|
2008 Avrupa Futbol Sampiyonasi |
Cevapla | Sayfa <1 45678 56> |
Yazar | ||
Cumhuriyet
Usta Yazar Serkan Yaş: 36 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 8369 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2008 saat 17:00 | |
Anten,Kablolu TV ,Digitürk ve D-Smart Sorunsuz İzleyebileceklerdir.... Serkan |
||
mkan_26
Usta Yazar MuRaT Yaş: 34 Katılım: 30/Tem/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 1013 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2008 saat 17:29 | |
Ben birşey sorucam;
Ben uydumun şifre bölümüne girdim.Orda hiç birşey yapmadn sadece şifrelere bakıyordum.Bu şifreler içinde atv için önceki sayfada verdiğiniz şifrenin olduğunu gördüm.Bunu ben eklemedim orda vardı.Sonra hiç birşey yapmadan şifre menüsünden çıktım.Şu anda ben maçı izleyebilirmiyim ?
|
||
Yanımdaki Şiir Yazarken Kız Arkadaşına , Ben EsEs Yazdım Defterimin Sayfalarına..
|
||
mkan_26
Usta Yazar MuRaT Yaş: 34 Katılım: 30/Tem/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 1013 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2008 saat 17:42 | |
Atv isviçreye canlı bağlandı ve orda Eskişehirsporlu bir abimizle muhabir kısada olsa konuştular.Muhabir Evet şuanda bir eskişehirsporlu bir taraftarımız var dedi ve yanına gitti.Sonra esesli abimizde eskişehirspor yıllar sonra süper lige çıktı çok mutluyuz falan dedi Türkiye maçına gitçekmisiniz dedi muhabir abimiz tabiki evet Dedi.Üstünde eses forması vardı konuşma kısa olsada güzel oldu.Yanındada bir bursaporlu vardı... |
||
Yanımdaki Şiir Yazarken Kız Arkadaşına , Ben EsEs Yazdım Defterimin Sayfalarına..
|
||
ozi_es26
Yazar Ozan Biçer Yaş: 31 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 182 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2008 saat 17:42 | |
Portekiz'i yenersek o gazla kupayı bile alırız
Başarılar TÜRKİYE'm.
|
||
Ne Bir İnat Ne Bir Heves Herşeyimiz Sensin ES-ES
|
||
ersöz
Usta Yazar Özgür Ersöz Yaş: 38 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: BKŞ Online Durum: Offline Mesajlar: 1060 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2008 saat 17:43 | |
Sezon bittiğinden beri haftasonu futbol havasına girmeyi özlemişim.. Esesim'in maçları olduğunda (gece maçı bile olsa) sabahtan maç havasına girip gerisayıma başlıyordum. Şimdi şampiyonayla beraber aynı hisleri yaşamaya başladım.. Umarım, bu sezon ikinci sevinci bize yaşatır Milli Takım..
|
||
Cumhuriyet
Usta Yazar Serkan Yaş: 36 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 8369 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2008 saat 17:44 | |
GÖZLERİMİZİ YAŞARDI YİNE
Atv de Cenevreden Yapılan Canlı yayında Az Önce Eskişehirli Bir Kardeşimizde Oradaydı Eskişehirspor Forması İle Spiker Eskişehirsporu Tebrik Etti ve Nereden GEldiğini Sordu Yanıt Eskişehir Oldu ve Daha Sonra Es es Es ki ki Ki Çektiler Süperdi bu arada İsviçre Çek Maçının Berabere Bitmesi bizim için iyi olacaktır heralde Serkan |
||
mkan_26
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2008 saat 17:48 | |
Sayın Cumhuriyet yaşınızı bilemediğim için böyle hitap ediyorum,üstte bir soru sormuştum eğer bilginiz varsa cevaplayabilirmisiniz şimdidien teşekkürler
|
||
|
||
Cumhuriyet
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2008 saat 17:59 | |
Yukarıda ki İşlemleri Yapmanı Öneririm Garanti Olması İçin.Şifreleme Gireceği İçin Büyük İhtimalle Değişir Şuan ki değerler Serkan |
||
mkan_26
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2008 saat 18:03 | |
Teşekkürler.
|
||
|
||
taylan26_11
Yazar taylan Yaş: - Katılım: 13/Oca/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 61 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2008 saat 18:11 | |
Az once atv yı ızlıyordum turk taraftarlarla konusuyorlardı arkada bir tane eses formalı arkadası gordum keske bızde orda olabılseydık.. |
||
Her ZamaN Her Yerde En Buyuk ES-ES...........
|
||
Cevapla | Sayfa <1 45678 56> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |