Yazar |
Konu Ara Konu seçenekleri
|
Sergüzeşt
Yazar
Serdar-ı ESES
Yer: Eskişehir
Online Durum: Offline
|
Tarih: 20/Tem/2017 saat 10:59 |
+2
|
"HERŞEY TEK BÜYÜK ESKİŞEHİRSPOR İÇİN"
|
|
flaneur2016
Deneyimli Yazar
aydın tufan
|
Tarih: 20/Tem/2017 saat 11:04 |
başkan da katılmış olaya :)
Eskişehirspor Bașkanı Sinan Özeçoğlu'ndan taraftara müjde.
Eskișehirspor’un geçirmekte olduğu zor günleri taraftarları ile birlikte atlatacağını söyleyen Bașkan Sinan Özeçoğlu, önümüzdeki hafta açıklayacağı kombine kart fiyatlarında, taraftarların sürprize hazır olmasını istedi.
Eskișehirspor’un geçirmekte olduğu zor günleri taraftarları ile birlikte atlatacağını söyleyen Bașkan Sinan Özeçoğlu, önümüzdeki hafta açıklayacağı kombine kart fiyatlarında, taraftarların sürprize hazır olmasını istedi. Eskișehirspor yönetimi, 2017-2018 sezonu kombine kart fiyatlarını, bir hafta sonra açıklayacak.
BORCU TARAFTARA YÜKLEMEYECEĞİZ
Eskișehirspor taraftarıyla birlikte, Eskișehirspor’un hikayesini yazacaklarını belirten Bașkan Özeçoğlu, “Herkesin bildiği gibi, bilet ve kombine kart gelirleri temlikli. Bu yüzden taraftarlarımızı mağdur edip, banka borcunu onlara yüklemek istemiyoruz."
FİYATLAR DÜȘÜK OLACAK
"Taraftarlarımıza tribünlerde ihtiyacımız var. Stadyumu doldurmalıyız. Bu yüzden yeni sezon kombine kart fiyatlarını düșük tutacağız."
BİZ VARIZ, SİZ DE VAR MISINIZ?
"Buradan taraftarlarımıza sesleniyorum. Kombine fiyatlarını elimizden geldiğince düșük tutacağız. Taraftardan elde edeceğimiz hasılata bakmıyoruz. Zor günleri hep birlikte atlatmalıyız. Taraftarlarımıza tribünlerde ihtiyacımız var. Eskișehirspor’un hikayesini hep birlikte yazalım. Biz varız, sizde var mısınız” dedi.
|
|
karamürsel-es
Deneyimli Yazar
Bülent
Yer: Turkey
|
Tarih: 20/Tem/2017 saat 11:08 |
İstanbul başakşehirde yaşıyorum,maçlarına gidemesemde 2 adet kombine alacağım.Takım bizim kötü gününde yanında olmalıyız..Ben EsEs'den vazgeçmem..
|
karamürselden..
|
|
Güray26ES
Usta Yazar
Güray
|
Tarih: 20/Tem/2017 saat 11:28 |
geçen sene çoğu is arkadaşım kombine almadı bu sene hepsi alacak bende 2 tane alıcam
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
Frigyalı_26
Usta Yazar
Seydi
|
Tarih: 20/Tem/2017 saat 11:39 |
Bir öneridir kombine ücretleri passoya sembolik bir üret 10 tl gibi yatırılsa geri kalan kısmı makbuz karşılığı elden kulübe verilse...en azından temliğe gitmez para..
|
|
26
Usta Yazar
Maraton Alt
|
Tarih: 20/Tem/2017 saat 11:47 |
Umarım geçen seneki gibi alt bitmeden üst açılmasın zart zurt muhabbetleri dönmeden bütün tribünler için aynı anda satış olur.
|
Eskişehir
|
|
TOZMAN5
Yazar
selçuk
Yer: bostancı
|
Tarih: 20/Tem/2017 saat 11:54 |
- Kombine alıcam inşallah. Durumu zorlayıp Eskod'dan almayı planlıyorum. Bu sene gelir lazım.
-"kombine geliri temlikli para bize gelmiyor" nasıl bir mantık? borcumuzdan düşüyorsa bize geliyor demektir. Hem stadı dolduracak hem de kulübe gelir yaratacak bir fiyat olmalı bence.
|
NE MUTLU ESKİŞEHİRLİYİM DİYENE
|
|
ecayirli26
Usta Yazar
Eralp
Yer: Eskişehir
|
Tarih: 20/Tem/2017 saat 12:06 |
Geçen yıl olduğu gibi maratona amcalar girmesin , bağırmayan taraftar gitsin söylemleri olacaksa yeni yönetimden bir beklentim var.Aşağıda ki işaretlenmiş bölge aile ve çocuk tribünü olarak satışa çıkarılabilir . Evimiz de oynayacağımız her maç için belli okullardan çocuklar maçlara getirilerek Eskişehirspor bilinci aşılanabilir . Eskişehir basketten bildiğimiz üzere bunu salonumuzda ki maçlarda uyguluyorlardı , stadyuma da bunu taşıyacaklarını umuyorum .
|
Formanızda Zaferin Şahlanan Renkleri Var !
|
|
esolimpiyates
Usta Yazar
Ali Gündüz
Yer: Ankara
|
Tarih: 20/Tem/2017 saat 12:22 |
Ankara'dayım, her maça gelmem mümkün değil ama kombine alacağım. Koltuğum boş kalmasın diye de her maç öncesi, durumu olmayan bir renktaşıma biletimi transfer etmeyi düşünüyorum.
|
DALINDAN KOPAN YAPRAĞIN AKİBETİNİ RÜZGAR TAYİN EDER..
|
|
**eses-26**
Deneyimli Yazar
Taylan ATAKURU
|
Tarih: 20/Tem/2017 saat 12:23 |
Alıntı yapılan TOZMAN5
- Kombine alıcam inşallah. Durumu zorlayıp Eskod'dan almayı planlıyorum. Bu sene gelir lazım. -"kombine geliri temlikli para bize gelmiyor" nasıl bir mantık? borcumuzdan düşüyorsa bize geliyor demektir. Hem stadı dolduracak hem de kulübe gelir yaratacak bir fiyat olmalı bence.
|
Borcun faizine gidiyorsa pekte faydalı olmayabilir. Direk sıcak para en azından futbolculara ve diger masraflara kullanılabilir.
|
|