|
Türkiye - Hırvatistan 5 Eylül Grup Eleme Maçı |
Cevapla | Sayfa <1234 5> |
Yazar | ||
forau
Yazar murat Yaş: 39 Katılım: 22/Ağu/2016 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 53 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Eyl/2017 saat 22:16 | |
Moldova maçının seyircisiyle şu an statta olan seyircinin arasında dağlar kadar fark var. Bütün herkes oturmaya gelmiş resmen. Hatta Hırvatistan'ın milli marşında bile oturdular o derece...
|
||
Adnan26
Usta Yazar Adnan Erden Yaş: 59 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 3162 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 00:09 | |
Yapma kardeş. Tüm sitelerde sadece tribün konuşuluyor.. herkesin ağzına sağlık |
||
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yoktu.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yoktu. |
||
forau
Yazar murat Yaş: 39 Katılım: 22/Ağu/2016 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 53 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 00:24 | |
Ben yazdığımda ilk yarıydı daha sonra 50. Dakikadan sonra değişti anca ısındık maça sanırım :-) |
||
emrah
Usta Yazar Emrah Yaş: 38 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2972 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 00:40 | |
Twitter'da Eskişehir TT olmuş. Tribünleri beğenmeyen yok. Herkes hayran kalmış. Taraftar sayfalarında da övgüler yağıyor. En çok organize olmamızdan bahsediliyor.
Doğrusunu söylemek gerekirse ilk yarıda tribün olarak vasattık. Beste seçimleri doğru değildi. Top rakipteyken sürekli ıslık yapıldı. Doğal olarak herkes katılım sağlayamadı. 2. yarıda hem tribünler havaya girdi hem de takım. Böyle bir ortamda yapılacak en iyi tribünü yaptık. Tribünlerin yüzde 30'u kadın ve çocuklardan oluşuyordu. Hayatında ilk defa maça gelen çok kişi vardı. Yorumları okuyunca ben gurur duydum tribünlerimiz ile. Türkiye'de bu tribünü yapabilecek birkaç taraftar grubundan biriyiz. İstanbul'da, Antalya'da yapılan tribünleri hepimiz biliyoruz. |
||
Kümeye düşsen de; peşindeyiz Eskişehir peşinde..
|
||
grezores
Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2605 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 01:09 | |
Destekleyecekseniz kimseyi isliklamayacaksiniiz. Protesto edecekseniz Ozan'dan once isliklanacak cok karakter sorunu olan topcular var tek kizdigim nokta buydu.
|
||
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 01:12 | |
kalabak suyu ve taraftar farkı diyorum ve iki milli maçta galibiyet geldi darısı İzlanda maçına ve tff bize bi güzellik yapsın tff deki dosyaları silsin :)
|
||
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
||
forau
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 01:15 | |
Haklısınız benimde kızdığım diğer konu Hırvatistan milli marşı okunurken çoğunluğun oturmasıydı.. |
||
e^3_Nicola
Usta Yazar Ş.EMRE Yaş: 36 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: Esk / Sazova Online Durum: Offline Mesajlar: 1390 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 01:15 | |
Maçtan önce demiştim, "ölmüş eşeği canlandırmamız gerekiyor" diye.. Çok şükür canlandı..
|
||
İyi günde, kötü günde!
|
||
TrakEs
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 42 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: TekirdağAlmanya Online Durum: Offline Mesajlar: 1167 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 02:02 | |
Prim için Milli Takımda sorunlar çıkaranlara, hiçbir şey olmamış gibi davranıp 3 lü çektirmek bana doğru gelmiyor. |
||
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
||
havuç ali
Usta Yazar Ali Can Yaş: - Katılım: 07/Tem/2008 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 2118 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2017 saat 02:51 | |
bu takıma prim teklif edileceğine maçlar Eskişehir'de oynanacak deseler daha çok etki yapar. Maç sonu Arda'nın röportajında ağzı kulaklarındaydı resmen
|
||
KARADENİZ ESES | BKŞ
|
||
Cevapla | Sayfa <1234 5> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |