|
Eses in düştüğü bu surumun sorumlusu kim? |
Cevapla |
Yazar | |
atilla
Deneyimli Yazar atilla Yaş: 53 Katılım: 07/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 478 |
Alıntı Cevapla
Konu: Eses in düştüğü bu surumun sorumlusu kim? Tarih: 08/Ara/2018 saat 13:42 |
Bence 1 sorumlu taraftar (veya kendini taraftar zannedenler)dır.Kendini futboldan çok iyi anlıyor zanneder.bu şekilde birbirine gaz verir.Klübe katkısı olmadığı gibi yedirdiği cezalardan kayba uğratırçKendisinin sayesinde maç alındığını zanneder.Ekonomiden,klüp yönetiminden gram anlamadığı gibi anladığına inanır.
2. sorumlu yönetim.(beceriksizlik,kendini beğenme,kibir,haline bakmadan gereksiz.boyundan büyük özgüven.Yanlış teknik ekip seçimi 3.Şehir büroksasisi ,siyasileri ve ileri gelenleri.Şehrin oyalanması,Eski stadın tadilatının ve yeni Stad ın geç yaptırılması. 4 şans faktörü.Akaminko nun sakatlığı,webonun işlemlerinin uzun sürmesi ve yatan transfer yüzünden kris boyd u transfer etmek bize çok şey kaybettirdi. Bu sebeplerden bu haldeyiz Taraftar % 40 Yönetim %30 Şehir %20 Şans %10 |
|
furemen
Usta Yazar AHMET Yaş: 56 Katılım: 27/Haz/2010 Yer: ANKARA Online Durum: Offline Mesajlar: 3190 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Ara/2018 saat 16:50 |
Doğru...
|
|
Eskişehirspor Halkın Takımıdır
|
|
enes1965
Usta Yazar Enes Ak Yaş: 35 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2982 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Ara/2018 saat 10:10 |
Taraftarında bazen hataları olabilir ama bu hatalar taraftarı ancak son sıraya yazdıracak derecededir. Bu durumda olmamızın 1 numaralı sorumlusu yönetimdir.
|
|
Bir yüreğim var benim , birde sevdam !
|
|
26
Usta Yazar Maraton Alt Yaş: 35 Katılım: 31/Tem/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 1996 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Ara/2018 saat 10:53 |
Yönetime % 30 taraftara % 40 oran vermek resmen at gözlüğü ile bakmaktır.
Taraftar daha ne yapsın. |
|
Eskişehir
|
|
kayılı
Usta Yazar ahmet arısoy Yaş: 56 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1960 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Ara/2018 saat 11:19 |
mevcut durumun tek sorumlusu klübü yönetemeyenlerdir.
klübu borca sokanlardır. gelirin çok üstünde borçlandıranlardır. yaptıkları harcamaların hesabını veremeyenlerdir. taraftarın ufakda olsa zararı olmuştur ama taraftar olmasaydı bu takım bu seviyede bile olamazdı. |
|
tartışmaya gerek yok, en büyük ESES
|
|
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Ara/2018 saat 11:40 |
Atilla abi sanırım taraftar yönetime tepki vermiyor diye o oranı verdi yoksa taraftar olmasa inan kocaeli sakarya ordu Mersin Gaziantep gibi olur kaybolur giderdik
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
Turtle
Yazar Kayhan Uzbil Yaş: 53 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Cuba Online Durum: Offline Mesajlar: 103 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Ara/2018 saat 14:29 |
Ben de aynı düşüncedeyim.. Taraftarın olaylara uzun süre tepkisiz kalmasından dolayı Atila bey bu oranı vermiştir diye düşünüyorum. |
|
atilla
Deneyimli Yazar atilla Yaş: 53 Katılım: 07/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 478 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Ara/2018 saat 22:44 |
Ne tepkisi?kime tepki ? sonucu ne olacak ?Futbolcuya ise kapasitesi(kalitesi) kadar oynar.Yönetime ise alternatif ?
Ben en büyük suçu taraftara veriyorum.Taraftarın içine kongre üyelerinide ekliyorum.Taraftar sadece kendini eylendiriyor takıma katkıları yok.zararları çok..Maç aldırdığını zannediyor.Bu sadece bize özgü bir durumda değil.Türkiyede taraftar olarak ayarlarımıza bakalım (bütçe olarak değil) Trabzon,FB,BJK,G.s.bursa bunlarda aynı durumda aslında Sadece bize göre bütçeleri çok büyük.Bu bütçelere göre bence onlarda başarısız.Türkiyede biri zaten şampiyon olacak.Bu bütçelerin yarısı olan takımlar sıraamada avrupada kaçıncı bakın .Bu bütçelerle avrupada basketboldaki gibi olmalı idik.Velhasıl Futbol taraftarı takımına zarar veriyor.Başakşehire bakın taraftar derdi yok.sonuç? ESES taraftarı bu konudada türkiyede öncü olmalı şapkayı önüne almalı nerede hata yaptığını bulmalı. |
|
Cevapla |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |