|
Yeni Sezonda Nasıl Bir Yol İzlemeliyiz? |
Cevapla | Sayfa 12> |
Yazar | |
muhasara
Usta Yazar .. Yaş: 33 Katılım: 24/Haz/2011 Online Durum: Offline Mesajlar: 1382 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yeni Sezonda Nasıl Bir Yol İzlemeliyiz? Tarih: 30/Nis/2018 saat 13:07 |
Bu ligteki 2.sezonumuzu tamamladık. İlk sene zirveye oynarken bu sene düşmeme ile mücadele ettik. Ama bu ligten ne olursa olsun çıkmak istiyoruz. Bu aşamada neler yapılmalı gelin hep beraber kafa yoralım. *Stadyum isim hakkı artık sonuçlanmalı sıcak para akışı sağlanmalı *Yöneticiler bir türlü şeffaflık yakalayamadı, uzun vadeli borcu sıfırlama politikası belirlenmeli. *Takıma kaynak getirebilecek yatırımlar belirlenmeli siyasi seçim arefesinde siyasilerden sözler alınmalı. *Alt yapı gördük ki en önemli kozumuz olacak, Semih Güler,Hasan Ayaroğlu,Dorukhan,Hasan Hüseyin Acar gibi oyuncularımızın sayısını arttırmamız gerekiyor. *Transferin tekrar kapanmaması için neler yapılmalı onlar ortaya konulmalı *Uygun fiyatlı ve kaliteli yabancılar takıma katmak için gözlemciler gönderilmeli. (Yakın zamanda küme çıkan takımlarda hatırladığım bir sürü isimsiz futbolcu en büyük paya sahip oldular, Balıkesir küme çıkarken Lalawele, Karikariler, Malatya'nın yabancılarını hepimiz hatırlıyoruz) |
|
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Nis/2018 saat 16:26 |
Yeni stadı yaşanabilir hale gelmeli 15 günde değil her gün para basmalı store fast food gibi şeyler açılmalı her gün ailecek gidilebilecek
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
bilek26
Usta Yazar Bilal Yaş: 55 Katılım: 09/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2003 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Nis/2018 saat 16:51 |
başka konu sayfalarına da yazdım şantiyenin olduğu yere yörsan firmasıyla ortak fastfood lokanta tarzı (susurluktaki tesisin aynısından)bir yer açılmalı aynı zamanda parka doğru geniş bir yaya köprüsü yapılmalı bunlar olursa 24 saat es-es imize gelir elde ederiz.
|
|
Eskişehirspor taraftarinindir.
|
|
Adnan26
Usta Yazar Adnan Erden Yaş: 59 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 3162 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Nis/2018 saat 16:52 |
Baska bir takimda, örnegin A.Gücü, malum bir kisinin yegeni menejerlik yapsa, söylemedigimizi birakmazdik. Sikeden tutun, saibeli maclara ve usulsüz ödeneklere kadar herseyi yazmistik haklarinda. Ama kendimiz oldumu sus pus olduk. Ilk geldiginde bir kipirdama oldu o kadar. Hani deniliyor ya, eski sitemizin kalitesi ortada yok, eskiden cok farkliydi diye, iste fark burada. Eskiden dört dörtlük taraftar toplulugu vardi bu sitede, günü kurtaran, neticelere bagli bir topluluk degil.
Maalesef. |
|
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yoktu.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yoktu. |
|
yasin333
Deneyimli Yazar Yasin Yaş: 34 Katılım: 01/Ağu/2016 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 456 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Nis/2018 saat 17:01 |
İzzet Erdoğan varda be işe yarıyor bu adam.Yardım ettiyse Nabi Avcı falan etmiştir zamanında.Adam 50 milyon tl anlaştık diyor Eti ile ortada hiçbişey yok.Herhangi bir adamda olsa farketmez bu adamın yerinde.Ben herhangi bir siyasi yardım aldığımızı sanmıyorum.Devlet bizimde Fifadaki dosyamızı kapatıp transfer tahtamızı açsaydı Ankaragücü gibi eyvallah ama öyle bişey yok.Transfer cezamızda 458.000 euro yüzünden Ankaragücüne yapıkan devlet kasasından 10-15 milyon tl değil.
|
|
Adnan26
Usta Yazar Adnan Erden Yaş: 59 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 3162 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Nis/2018 saat 17:08 |
Abim haklisin da , bunu biz biliyoruz, baskalari varsayimlarla düsünür.
|
|
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yoktu.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yoktu. |
|
Yıldıztepeli
Deneyimli Yazar Nihat Yaş: 40 Katılım: 15/Tem/2016 Yer: Eskişehirspor Online Durum: Offline Mesajlar: 495 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Nis/2018 saat 18:57 |
Yeni stadta yaz akşamları festival konser gibi faaliyetler yapmalı belediyeler Eskişehirspor için kaynak yaratmali tanıdık ünlü isimleri getirerek bilet paraları Eskişehirspor a bağışlamalı
|
|
BİR HASRETTİR BİR İNTİKAM
İHANETTEN GERİ KALAN İSTEMEM ARTIK GERİYE DÖNME DÖNERSEN BİLE BU STADTA SÖNME |
|
h.tamer
Usta Yazar hasan Yaş: 34 Katılım: 24/Ara/2007 Yer: Afyon-Esk Online Durum: Offline Mesajlar: 1087 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Nis/2018 saat 22:32 |
Eskişehirsporlu eskart çıkartılıp her binişte 10-15 kuruş gibi kimseyi zorlamayacak tutarlar Eskişehirspor a aktarılabilir
|
|
Frigyalı_26
Usta Yazar Seydi Yaş: 46 Katılım: 28/Kas/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1140 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Nis/2018 saat 23:43 |
Aynen öyle tam karşısında sazova parkın olması ve her gün yerli yabancı binlerce insanın uğrak yeri bunu değerlendirmek gerekir... |
|
AzTecK
Usta Yazar İsimsiz Yaş: 39 Katılım: 15/Ağu/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3655 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Nis/2018 saat 23:44 |
Stadyum otoparkı makul bir fiyatla ücretli yapılabilir
|
|
Cevapla | Sayfa 12> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |