan çekil
|
|
FairPlay
Deneyimli Yazar serdar Yaş: - Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 586 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eyl/2007 saat 23:48 |
Bu sefer play-off maçları yok.Her grubun ilk ikisi direkt çıkıyor.Ama bu oyunla ikincilikte zor gibi görünüyor...
|
|
benchmurat
Deneyimli Yazar murat tuğral Yaş: 54 Katılım: 03/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 334 |
Alıntı Cevapla Tarih: 09/Eyl/2007 saat 00:06 |
bu akşamki neydi ırkçı maltalılara neredeyse veriyorduk maçı birde allah için söylermisiniz fatihin kankası hakan şükür niye zıplayıp duruyor öyle
|
|
benchmurates tuğrales
|
|
Cevapla | Sayfa <1 56789 586> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |