|
Deli Kubilay |
Cevapla | Sayfa <123 |
Yazar | |
commandos
Deneyimli Yazar Gürcan Yaş: 42 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 666 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/Tem/2017 saat 21:48 |
|
|
Akademi Gençlik * İdman Yurdu * Yıldıztepe *
|
|
ccigarr
Usta Yazar hakan Yaş: 43 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2611 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/Tem/2017 saat 22:46 |
Racon kesmezdi. Tatlı dilli güler yüzlü biriydi. Kızılcıklının kızılcıklı olduğu zamanlar gerçek bir liderdi. Efsanelerimizden biri aramızdan erken ayrıldı. Bu gidiş olmadı Kubilay abi 14 yaşlarımda paramın olmadığı günlerde sayesinde izledik maçları çok kez. O efsane tribünde.
Ulusal bir TV de içki içerken yapılan röportajda Eskişehirspor bizi üzüyor ondan içiyorum dediği görüntüleri vardı. Küme düştüğümüz 96 sezonunda. |
|
haramilerin saltanatını yıkacağız...
|
|
azzuri26
Deneyimli Yazar Azzuri Yaş: 39 Katılım: 25/Tem/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 830 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/Tem/2017 saat 14:22 |
65 liler tribününden Kizilcikliyi seyrederdim, sette güler yüzlü, sempatik, guzel enerjili bir abi vardı adi Kubilay'mış Deli Kubilay tezahuratindan öğrenmiştim.
Sonradan goremez olduk Kizilcikli gitti Nefer geldir Kubilay abi ne oldu acaba derken aci haberi geldi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... |
|
champions26
Usta Yazar İsimsiz Yaş: 42 Katılım: 06/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3258 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/Tem/2017 saat 14:29 |
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun.
Lise yıllarında Kızılcıklı ya giderdik ikinci ligdeydik ama o zamanki tribünler ingiltere premier liginde gibiydi. Allah Taksiratını affetsin. Kabri Nur'la dolsun. |
|
sisal
Usta Yazar Ali Gündüz Yaş: 42 Katılım: 19/Haz/2011 Yer: izmir/bornova Online Durum: Offline Mesajlar: 1041 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/Tem/2017 saat 21:20 |
Mekanı cennet olsun fişek zamanlar lise yıllarımız ve sonrası en son geçen sene manisa deplasmanında görmüştüm yıllar sonra hey gidi heyy.
|
|
Anadolu Yıldızı
|
|
Cevapla | Sayfa <123 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |