|
2018-2019 sezonu Kombine ve Maç Bileti Başlığı |
Cevapla | Sayfa <1 45678> |
Yazar | |
frk26
Deneyimli Yazar FARUK Yaş: 38 Katılım: 29/Nis/2014 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 506 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Ağu/2018 saat 23:09 |
Çok üzülüyorum çok şimdiye kadar en az 15000 kombine satilmaliydi ey uyuyan dev uyan artık
|
|
ŞİMŞEKLER çakacak ESmeye devam edecek bozuk düzene kafa tutan rüzgar asimile olmadık olmayacağız
|
|
kagankayra
Deneyimli Yazar gürcan sezengöz Yaş: 53 Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 800 |
Alıntı Cevapla Tarih: 12/Ağu/2018 saat 23:37 |
26 da 26 bizi kurtuluşa götürebilecek en mantıklı proje. Fakat kimse rağbet etmiyor. Bir zamanlar kumbaracılar vardı. Bundan iyi kumbara mı olur? Ama bizim taraftar 50 lira verip kombine almaz, ve ilk iç saha maçından itibaren bilet dilenmeye başlar. Tekirdağ'da olmama rağmen katkı olsun diye iki senedir hem kendime hem oğluma kombine alıyorum. Geçen sene kombine aktarması yapıyordum ama bu sene asla yapmam. Maça gidecek olan 15 lira versin gitsin. Cebinde akıllı telefonu olan herkes 26 da 26 diyebilir. Kımse fakir edebiyatı yapmasın.
|
|
BAŞKA DİYENLERE İNAT/BU ŞEHİRDE SENSİN ESES/KALBİMİZDE TEKSİN ESES
|
|
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 13/Ağu/2018 saat 07:10 |
Renkdas defalarca dedim reklam şart ama nerde ayrıca gideceksin fabrikalara zorla sattiracaksin loca kombine almayani soyliceksin |
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
VITRUVIES
Deneyimli Yazar Alper Yaş: 54 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 783 |
Alıntı Cevapla Tarih: 13/Ağu/2018 saat 13:00 |
Geçen yıl 5 kişi, 3'ü şehir dışından olmak üzere kombine almıştık. Bu yıl da aynı şeyi yapmak istedik. Ancak geçen yıldan bu yana kombine satışında bazı değişiklikler olmuş.
Geçen yıl paso geçerlilik süresinin bir önemi yoktu. Satın alma anında geçerli olması yeterliydi. Ancak bu yıl 1 Haziran 2019'a kadar geçerli olma zorunluluğu getirmişler. Yani pasonuz 7-8 ay geçerli olsa bile yetmiyor, uzatmanız isteniyor. Nitekim ben Kasım 2019'a kadar uzatmak zorunda kaldım. Geçen yıl TFF logolu pasolara da kombine tanımlayabilmiştik. Bu yıl, en azından an itibariyle sadece Eses logolu kartlara kombine tanımlanabiliyor. Bu sebeple bir arkadaşımıza alamadık, 4'te kaldık. Kombine satışları ve transferler konusunda gerçekçi olmakta fayda var. Gençler bir mucize yaratabilseydi (ki kırmızı kart kararı yanlıştı) belki bir kıpırdanma olurdu. 8-10 bin civarında sadık bir tribün kitlemiz var. Bu pazar da biz bize oluruz, tahminimce. Görüşmek dileğiyle. Not: TFF logolu pasolara kombine tanımlanması ile ilgili net bilgi paylaşan olursa sevinirim |
|
skipper
Deneyimli Yazar ömer Yaş: 35 Katılım: 10/Tem/2015 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 343 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Ağu/2018 saat 11:32 |
Biletler ne zaman satışa çıkıyor?
|
|
Tapmadık Asla Paraya Pula
Ne De Kahpe Bizans'a... |
|
santi
Deneyimli Yazar Sadullah Yaş: 39 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: las vegas Online Durum: Offline Mesajlar: 799 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Ağu/2018 saat 13:05 |
Biletlerin satışa çıkacağı saat belli mi?
|
|
fethi , nihat , ender filelere gönder
|
|
oğuz26
Deneyimli Yazar Oğuz Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 667 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/Ağu/2018 saat 14:14 |
Şuana kadar satılan kombine sayısı 6368. Bir de yönetimin elden sattığı kombineler var, onlarla beraber belki 7000'i grçmişizdir ama sayı çok az.
|
|
grezores
Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2605 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/Ağu/2018 saat 14:28 |
Lisanslar çıkarsa biletler satışa çıktığında 4. hafta sonunda 12-13bine ulaşacağımızı düşünüyorum. |
|
skipper
Deneyimli Yazar ömer Yaş: 35 Katılım: 10/Tem/2015 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 343 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/Ağu/2018 saat 14:46 |
Neden biletler satışa çıkmıyor hala?
|
|
Tapmadık Asla Paraya Pula
Ne De Kahpe Bizans'a... |
|
ekinoks_26
Usta Yazar ahmet Yaş: 65 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1725 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/Ağu/2018 saat 15:43 |
Selam arkadaşlar,
Bir şey öğrenmek istiyorum. Telefonda pasolig uygulamasından kombine almak istiyorum. Uygulama yüklü olmasına rağmen takım adına kombine alımı yapamıyorum. Sorun uygulamada mı acaba. |
|
KIZIL KARA BİR SEVDA
|
|
Cevapla | Sayfa <1 45678> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |