|
Her Eve 2 Forma... Vaz Geçmeyenler Burada... |
Cevapla | Sayfa 123> |
Yazar | |
hahuki
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 49 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1957 |
Alıntı Cevapla
Konu: Her Eve 2 Forma... Vaz Geçmeyenler Burada... Tarih: 08/Şub/2018 saat 17:15 |
Sadece Es Es Varsa Yoksa ES-ES
|
|
hahuki
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 49 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1957 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Şub/2018 saat 17:30 |
Sayın Valimiz Özdemir Çakacak’ın katılımı ile “HER EVE 2 FORMA” kampanyasına start verildi. Vali Hanefi Demirkol tesislerimizi ziyaret eden Sayın Çakacak, antrenman öncesi takımımız ile bir araya geldi. Takımımıza, Giresunspor maçı öncesi başarı dileklerinde bulunarak, tatlı ikram etti. Kulüp Başkanımız Halil Ünal, kulübümüze ziyaretinden dolayı ve “HER EVE 2 FORMA” kampanyasına verdiği destekten dolayı Valimiz Çakacak’a teşekkür ederek, plaket takdim etti. Kampanya hakkında basın mensuplarına bilgi veren Sportif Direktörümüz İzzet Erdoğan, Kulüp Başkanımız Halil Ünal ve Yönetim kurulumuzun onayıyla “AYNI AŞK 1965 RUHU” ile tasarlanan formamızı büyük, küçük, genç, yaşlı bütün taraftarımızın alarak, “HER EVE 2 FORMA” kampanyasına desteğini beklediklerini söyledi. 100 TL olarak belirlenen formamızı, Vali Hanefi Demirkol tesislerimizden, www.eskisehirspor.org/forma adresinden ya da 0222 322 98 90 numarayı arayarak alabilirsiniz. http://www.eskisehirspor.org/haber/formalar-hazir/96/ |
|
Sadece Es Es Varsa Yoksa ES-ES
|
|
Erkan26
Usta Yazar Erkan C. Yaş: 37 Katılım: 12/Haz/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2516 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Şub/2018 saat 19:06 |
1- Fiyatı nedir?
2- Satılan forma sayısı için sayaç konulsa? 3- Ben kendime XL alacağım eşime M alacağım, neden ayrı ayrı sipariş veremiyorum? 4- Formanın kolundaki kırmızı ile ön yüzündeki kırmızı arasında ton farkı var, sadece fotoğraflarda mı öyle görünüyor yoksa gerçekten öyle mi? 5- Bir tane spot çekilse, futbolcular oynasa, adam akıllı bir kampanya yürütülse yerel kanallar reklamını yayınlasa çok mu fazla olurdu? |
|
Kuvvet elindeyse adaleti sağlamalısın. Adaleti sağlayamıyorsan ya korkaksındır ya aciz!
|
|
gocmen
Yazar Tolga Yaş: 54 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: ABD/Seattle Online Durum: Offline Mesajlar: 110 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Şub/2018 saat 20:33 |
6 - Her yere gonderilecek deniyor, ama cok kez basima geldi. Yurt disindan da kredi kartiyla alabiliyor muyuz? Buraya gonderiyorlar mi? |
|
Mer
Usta Yazar Mertcan Yaş: 39 Katılım: 22/Ağu/2016 Yer: İst - Plovdiv Online Durum: Offline Mesajlar: 1216 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Şub/2018 saat 21:29 |
Yazılacak çok şey var ama neyse , inşallah kampanya tutar hayırlı olsun.
|
|
cresadur
Usta Yazar fatih Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Çorum DSİ Online Durum: Offline Mesajlar: 2632 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Şub/2018 saat 22:33 |
100 -100= 200 çoğu taraftarımıza ne yazikki agir gelecek 50 daha mantıklıydı durumu olan elbet alır onlarda 2 takım alırlardı ayrıca detaylı resim katolog vs hiçbirşey yok
|
|
DSİ Es Es
|
|
Barbaros Hayrettin
Yeni Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 20/Tem/2016 Online Durum: Offline Mesajlar: 5 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Şub/2018 saat 22:39 |
bu kampanyanın tutma şansı varmı zor.70 lira verip kombine almayanlara 100 liraya forma satmak.Tesislerin önünde benzin istasyonu Eskişehirsporun değilmiydi.Oranın işletmesi tamamen Eses geçse bütün kamu kurum taksi dolmuş halk otobüsü taraftar buradan benzinini mazotunu lpg alsa daha karlı olmazmı.Stadın oraya da bir benzin veya şehrin farklı noktalarına açılsa kötü mü olur.alın size kalıcı gelir.1 milyonndan fazla gelir gelir mi gelmez mi.Tesisisin önündeki benzinlik kimin.Geçen sene Halil Başkan stadın yanındaki boş araziye benzinlik falan diyordu.Ben her ay bi depodan fazla benzin alıyorum.
|
|
barbar26
|
|
esist
Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 14/Ağu/2008 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 1311 |
Alıntı Cevapla Tarih: 09/Şub/2018 saat 09:13 |
formayı tek tek değil isadamlari çalışanlarına alsın forma en azından bu şekilde katkı saglarlar
|
|
AlargA
Deneyimli Yazar İsimsiz Yaş: 36 Katılım: 29/Nis/2014 Online Durum: Offline Mesajlar: 463 |
Alıntı Cevapla Tarih: 09/Şub/2018 saat 09:21 |
Evimde 2 değil 5 forma var. Hepsini de Halil döneminde aldım. Önce onların karşılığını versin bu klübe! İlk gün ki gibi öfkeliyim hala. Bu durumun değişeceğini de sanmıyorum. Tekrar tekrar bu adamı getirip alkış tutanlar alıyor mu acaba hiç bir forma bilet vs? Aptal değilim ben, kulübümü seviyorum diye aptal insanların peşinde koşmayacağım. Aptal insanlara muhtaçsa olmasın daha iyi!
Şimdi kalkıp da birileri birliktelikten, Halil suçlu ama ne yapalım umut demekten, kulüp kayyuma atansa daha mı iyi demekten dem vurmasın hiç. Bizi defalarca aptal durumuna sokan insanın yine aynı şeyi yapmayacağının garantisi var mı onu söyleyin? Yazıklar olsun bunca yıldır buna saygı sevgi gösterip hala alkış tutanlara! |
|
Radikal islamcılar; Sorgulayamayan Seçmenler; Taparcasına Atatürk reklamı yapanlar;
Bunlardan kurtulmadıkça refaha eremeyeceğiz! |
|
santi
Deneyimli Yazar Sadullah Yaş: 39 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: las vegas Online Durum: Offline Mesajlar: 799 |
Alıntı Cevapla Tarih: 09/Şub/2018 saat 10:48 |
Benim fikrim daha uygun bir fiyat belirlenebilirdi.
Ailemin her bireyinde forma var.. katkı sağlamak için alınabilir evet ama ne kadar destek görür bu fiyata! |
|
fethi , nihat , ender filelere gönder
|
|
Cevapla | Sayfa 123> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |