|
RİZE MAÇI SONRASI YÜRÜYÜŞ ORGANİZASYONU |
Cevapla | Sayfa <12345 7> |
Yazar | |
uayuay
Usta Yazar Ugur Y. Yaş: 31 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: Istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1670 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Kas/2017 saat 15:24 |
Abi estagfrullah, ben sadece bir baslik bir de facebook etkinligi olusturdum. Elimizden geldigince yaymaya calisiyoruz. Baska gruplar da 19.00da belediye onunde yuruyus yapacagindan bunun saatini ve yerini de guncelledim. Yarin gece ses getirmemiz lazim hep beraber. Ben de İstanbul'dan geliyorum simdi. |
|
Grupların, reislerin değil.. ESKİŞEHİRSPOR'UN TARAFTARLARIYIZ!
|
|
Sipaly
Deneyimli Yazar Murat Yaş: 26 Katılım: 29/Nis/2014 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 519 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Kas/2017 saat 15:27 |
harfi harfine uyuyorum. protesto birilerini suçlu göstererek yapılmamalı. protesto edeceksen bu işin içindeki herkesi ve herşeyi edeceksin. algı yaratmayacaksın bi kaç kişiyi hedef göstererek. |
|
Sen Cansın
|
|
lejyonnn
Usta Yazar Lejyon Yaş: 31 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1705 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Kas/2017 saat 15:32 |
|
|
tugra20
Usta Yazar sefa Yaş: 36 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 1267 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Kas/2017 saat 15:34 |
Halil ya da Mesutun işyeri değil de neden belediyenin önü?Yapılacak protestonun bile siyasi nitelikli olduğu gayet açıkken burdan bişey çıkmaz.
Bu Kulübün buralara gelme nedeni sırtını siyasete dayamış Başkanlardır.Siyasi gücü arkana alarak paraları harvurup harman savur,ben yaptım oldum de... Kulübü siyasetin elinden yani Akp,CHP,MHP'nin oy potansiyeli olarak görmekten çıkarmamız gerekiyor. Yoksa 5-10 yılda bir bu sorunları sürekli yaşayacağız. Günümüz sorununa gelince,bu kadar borç bu şehirden kapatılamaz.Trabzon değiliz ki Katardan sponsor alalım.Konya değiliz ki yeşil sermaye desteğimiz olsun.Osmanlı değiliz ki Melih gibi biri destek olsun. |
|
Diren ESES...
|
|
ozanES
Yazar ozan Yaş: 42 Katılım: 15/Tem/2016 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 46 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Kas/2017 saat 15:52 |
Protesto sadece belediyeye yapilirsa taraftar ister istemez bölünür,diger parti de iyi ki yardim etmemisiz bu bize yaradi diye ellerini ovuşturur.protesto iki kesime de olmali.zaten bi taraftarimiz kaldi onu da bölmeyelim.
|
|
ender_26esk
Usta Yazar Ender Yaş: 36 Katılım: 05/Ağu/2012 Online Durum: Offline Mesajlar: 2688 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Kas/2017 saat 16:34 |
Su an bizi siyaset dışında hic bisey kurtaramaz. O yüzden protesto yeri Belediye binası ve Akp il başkanlığı.
Bunun dışında bir kurtuluş ışığı gören varsa söylesin oraya gidelim. Mesut Hoşcan ve Halil Ünal a da yasal yaptırımlar yapmak gerek. Onların evine veya işyerine gitmek çözüm getirmez diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlar da siyasi bölünme olur yazmış. Neden bölünme olsun arkadaşlar. Eskişehirspor bizim ortak paydamız. Biz oraya Eses düşüncesiyle gidiyoruz. Siyasi düşüncesi olan mitinge gider. |
|
Maziyi Savura Savura ES!
|
|
champions26
Usta Yazar İsimsiz Yaş: 42 Katılım: 06/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3258 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Kas/2017 saat 17:07 |
Mesut Hoşcan ve Halil Ünal'ın batırdığı
Ak Parti nin yardım sözü verdiği yerde İhale Büyükerşen'e kaldı sanırsam. |
|
uayuay
Usta Yazar Ugur Y. Yaş: 31 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: Istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1670 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Kas/2017 saat 17:46 |
İste tam da bu yuzden yarin aksam hepimiz orada olmaliyiz. Eskisehirsporun siyaset ustu oldugunu gostermek, kocaman camianin yalnizca 2-3 tribun grubu tarafindan temsil edilmesine izin vermemek icin hepimiz yarin aksam toplanmaliyiz. Bugun Buyukersen - Karacan xyz tartismalari yapma gunu degil. Bugunlere gelmekten hepimiz taraftar olarak sorumluyuz ve kisitli zamanda son bir sansimiz var belki de. |
|
Grupların, reislerin değil.. ESKİŞEHİRSPOR'UN TARAFTARLARIYIZ!
|
|
marcus
Usta Yazar UGUR Yaş: 35 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2375 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Kas/2017 saat 18:22 |
Sevgili arkadaşım aynı zamanda adaşım öncelikle teşşekkur ederim, fikrimi başka bir boyut kazandırdıgı için... Bizi birleştiren ortak şey EsEs sevgisi geç kalınmış bir hareket ama Umutsuz durum yoktur,umutsuz insan vardır(M.Kemal Atatürk) ilkesini benimsemiş biri olarak protesto umarım kurtuluş ateşini fişekler, bir isteğim daha da kimseye ve hiç bir şeye zarar vermeden en sert şekilde tepkimizi koymalıyız |
|
atlantis_es
Usta Yazar mehmet Yaş: 43 Katılım: 11/Tem/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1811 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Kas/2017 saat 19:06 |
Halil ve Mesut'un yediği haltlar belediye ye mi fatura edilecek?
|
|
Ben senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim....
|
|
Cevapla | Sayfa <12345 7> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |