|
Yazıklar Olsun ! |
Cevapla | Sayfa <12345> |
Yazar | |||
baran_esk
Deneyimli Yazar baran Yaş: 38 Katılım: 07/Tem/2010 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 364 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2017 saat 17:09 | ||
Amacım kimseyi bölmek falan değil ,yıllardır taraftarı kullandılar sonuç ne kucaktan kucağa atılan Eskişehirspor başkanlığı bu benim zoruma gidiyo ,1,5 yaşındaki çocuğumu maça götürüyorum bu sevdayı öğrenmeye başlasın diye , Benim şahsi görüşüm böyledir ,Ama insanın zoruna gidiyo neyse herkesin görüşüne saygım var , İnşallah yine eski günlerine döner Esesimiz ! |
|||
!!!!BiZ EsKiŞeHiRLiYiZZZ!!!!
|
|||
escalamity
Deneyimli Yazar ENDER Yaş: 36 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 965 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2017 saat 17:31 | ||
Halil Ünal'ın maçlarda o başkanlık koltuğunda görmek benimde zoruma gidiyor tahammül edemiyorum ama desteklemezsemde tuttuğum takıma ihanet etmiş gibi hissediyorum herkes çok farklı psikolojide sinirli stresli inşallah döneriz Eski günlere |
|||
kimseyi küçük görme, kimseyi de gözünde büyütme
|
|||
eseray
Yazar erman Yaş: 64 Katılım: 10/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 93 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2017 saat 19:55 | ||
Seneye borç 500 oldu der kaçar ve gider.Sonra ne olur yine burada yazar dururuz malı götürürler yine.
|
|||
kLaqE26
Deneyimli Yazar Hakan ÜSBAŞ Yaş: 35 Katılım: 31/Eki/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 406 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2017 saat 19:59 | ||
lafa bak lafa takım kayyuma gitsin daha iyimiş git sen tut bilader ismi değişik, arması değişik, renkleri değişik mazisi silinmiş hatıralı bitmiş yeni Eskişehirspor'u ben tutmuyorum bilader gidip sen tutabilirsin. bu arada diego giderse maçlara gelmem diyenler vardı bu forumda onlar geliyor mu maçlara yoksa hala diegoyu mu bekliyorlar? Sen Korkma Eskişehirspor sahaya 11 tane topa vuracak adam çıkarttığı sürece biz yine o tribünlerdeyiz kim nereye gidiyorsa gitsin. Halile muhtaş edenler utansın bizi ama denize düşen halile sarıldı işte çıkmadı şu durumda bile bi tane adam. hepimiz izledik kimi korktu kaçtı kimi yanaşmadı kimi ağzını bile açmadı sessizce izledi. belki sizlerden fazla sevmiyorum Halili ama sevdam ağır basıyor be bilader koyayım haliline. ve şunu da anladım ARMA namustur diyen bizler, bu forumda ARMA yanlış kullanıldı diye başlıklar açan, sayfalarca ARMA nın doğru kullanılması için muhattaplarına ulaşmaya çalışan bizler bugün kulüp kapansın ARMA gitsin derdindeyiz. Kasımpaşa nın taraftar gurubu Kasımpaşa arması değişti diye 5 6 senedir maça gitmiyor. bizimkilere kalsa hemen kapatıcak kulubü değiştirecek rengini armayı hoop yeni malatya gibi çakma bir takım halili içinize sindiremediniz de bunu mu sindirdiniz. sizler gelmeyin zaten maça ne halil varken ne bir başkası.
|
|||
İki lafımdan bir tanesi sensin..
|
|||
Essfor
Usta Yazar bahadır Yaş: 49 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkiye Online Durum: Offline Mesajlar: 1885 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2017 saat 20:09 | ||
Yazıklar olsun ...
Evet Şöyle Esesliyim böyle Esesliyim deyip sağda solda konuşan ... İyi günde televizyonlarda röportaj sırasına giren ... LAf oldumu benden daha büyük Eskişehirsporlu yoktur diyen... Ya işte anladınız... 800.000 nüfüslu bir şehirde taraftar dışında ne kadar Esesliyim diyen ne kadar bozuntu varsa... Hespine yazıklar olsun...da Kongrede Uğraş ve Murat Diri çıkıp konuşmasa şimdi kimbilir neler konuşuyorduk... Nasıl olsa bir kaç kişi dışında bizlerde hep konuşuyoruz.. Burdan yazınca tamam oldu işte... 3. lige düştüğümüz gün geldi de gözümün önüne... |
|||
Esesliyiz çok şükür...
|
|||
ekinoks_26
Usta Yazar ahmet Yaş: 65 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1725 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2017 saat 20:29 | ||
Bizde Eskişehirspor sevgisi başkana göre değil ömürlüktür.
65'ten beri başkana göre değil sevdam için tribündeydim ve yine tribünlerde olacağım. |
|||
KIZIL KARA BİR SEVDA
|
|||
yasin333
Deneyimli Yazar Yasin Yaş: 34 Katılım: 01/Ağu/2016 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 456 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2017 saat 20:34 | ||
Kasımpaşanın zaten taraftarı yok ki bizi ilgilendirmiyor ama bu sene neyse ama seneye mutlaka süper lige çıkmamız gerek yoksa istesekte istemesekte kulüp kapanacak.
|
|||
Diriliş26
Deneyimli Yazar ONUR Yaş: 34 Katılım: 05/Ağu/2016 Yer: ESES Online Durum: Offline Mesajlar: 360 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2017 saat 20:58 | ||
Halil yokmuş gibi desteğe devam... Gözümüzü protokole değil sahaya ve tribünlere çevirmeliyiz yoksa gerçekten dayanılacak gibi değil.
|
|||
kLaqE26
Deneyimli Yazar Hakan ÜSBAŞ Yaş: 35 Katılım: 31/Eki/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 406 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2017 saat 21:34 | ||
kasımpaşa nın taraftarı var yada yok ben adamların ARMA için yaptıkları duruşu söyledim sadece bide bizim kulubü kapatalım başka takım kurar tutarız diyenleri.
|
|||
İki lafımdan bir tanesi sensin..
|
|||
EsArmaEs
Usta Yazar COŞKUN ÜNAL Yaş: 42 Katılım: 08/Ağu/2015 Yer: ANKARA Online Durum: Offline Mesajlar: 1114 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2017 saat 21:44 | ||
Butun renktaslarim kiziyorlarsada icindeki Es Es aşkindandir. Sunu unutmayalim ki kimsenin baskanliga yaklasmadigi bir ortamda Halil UNAL cikmis ve hazirladigi listeyle hem Es Es imize ortak sevdamiza bu surecte zaman kazandirmis hem de kulubun kayyuma gitmesininde önune gecmistir. Bekleyip gorelim renktaslar. Biliyorum hepimiz bu renklere aşigiz ve o yuzden ki bize düsen her macta sevdamizin pesinden kosmaktir.
|
|||
AnTiBiZaNs
|
|||
Cevapla | Sayfa <12345> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |