|
TFF 1. Lig 2018-2019 Sezonu |
Cevapla | Sayfa <1 5960616263 64> |
Yazar | ||
bilek26
Usta Yazar Bilal Yaş: 55 Katılım: 09/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2003 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2019 saat 00:56 | |
iyi oldu karagümrük geldi gördünüz sakaryalılar sahaya ne bulduysa yağdırdı.
|
||
Eskişehirspor taraftarinindir.
|
||
~ERHAN~
Usta Yazar ERHAN DLAPCI Yaş: - Katılım: 04/Tem/2010 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 6986 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2019 saat 09:28 | |
Erkan ZENGİN takımı resmen sırtlayarak 1.Lige getirdi
|
||
e^3_Nicola
Usta Yazar Ş.EMRE Yaş: 36 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: Esk / Sazova Online Durum: Offline Mesajlar: 1390 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2019 saat 16:23 | |
Eskişehirspor'da 2018-19 sezonunda forma giyen futbolcuların kulüpten ne kadar alacağı belli oldu.
Eskişehirspor mevcut kadroya tam 15 milyon 6 bin lira borçlu. Tabloya göre Teknik Direktör Fuat Çapa’nın 720 Bin alacağı bulunuyor. Eski borçlar dahil Berkay Dabanlı’ya kulübün 5 Milyon 803 lira borcu bulunuyor. Kulüpten en yüksek alacaklı olan mevcut futbolcular arasında, eski ve yeni alacakları bulunan üç isim yer alıyor. Sissoko’ya toplam 2 milyon 529 bin, Emre Güral’a 1 milyon 942 bin ve Kaptan Sezgin’e ise 1 milyon 202 bin lira ödenmesi gerekiyor. Alperen Kocabaş : 45 bin lira Bedirhan Altunbaş : 33 bin lira Cemali Sertel : 13 bin lira Cengiz Alp Köser : 13 bin lira Ebrar Yiğit : 14 bin lira Ekrem Kılıçarslan : 38 bin lira Erdal Akdari : 168 bin lira Ferhat Kiraz : 223 bin lira Fıratcan Üzüm : 32 bin lira Furgan Polat : 273 bin lira Furgan Balaban : 10 bin lira Hakan Aslantaş : 298 bin lira İbrahim Halil Öner : 22 bin lira Jesse Sekidika : 326 bin lira Kaan Gül : 36 bin lira Kamal İssah : 782 Bin lira Kıvanç Karakaş : 316 eski- 353 Bin yeni Marko Milinkoviç : 714 Bin M. Fevzi Yıldırım : 75 Bin Mehmet Özcan : 374 Bin Melih Ağa : 126 Bin Metahan Altunbaş : 10 Bin Mevlüt Çelik : 18 Bin Onur Bayramoğlu : 441 Bin eski- 6 Bin lira yeni Talha Erdoğan :13 bin Kaynak : Anadolu Gazetesi Bu liste acaba sezon içerisinde verilen paralar haricinde kalan ödemeler mi? Yoksa sezon boyunca hakedişleri mi? Listede Furgan POLAT, Mehmet ÖZCAN hariç diğer tüm alt yapı oyuncularından fazla para alacak görünüyor.. Hatta bazı tecrübeli oyunculardan da fazla alacaklı görünüyor.. Acaba yıl boyunca vefakar olarak diğer arkadaşlarından daha az para alarak oynadığı için mi? Yoksa babası dolayısıyla en yüksek sözleşme onunla yapıldığı için mi? |
||
İyi günde, kötü günde!
|
||
Turtle
Yazar Kayhan Uzbil Yaş: 53 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Cuba Online Durum: Offline Mesajlar: 103 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2019 saat 20:13 | |
Yarın kongre var sanırım ama forumda bu konu ile ilgili hiçbir paylaşım yok. Biz gurbettekiler iyice Fransız kaldık.
Kongre var mı, yok mu. Aday var mı yok mu.? Konu ile ilgili bilgilendirme olursa çok sevinirim. KU |
||
Maverick26
Deneyimli Yazar Oktay Yaş: - Katılım: 30/Haz/2013 Yer: Almanya Online Durum: Offline Mesajlar: 796 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2019 saat 20:19 | |
Konu ile ilgili sadece bu haberi buldum http://tr.beinsports.com/haber/osman-tas-adayligini-acikladi |
||
Curva_Eses
Usta Yazar Mert Yaş: 33 Katılım: 16/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3711 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2019 saat 20:25 | |
Osman Taş ve Erdal Şahbaz aday. Erdal Şahbaz 1 saat kadar önce Osman Taş'ın önünü açmak için adaylıktan çekildiğini açıkladı. Osman Taş seçime tek aday olarak girecek. Listesinde Mehmet Şimşek ve Mustafa Topkaya gibi isimler var. |
||
ESKİŞEHİRSPOR & BORUSSIA DORTMUND
|
||
Turtle
Yazar Kayhan Uzbil Yaş: 53 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Cuba Online Durum: Offline Mesajlar: 103 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2019 saat 20:44 | |
Teşekkürler.
İnşallah Es-Es’imiz hakkında hayırlısı olur. Bu sene lig çok çetin geçecek. KU |
||
merhaba26
Deneyimli Yazar Gazi Ç. Yaş: 73 Katılım: 02/Tem/2013 Yer: ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 450 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2019 saat 23:20 | |
merhaba,
lig de kalmamızı başarı saydık,oldukça iyi bir yönetim gösteren Kaan Ay'ın, olmaması gereken sahneler de rol üstlenmeye kalkması,Genel Kurula gidilmesini sağladı. şimdi geldi Genel Kurul. Eskişehirspor'un başı borçlardan dolayı dertte,çözümü malumu üzere PARA. kimsenin bu borcu kapatabilecek bir gücü olmadığına göre,varsa bile bizim eller de böyle birine rastlanılmadı. Genel Kurul'da iyi bir Yönetim seçilirse (inancım var) ve bu takıma tek bir sorun yaşatmadan,maddi konular da aksamalar yaşatılmaz ve aşağıda tek tek isimlerini belirttiğim futbolcularımız kaybedilmezse,ben şuna inanıyorum, bu takım ilk ikiden Süper Lig'e çıkar. Kaleciler :Cengiz (1.kaleci),Ekrem,Ebrar, Defans :F.Balaban,Erdal,H.Aslantaş,Mevlüt,Cemali ve Fevzi, Orta saha :Sissokko,Kamal,Jesse,Milinkoviç,T.Yakut,Alperen,F.Polat ve Mehmet Özcan, Forvet :M.Altunbaş,Emre Güral, : Başakşehirden gelen iki futbolcumuz. DİP NOT;Transferin açılma şansı da yok,transfer yapacak para da yok. tüm taraftarımıza selam gönderiyorum. |
||
'....aynı zamanda ahlaklısını severim.
|
||
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/May/2019 saat 01:42 | |
Bu takım hayatta ilk 2 den çıkamaz ancak mevcut kadro korunur paralar gününde yatarsa belki playoff oynar ben hiç inanmıyorum ilk 2 den çıkacağına
|
||
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
||
e^3_Nicola
Usta Yazar Ş.EMRE Yaş: 36 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: Esk / Sazova Online Durum: Offline Mesajlar: 1390 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/May/2019 saat 08:13 | |
Yönetimsel konular ve seçim ile ilgili konular aslında aşağıdaki linkte tartışılıyor fakat forumumuzun arayüzünün sıkıntılı olması konu takibini zorlaştırıyor sanırım.. Eskişehirspor Yönetimi Ayrıca gündeme dair merak ettiklerinizi aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz.. Anadolu Gazetesi 2 Eylül Gazetesi Sakarya Gazetesi |
||
İyi günde, kötü günde!
|
||
Cevapla | Sayfa <1 5960616263 64> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |