Alıntı yapılan AzTecK
Alıntı yapılan tolga_esk
DUYURU
En kisa surede st johnstone ile dostluk hazırlık maçı yapilsin. 25-30 tl maç bilet fiyatları ile 35.000 kişi maça kesin gelir maddi manevi destek olur kulübümüze. Bu durum hayata geçirilmeli. Saygilarimla |
Bu da güzel bir proje. Kardeş kulüp müsaitmidir kabul ederler mi bilinmez.
Kamp dönüşü ligin başlamasına 1 hafta kala harika bir sezon açılışı olur. Başkana citlatnak lazım bu konuyu |
Güzel proje değil.st.johnstone küçük bir kulüp.O takımın İrlanda dan kalkıp buraya gelmesi,geri dönmesi,burda konaklamasının maliyeti ne kadardır acaba?Ülke içi basit bir deplasmanın bile maliyeti en az 150-200 bin lira iken bu adamların gelip gitmesi en az 500 bin liradır.
1.Bizim kulüp para kazanırken st johnstone ne kazanacak?Babasının hayrına mı gelip maç yapacak her şeyin para olduğu bir dünyada?
2.Geçtiğimiz sezonda şampiyonluğa oynarken en önemli maçlarda bile üstelik bilet fiyatları 5-10 tl iken dolmayan stad 25-30 tl bilet fiyatından bir hazırlık maçında nasıl 35000 kişi dolacak.
3.Daha öncede yazdım bir daha yazayım siz her maça geleni kendi fedakarlığınız ayarında mı sanıyorsunuz veya aynı maddi imkanlarda olduğunu mu düşünüyorsunuz?Yada her maça geleni şu forumda yazanlar kadar önemseyip düşündüğünü mü sanıyorsunuz?
Allah aşkına buraya yazıp çizerken biraz düşünelim.İyi niyetle yazdığınızı çok iyi biliyorum.Seyircisiz maça bilet kampanyası çok güzeldi ama taraftarın alabildiği bilet yanılmıyorsam 10 bin civarı.Geri kalan biletler kurumsal ve siyasiler tarafından alındı ve 26 bin zorla tamamlandı.Küçümsemiyorum çok da güzel oldu ama artık şehrin kapasitesini görelim.
Ha fantazi olarak çok güzel fikir bende çok isterim ama olacak şey değil.Her sezon başı aklına gelen st. johnstone ile maç yapalım diye yazıyor.Gelenek oldu galiba.