|
Marmaris'te yaşayan ES-ES'liler... |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 54> |
Yazar | |
mami67 ![]() Yazar Muammer Yaş: 58 Katılım: 22/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
nekadar güzel beraberliğiniz var sizleri tebrik ediyorum. |
|
![]() |
|
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
marmariseses internet sitesinde sorun mu var birkaç gündür ulaşılamıyor. |
|
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
|
![]() |
|
metinyalin ![]() Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 41 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
Evet malesef sunucularımızda yine sorun çıktı AYHAN abi.sorunu çözmeye çalışıyoruz.Tamer kardeşimiz sorunun bir kaç gün içersinde çözüleceğini söyledi... |
|
![]() |
|
Berkayes ![]() Yazar BERKAY Yaş: 28 Katılım: 09/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 218 |
Kolay gelsin metin abi sunucularda sorun çıkmasına üzüldüm.Çünkü tam haberler falan var eses antep maçı elazığ maçı sonucu ve haberleri var onları siteye ekleyecektim ama site gitti.olun yaparım inşalah ...
Kolay Gelsin Tekrardan.
![]() |
|
www.marmariseses.org//yeni sitemiz yakında sizlerle . .
Sensiz marmaris bile sürgün sayılır EsEs'im. |
|
![]() |
|
CaKaBo ![]() Deneyimli Yazar Mehmet Yaş: 40 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 412 |
Marmariste beni konuk eden kardeşim Metin ve İskender abiye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum :)
Bu arada İskender abi Metin abinin marketini bulamadım dönüşte Kusura bakmayın...Uğrayamadım...
|
|
SeVGi eYLeM GeReKTiRiR
|
|
![]() |
|
es_asuman_es ![]() Yeni Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 01/Ağu/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 15 |
arkadaşlar günlerdir Marmariseses.com sitemize girmeye çalışıyorum, sorunun en kısa zamanda giderilmesi dileğiyle...hoşçakalın
|
|
Sensiz Marmaris Bile Sürgündür ESES'im:))
|
|
![]() |
|
ercan26 ![]() Deneyimli Yazar Ercan Yaş: 45 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Malatya Online Durum: Offline Mesajlar: 576 |
Marmarise giden arkadaşlar sağolsun anlatıyorlar marmariste EsEs'in ne kadar çok evildiğini dolmuşlarda bile EsEs armalarının posterlerinin olduğunu bir çok kişinin EsEs'i ve Eskişehirlileri sevdiğini sürekli duyuyoruz.
EsEs'imizi ve memleketimizi gurbet ellerde çok iyi temsil eden ve tanıtımımızı yapan MarmarisESES gurbuna ve sevdiklerine başarılar dilerim.
Neşeniz daim olsun.
|
|
![]() |
|
Berkayes ![]() Yazar BERKAY Yaş: 28 Katılım: 09/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 218 |
Evet başarılarımız devam ediyor.bu arada metin abi mardinspo organizasyonu var mı?
|
|
www.marmariseses.org//yeni sitemiz yakında sizlerle . .
Sensiz marmaris bile sürgün sayılır EsEs'im. |
|
![]() |
|
metinyalin ![]() Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 41 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
Güzel temmenileriniz için teşekkür ederiz.
Nasipse antalya deplasmanına kalabalık gideceğiz...
|
|
![]() |
|
emrebayindir ![]() Yazar Emre Yaş: 38 Katılım: 21/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 195 |
uzun bir süre aranızda değildim.. kutsal topraklardaydım internete giremeyecek kadar yogundum bir kac üzücü olaylar oldu malesef. ama yine döndük muglaya.. hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunarım....
|
|
SeNsİz MaRmArİs BiLe SüRgÜn SaYıLıR ES-ES'im
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 54> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |