|
Marmaris'te yaşayan ES-ES'liler... |
Cevapla | Sayfa <1 23456 54> |
Yazar | |
esmaris
Usta Yazar Mehmet Ali ÜRESİN Yaş: 55 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Marmaris Online Durum: Offline Mesajlar: 3351 |
Alıntı Cevapla Tarih: 12/Eyl/2007 saat 18:25 |
Emrecim hoşgeldin..Hayırdır ne oldu?Meraklandırdın bizi...Geçmiş olsun diyorum..Müsaitsen Antalyaya hazır ol haftaya...
|
|
emrebayindir
Yazar Emre Yaş: 39 Katılım: 21/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 195 |
Alıntı Cevapla Tarih: 14/Eyl/2007 saat 09:13 |
abi hastanelerle uğrastım. allahtan suan kaydedeger bişey kalmadı. halamı ameliyat ettirmiştim.. insallah antalya işide olur...
|
|
SeNsİz MaRmArİs BiLe SüRgÜn SaYıLıR ES-ES'im
|
|
esmaris
Usta Yazar Mehmet Ali ÜRESİN Yaş: 55 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Marmaris Online Durum: Offline Mesajlar: 3351 |
Alıntı Cevapla Tarih: 14/Eyl/2007 saat 18:24 |
İnşallah olur kardeşim..Tekrar geçmiş olsun..
|
|
emrebayindir
Yazar Emre Yaş: 39 Katılım: 21/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 195 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Eyl/2007 saat 00:52 |
eywlh abicim cok saolasın duyarlılıgın içinde tesekkür ederim...
|
|
SeNsİz MaRmArİs BiLe SüRgÜn SaYıLıR ES-ES'im
|
|
metinyalin
Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 42 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Eyl/2007 saat 19:18 |
Ramazan ayının başta ülkemiz, milletimiz, Türk ve İslam Âlemi olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim...
|
|
es_asuman_es
Yeni Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 01/Ağu/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 15 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Eyl/2007 saat 23:01 |
hayırlı ramazanlar,
marmariseses.com da srun mu var?
|
|
Sensiz Marmaris Bile Sürgündür ESES'im:))
|
|
derinkaria
Yeni Yazar İsimsiz Yaş: 52 Katılım: 28/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 3 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Eki/2007 saat 14:59 |
Merhaba Ben bir ESES’li olarak doğmadım. ESES’le tanışmam da bir tesadüf sonucudur.Tuttuğum takım Türkiye’nin üç büyük takımından biri iken, başarıları da beni fazlası ile sevindirirken başka takımlar çok da ilgimi çekmiyordu açıkcası. Taa ki hayatıma yepyeni bir sayfa açan ESES sevdalısı arkadaşım girene kadar.Takımına olan inancı ve yürekten bağlılığı beni etkiledi.Önce marşlar gönderdi bana.Dinledim ve çok etkilendim.Coşkusu tutkusu sardı beni de ,böyle marşlar yazılan bir takım nasıl olurda ligde kendini gösteremez dedim önce.Sonra araştırmaya başladım.Edindiğin her bilgi beni biraz daha yaklaştırdı ve düşünmeye itti.Bu koca ülke sadece üç takımla anılamaz ,bizim anadolumuzun bağrından kopup gelmiş bizi yani aslımızı temsil eden takımlarada ihtiyacımız var.İmkansızlıkların ardına sığınmadan onu seven bunca yürek varken yürü ESES,durmak ne kelime koş.Seni kucaklayacak bunca kucak boş kalmamalı. Bende eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum ,bir ESES sevdalısı olabilirim. Sevgili arkadaşım sende beni kazandın ve misyonun bitti sanma .Bilmediğim daha o kadar çok şey var ki.Ben mesela şu an ne yapabilirim takım için,elimden ne gelir sevmekten başka.. Klavuzum olmaya devam et. |
|
EsEsliyim
Usta Yazar Çağıl ALTAY Yaş: 48 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Cuba Online Durum: Offline Mesajlar: 3775 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Eki/2007 saat 15:11 |
derinkaria
Sanırım kalemden değilde kalpten dökülen kelimeler deyimi bu olsa gerek, yazınızı büyük bir mutluluk ve keyifle okudum size hoşgeldiniz klavuzunuzada sizi bu kadar etkilediği ve Es Es'i sevdirdiği için teşekkür etmek istiyorum...
|
|
Eskişehirspor Bir Yaşam Biçimidir.
|
|
ashanye
Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 58 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Eki/2007 saat 16:47 |
Hoşgeldiniz yüreğinize sağlık
|
|
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
|
metinyalin
Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 42 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Eki/2007 saat 19:07 |
aramıza hoşgeldiniz...
klavuz olarak bahsettiğiniz kişiyede selamlar
|
|
Cevapla | Sayfa <1 23456 54> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |