eskisehirspor.com Giriş Sayfası
Forum Forum > Gurbetteki Şimşekler > Marmaris ESES
  Aktif Konular Aktif Konular
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Marmaris'te yaşayan ES-ES'liler...

Cevapla Cevapla Sayfa  <1 23456 54>
Yazar
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
esmaris Liste gör
Usta Yazar

Mehmet Ali ÜRESİN
Yer: Marmaris
Online Durum: Offline
  Alıntı esmaris Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 12/Eyl/2007 saat 18:25
Emrecim hoşgeldin..Hayırdır ne oldu?Meraklandırdın bizi...Geçmiş olsun diyorum..Müsaitsen Antalyaya hazır ol haftaya...
Yukarı
emrebayindir Liste gör
Yazar

Emre
Yer: Turkey
  Alıntı emrebayindir Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 14/Eyl/2007 saat 09:13
abi hastanelerle uğrastım. allahtan suan kaydedeger bişey kalmadı. halamı ameliyat ettirmiştim.. insallah antalya işide olur...
SeNsİz MaRmArİs BiLe SüRgÜn SaYıLıR ES-ES'im

Yukarı
esmaris Liste gör
Usta Yazar

Mehmet Ali ÜRESİN
Yer: Marmaris
  Alıntı esmaris Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 14/Eyl/2007 saat 18:24
İnşallah olur kardeşim..Tekrar geçmiş olsun..
Yukarı
emrebayindir Liste gör
Yazar

Emre
  Alıntı emrebayindir Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 15/Eyl/2007 saat 00:52
eywlh abicim cok saolasın duyarlılıgın içinde tesekkür ederim...
SeNsİz MaRmArİs BiLe SüRgÜn SaYıLıR ES-ES'im

Yukarı
metinyalin Liste gör
Usta Yazar

METİN YALIN
Yer: MARMARİS
  Alıntı metinyalin Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 15/Eyl/2007 saat 19:18
Ramazan ayının başta ülkemiz, milletimiz, Türk ve İslam Âlemi olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim...
SeNsİz MaRmArİs bile sÜrGüN ES ES'im

http://www.marmarisESES.Org
Yukarı
es_asuman_es Liste gör
Yeni Yazar

İsimsiz
  Alıntı es_asuman_es Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 19/Eyl/2007 saat 23:01
hayırlı ramazanlar,

marmariseses.com da srun mu var?
Sensiz Marmaris Bile Sürgündür ESES'im:))
Yukarı
derinkaria Liste gör
Yeni Yazar

İsimsiz
  Alıntı derinkaria Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 05/Eki/2007 saat 14:59

Merhaba

Ben bir ESES’li olarak doğmadım. ESES’le tanışmam da bir tesadüf sonucudur.Tuttuğum takım Türkiye’nin üç büyük takımından biri iken, başarıları da beni fazlası ile sevindirirken başka takımlar çok da ilgimi çekmiyordu açıkcası.

Taa ki hayatıma yepyeni bir sayfa açan ESES sevdalısı arkadaşım girene kadar.Takımına olan inancı ve yürekten bağlılığı beni etkiledi.Önce marşlar gönderdi bana.Dinledim ve çok etkilendim.Coşkusu tutkusu sardı beni de ,böyle marşlar yazılan bir takım nasıl olurda ligde kendini gösteremez dedim önce.Sonra araştırmaya başladım.Edindiğin her bilgi beni biraz daha yaklaştırdı ve düşünmeye itti.Bu koca ülke sadece üç takımla anılamaz ,bizim anadolumuzun bağrından kopup gelmiş bizi yani aslımızı temsil eden takımlarada ihtiyacımız var.İmkansızlıkların ardına sığınmadan onu seven bunca yürek varken yürü ESES,durmak ne kelime koş.Seni kucaklayacak bunca kucak boş kalmamalı.

Bende eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum ,bir ESES sevdalısı olabilirim.

Sevgili arkadaşım sende beni kazandın ve misyonun bitti sanma .Bilmediğim daha o kadar çok şey var ki.Ben mesela şu an ne yapabilirim takım için,elimden ne gelir sevmekten başka..

Klavuzum olmaya devam et.

Yukarı
EsEsliyim Liste gör
Usta Yazar

Çağıl ALTAY
Yer: Cuba
  Alıntı EsEsliyim Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 05/Eki/2007 saat 15:11
derinkaria 

Sanırım kalemden değilde kalpten dökülen kelimeler deyimi bu olsa gerek, yazınızı büyük bir mutluluk ve keyifle okudum size hoşgeldiniz klavuzunuzada sizi bu kadar etkilediği ve Es Es'i sevdirdiği için teşekkür etmek istiyorum... 
Eskişehirspor Bir Yaşam Biçimidir.
Yukarı
ashanye Liste gör
Usta Yazar

Ayhan ÜNAL
Yer: Eskişehir
  Alıntı ashanye Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 05/Eki/2007 saat 16:47
Alıntı yapılan derinkaria

Merhaba

Ben bir ESES’li olarak doğmadım. ESES’le tanışmam da bir tesadüf sonucudur.Tuttuğum takım Türkiye’nin üç büyük takımından biri iken, başarıları da beni fazlası ile sevindirirken başka takımlar çok da ilgimi çekmiyordu açıkcası.

Taa ki hayatıma yepyeni bir sayfa açan ESES sevdalısı arkadaşım girene kadar.Takımına olan inancı ve yürekten bağlılığı beni etkiledi.Önce marşlar gönderdi bana.Dinledim ve çok etkilendim.Coşkusu tutkusu sardı beni de ,böyle marşlar yazılan bir takım nasıl olurda ligde kendini gösteremez dedim önce.Sonra araştırmaya başladım.Edindiğin her bilgi beni biraz daha yaklaştırdı ve düşünmeye itti.Bu koca ülke sadece üç takımla anılamaz ,bizim anadolumuzun bağrından kopup gelmiş bizi yani aslımızı temsil eden takımlarada ihtiyacımız var.İmkansızlıkların ardına sığınmadan onu seven bunca yürek varken yürü ESES,durmak ne kelime koş.Seni kucaklayacak bunca kucak boş kalmamalı.

Bende eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum ,bir ESES sevdalısı olabilirim.

Sevgili arkadaşım sende beni kazandın ve misyonun bitti sanma .Bilmediğim daha o kadar çok şey var ki.Ben mesela şu an ne yapabilirim takım için,elimden ne gelir sevmekten başka..

Hoşgeldiniz yüreğinize sağlıkClapClapClap
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
Yukarı
metinyalin Liste gör
Usta Yazar

METİN YALIN
Yer: MARMARİS
  Alıntı metinyalin Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 05/Eki/2007 saat 19:07
Alıntı yapılan derinkaria

Merhaba

aramıza hoşgeldiniz...
klavuz olarak bahsettiğiniz kişiyede selamlarSmile
SeNsİz MaRmArİs bile sÜrGüN ES ES'im

http://www.marmarisESES.Org
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  <1 23456 54>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 0,469 saniyede hazırlanmıştır