|
2017-2018 Sezonu Gelişmeler-Öneriler |
Cevapla | Sayfa 123 285> |
Yazar | |
Curva_Eses
Usta Yazar Mert Yaş: 33 Katılım: 16/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3711 |
Alıntı Cevapla
Konu: 2017-2018 Sezonu Gelişmeler-Öneriler Tarih: 07/Haz/2017 saat 15:00 |
Sıralı Takım Listesi ; Eskişehirspor Adana Demirspor Adanaspor Altınordu Ankaragücü Balıkesirspor BB Erzurumspor Boluspor Çaykur Rizespor Denizlispor Elazığspor Gaziantepspor Gaziantep FK Giresunspor İstanbulspor Manisaspor Samsunspor Ümraniyespor Yayın : BeIN Sports Ligi izleyebilmek için ödemeniz gereken minimum tutar ise 25 TL. |
|
ESKİŞEHİRSPOR & BORUSSIA DORTMUND
|
|
eayture
Yeni Yazar Emre Yaş: 36 Katılım: 02/Tem/2013 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 10 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2017 saat 15:16 |
Yoldan geçen az çok futboldan anlayan birine sorsanız buradan kim çıkar diye bizim adımızı zaten verir.Taraftar olarak her ne olursa olsun,hep ve tam destek olmalıyız.Biz istedikten sonra yenemeyeceğimiz kimse yok.
|
|
Sergüzeşt
Yazar Serdar-ı ESES Yaş: 47 Katılım: 19/Tem/2016 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 280 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2017 saat 15:27 |
üstten düşenlerden rize, alttan gelenlerden ankaragücü ve geçen yıldan kalanlardan ads, bolu, samsun, giresun, elazığ ve biz. ads ve elazığın kısmen sorunları devam ediyor bizim gibi...
ben bu 8 takımın ligi domine edeceğini ve 3 ünün üst lige çıkacağını düşünüyorum. puan silme cezası almazsak transfer yasağı olsa bile mevcut kadroya gençlerin takviyesiyle ilk 6 ya gireriz. inşaallah sene sonu gülen biz oluruz. |
|
"HERŞEY TEK BÜYÜK ESKİŞEHİRSPOR İÇİN"
|
|
TrakEs
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 42 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: TekirdağAlmanya Online Durum: Offline Mesajlar: 1167 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2017 saat 15:39 |
Geçen sene DÜŞMEZDİK Bu sene kesin ÇIKARDIK Önümüzdeki sene kesin ÇIKARIZ Aman kimse tepki göstermesin gerekirse KÜME DÜŞERİZ, gerekirse ÇIKAMAYIZ, gerekirse KULÜP KAPANIR. Önümüzdeki sene de 5 yediğimizde ALKIŞLAYIN unutmayın !!!!!! |
|
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
müfitkabal
Usta Yazar müfit kabal Yaş: 56 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1802 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2017 saat 16:35 |
travmayı üstümüzden hemen atar vede çabuk toparlanırsak, Halil Ünal alacağı maddi destekler ile seneye bizi çok rahat çıkarır...çünkü maça giden vede gitmeyen hemen herkesi çok büyük bir hırs basmış...bu olay bizlere gerçekten çok koydu...buda ESES e olan aşkımızı dahada perçinledi...görün seneye daha çok seyirci olacak...her şerden bir hayır çıkar derler...bizlerde bu kabusdan büyük dersler çıkaracağız umarım...
başta yönetim büyük dersler çıkaracak...belli taraftar grupları ile çok işli dışlı olmayacak...
taraftarlar olarak bizler büyük tecrübe kazandık...dk 80 ve 1-0 öndesin işte burda şinanari yada Sinan a Edizlere söylenmez vede rakibe "koydukmu" denmez...gördük sonucu...
yine yönetim transferde çok yaşlı isimlere yönelmeyecek...onunda çok acısını yaşadık...
|
|
üç büyük yok tek büyük var
|
|
Adnan26
Usta Yazar Adnan Erden Yaş: 59 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 3162 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2017 saat 16:41 |
Yapmayin beyler, icim yaniyor. O günden beri yataktayim. Zaten sonumuzda EsESimin yüzünden olacak gibi. Alistira alistira koyun böyle sayfalari.
Bizim yönetim ve mali sorunlarimizi cözmeden ne desek yalan olur. Cikarizda, düserizde... Ama bu sezon gibi bir daha kolay firsat gelmez. |
|
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yoktu.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yoktu. |
|
Adnan26
Usta Yazar Adnan Erden Yaş: 59 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 3162 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2017 saat 16:46 |
Istanbulspor.... DIKKAT. |
|
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yoktu.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yoktu. |
|
26_EsEs_65
Usta Yazar Mustafa Yaş: 33 Katılım: 27/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1007 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2017 saat 16:49 |
Bu yıl çok yüksekten uçtuk 5 atarız,punımız silinse ne olur her türlü çıkarız,daha maçın ilk yarılarında golden sonra şampiyon ESES çekmeler falan tribün bazında ne kadar hak etsek de ayaklarımız yere sağlam basmadı hiç. Bu sezon gidicek çöpler dışında kalması gereken oyuncuları tutup nokta transferler yaparsak hem yönetim hem taraftar hemde oyuncular ligi daha ciddiye alıp maddi sıkıntı yaşamazsak bi şekilde çıkarız gibi geliyor.
|
|
Android_26
Usta Yazar Semih Yaş: 34 Katılım: 26/Ara/2007 Yer: Dünya Online Durum: Offline Mesajlar: 1512 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2017 saat 17:14 |
Boffin-Hurriyet-Hasan-Dorukhan-Erkan-Bruno bu 6 isim halihazırda seneye oynatabilecegimiz isimler.
Ofoedu-Kamil ikna edilip 1 sene sözleşme imzalanabilir. Hakan-Tarik da tekrar kiralanabilirse kadro tamamen korunur. Bir hizli defans oyuncusu ve forvet transferi ilk iki için yeterli. Tabiki bunlari ekonomik olarak sıkıntı cekmezsek yapabiliriz. |
|
We will make Eskişehirspor great again!
S.Ö. |
|
yasin333
Deneyimli Yazar Yasin Yaş: 34 Katılım: 01/Ağu/2016 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 456 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2017 saat 17:51 |
Boffin kesin gider.Çıkamazsak giderim diyordu.İnşallah sonumuz Mersin gibi olmaz.
|
|
Cevapla | Sayfa 123 285> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |