|
2018-2019 sezonu Kombine ve Maç Bileti Başlığı |
Cevapla | Sayfa <1 23456 8> |
Yazar | ||
Ahmet
Yazar Ahmet Yaş: 61 Katılım: 24/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 234 |
Alıntı Cevapla Tarih: 27/Tem/2018 saat 15:29 | |
Bence burada kombine satışı destek anlamında da önemli. Onun için gelecek olan alsın dememek lazım. Açık söylemeliyim ben de geçen sen kombine aldım. Bir maça ancak gelebildim. Amacım kulübe hiç değilse bu şekilde destek olmaktı. |
||
grezores
Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2605 |
Alıntı Cevapla Tarih: 28/Tem/2018 saat 19:04 | |
Gişelerin olduğu yerin bilet satış yeri olduğu hiç belli olmuyor. İnsan bir Eskişehirspor bayrağı koyar, kulübün amblemini koyar, bilet satışlarının yapıldığı hiç belli olmuyor. Gişeler de zaten bomboştu. Eski stadyumun orada olsaydı daha fazla satış olurdu ama sanırım millet bahçesi olacağından dolayı oraya gişe açılamıyor.
|
||
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2018 saat 07:22 | |
Allah aşkına bi Dublin yanında mi gişe var herkes internetten alamıyor giseler nerde kombine alcaz gişe reklam yok forma alcaz esstore yok yazık bu taraftara hep çile
|
||
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
||
Burakızılcıklı
Usta Yazar Burak Yaş: 33 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1348 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2018 saat 16:43 | |
Beyler 50 - 100 Tl ye kombine almayan da EsEsliyim diye ortalarda gezmesin bi zahmet. Tabiki kampanya teklam pzarlama da önemli. Gerekirse teibün liderleri gönüllü ekipler oluştursun esnafı teker teker gezsin kombine sateın. Çoğu kişi nasıl alınacağını bilmiyor, gitmeye üşeniyor vs vs. Kısa sürede baya kombine satılır. Hatta her esnaf 3-5 tane alır ailesiyle gelir. Tribün gruplarından büyük bir kampanya bekliyorum. Eskişehir tribünü olarak hep ilkleri yaptık bunu da yaparız. Kulübün başka sorunları varken gönüllü kardeşlerimiz kapı kapı gezer destek toplar. Es komite iş adamlarını gezer tribüncüler de sanayi esnafını çarşı esnafını gerekirse stand kurar kombine satar.
|
||
Es Es Es Ki Ki Ki EsKi EsKi Es
Susmak İhanettir !!! Havasının Letafeti Dolayısıyla Güzelleri Çoktur.Halkı Gurbetten Gelenlerle Dosttur.Çuha ve Güzel Kumaş Giyenleri Çoktur... Evliya Çelebi |
||
Android_26
Usta Yazar Semih Yaş: 34 Katılım: 26/Ara/2007 Yer: Dünya Online Durum: Offline Mesajlar: 1512 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2018 saat 21:09 | |
Akif yer bir kombine de benden adı altında kampanya başlatmış. İhtiyacı olan 20 yaş altı öğrenci renktaşlarımıza onun aracılığı ile kombine devredebiliriz. Şimdiden belli bir kombine sayısına ulaşmış, hedef 2 bin kombine.
|
||
We will make Eskişehirspor great again!
S.Ö. |
||
grezores
Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2605 |
Alıntı Cevapla Tarih: 31/Tem/2018 saat 15:27 | |
Resmi sitemize göre an itibarıyla tam 4000'i gördük bakalım. Satışlar istediğimiz gibi değil ama en azından yine 10000'i bulacağımızı düşünüyorum. Ben daha almadım 8 temmuzu bekliyorum.
|
||
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 31/Tem/2018 saat 18:25 | |
renktaş 8 agustos olmasın :) |
||
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
||
grezores
Alıntı Cevapla Tarih: 31/Tem/2018 saat 20:04 | |
Aynen yanlış yazmışım. |
||
gündüzlerli2626
Deneyimli Yazar mehmet Yaş: 62 Katılım: 05/Ağu/2016 Yer: Almanya Online Durum: Offline Mesajlar: 537 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Ağu/2018 saat 21:05 | |
Destek olmak isteyenlere... |
||
O SENE BU SENE
|
||
gündüzlerli2626
Deneyimli Yazar mehmet Yaş: 62 Katılım: 05/Ağu/2016 Yer: Almanya Online Durum: Offline Mesajlar: 537 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Ağu/2018 saat 15:02 | |
20
yaş altı kardeşlerimize sesleniyorum. Çekinmeyin gelin kombinelerinizi
bedava yükleyelim. Sizde tek istediğimiz olabildiğince maçlara gidip
Eskişehirspor'u desteklemeniz. Çalışmalarımız şeffaf ve belgeli bir
şekilde kişisel veriler gizli tutularak devam etmektedir. |
||
O SENE BU SENE
|
||
Cevapla | Sayfa <1 23456 8> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |