|
Türkiye - Hırvatistan 5 Eylül Grup Eleme Maçı |
Cevapla | Sayfa <12345> |
Yazar | ||
frk26
Deneyimli Yazar FARUK Yaş: 38 Katılım: 29/Nis/2014 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 506 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 07:20 | |
Eskişehir farkını herkes daha iyi anlamıştır koşmayan takımı kosturmaya atak yapamayan takımı atak yaptırdık eskisehir taraftarı dünya kupasına hak kazandi
|
||
ŞİMŞEKLER çakacak ESmeye devam edecek bozuk düzene kafa tutan rüzgar asimile olmadık olmayacağız
|
||
eses_erkann
Deneyimli Yazar ERKAN Yaş: 35 Katılım: 18/Oca/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 407 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 09:35 | |
Ozan tufanı yuhalamak bize yakışmadı
|
||
furemen
Usta Yazar AHMET Yaş: 56 Katılım: 27/Haz/2010 Yer: ANKARA Online Durum: Offline Mesajlar: 3190 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 11:22 | |
Maçı izledim de şu takımda Erkan Zengin banko oynar.
|
||
Eskişehirspor Halkın Takımıdır
|
||
furemen
Usta Yazar AHMET Yaş: 56 Katılım: 27/Haz/2010 Yer: ANKARA Online Durum: Offline Mesajlar: 3190 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 11:23 | |
+++ |
||
Eskişehirspor Halkın Takımıdır
|
||
EnviEn
Usta Yazar Zafer Yaş: 37 Katılım: 05/Ağu/2012 Online Durum: Offline Mesajlar: 1238 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 11:25 | |
Aynen. Futbolcuların modu düştü anında, neyse ki bir kaza olmadı ama maç bile gidebilirdi. Bir de milli marşta ıslıklamaya çalışanlar oldu ama neyse ki taraftar uymadı. Başka ülkenin milli marşını ıslıklamak nedir ya, ayıp |
||
Bekle Zafer Şarkılarıyla Geçişimizi...
|
||
muysun
Yeni Yazar mehmet uysun Yaş: 63 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 19 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 11:56 | |
Milli maçların öncesinde müzik çalınması Taraftarın maça motive olmasını engellediğini düşünüyorum.Eskişehir de oynanan Hırvatistan ve moldova maçlarında gözlemlediğim kadarıyla macın başlamasına yarım saat kala başlayan müzik( mehter takımı,Türkiyem gibi MİLLİ DUYGULARI Yükselten ) maçın başlama düdüğüne kadar devam ediyor.Taraftar bir süre müziğe eşlik ediyor sonra sadece dinliyor.Tavsiyem takım sahaya ısınmak için çıktıgında müzik yayını olmasın.Takım ısınırken taraftar futbolcuları çagırıyor ve motivasyona katkı saglıyor.Ayrıca ilk gez maca gelen veya diğer illerden maça gelen taraftarlar tezahuratlar hakkında bilgi sahibi oluyor ve tezahuratlarda yönlendirme daha kolay oluyor.Bu durumu dikkate alırsanız özellikle stada hakim taraftar gurupları sevindirmiş olursunuz
MİLLİ TAKIM TARAFTAR KULÜBÜNE BU MESAJI YAZDIM burada herkesin bu düşünceme katıldığını tahmin ediyorum. |
||
e^3_Nicola
Usta Yazar Ş.EMRE Yaş: 36 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: Esk / Sazova Online Durum: Offline Mesajlar: 1390 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 12:41 | |
Aslında tepki Lucescu'ya idi.. O adamı nasıl alır oyuna, kimse anlam veremedi.. Girdi yine saçma sapan hareketler yaptı Ozan'da, şaşırtmadı yani.. |
||
İyi günde, kötü günde!
|
||
e^3_Nicola
Usta Yazar Ş.EMRE Yaş: 36 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: Esk / Sazova Online Durum: Offline Mesajlar: 1390 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 12:49 | |
Bakıyorum incide, sosyal medyada insanlar yemin ederim kafayı yemiş siyasetle.. Türübününü iyisiyle kötüsüyle değerlendirmek yerine bazısı İzmir marşına bazısı Mehter marşına takmış kafayı..
Futbola, türübüne kafa yoran çok az.. Her şey tartışılmalıdır, iyiye de kötüye de tepki verilmelidir ama bütün konulara sağ-sol siyaseti ile bakmanın bir anlamı yok.. Allah sonumuzu hayır etsin.. Biri çıkıp bir ateşlese sağcı solcu birbirine girecek seviyeye gelmiş, kimse mantık çerçevesinde bakamıyor birbirine.. Herkes illa benim gibi düşüneceksin diyor.. Süper bir maç oldu, böyle zırvalarla gölgede bırakılıyor.. |
||
İyi günde, kötü günde!
|
||
TrakEs
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 42 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: TekirdağAlmanya Online Durum: Offline Mesajlar: 1167 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 14:35 | |
Ne Mehter çalmak siyasettir ne de İzmir Marşı söylemek. 2 si de bizim değerlerimiz. İzmir Marşına siyaset diyen yobazlar Mehtere de siyaset desin. Not: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !! |
||
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
||
e^3_Nicola
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 15:27 | |
İşte bu ve bunun gibilerden bahsediyorum.. İlk cümle süper, sonra hemen karşıt görüşlü kişilere giydir.. Sonra onlar karşılık versin, futbol 5. planda kalsın..
Yapmayın abi gözünüzü seveyim.. Biz bu forumda bari girmeyelim şu siyasi işlere.. Futbol ve Türübün konuşalım.. |
||
İyi günde, kötü günde!
|
||
Cevapla | Sayfa <12345> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |