eskisehirspor.com Giriş Sayfası
Forum Forum > ESKİŞEHİRSPOR > Takım
  Aktif Konular Aktif Konular
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Kayacan Erdoğan

Cevapla Cevapla Sayfa  <1 34567 34>
Yazar
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
furemen Liste gör
Usta Yazar

AHMET
Yer: ANKARA
Online Durum: Offline
  Alıntı furemen Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 08/Tem/2017 saat 13:31
Kayacan iyi kaleci sürekli oynarsa daha da kendini geliştirebilir.Umarım çok başarılı olursun.
Eskişehirspor Halkın Takımıdır
Yukarı
antist_026 Liste gör
Deneyimli Yazar

Semih
Yer: Ankara
  Alıntı antist_026 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 08/Tem/2017 saat 13:32
Helal olsun be sana Kayacan !! işte gerçek eskişehir futbolcusu .. adam gibi adam.. umarım efsane olur çekip gidenlerede kapak olur !
bu kalpler sana tutsak ! ! !
Yukarı
hornby Liste gör
Yazar

Nick Hornby
  Alıntı hornby Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 08/Tem/2017 saat 19:51
Kayseri maçında nasıl sevindiğini çok şükür çektiğini,icralarla alacaklarını tahsil etmiş olduğunu unutamasam da başarılar.
Yukarı
flaneur2016 Liste gör
Deneyimli Yazar

aydın tufan
  Alıntı flaneur2016 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Tem/2017 saat 11:47
     Eskişehirspor     24 maç     24 gol
     Kayserispor     22 maç     17 gol
kayacanın geçmiş performansı bu,
kayseride oynarken bir kaç maçını izlemiştim çok fena goller yedi ama olgunlaştığı yaşı nedeniyle güçlendiğine inanmak istiyorum ama genede inşallah arkasında ki gençler yeteneklidir
Yukarı
hahuki Liste gör
Usta Yazar

Hüseyin
Yer: Eskişehir
  Alıntı hahuki Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Tem/2017 saat 12:08
Alıntı yapılan flaneur2016

kayseride oynarken bir kaç maçını izlemiştim çok fena goller yedi ama olgunlaştığı yaşı nedeniyle güçlendiğine inanmak istiyorum ama genede inşallah arkasında ki gençler yeteneklidir

bende boffeni yazayım 34 maç 44 gol üstelik tfff 1.lig

ne kayacanın nede zamanında yedeği olan ali şaşalın saçının bir teline kurban olsun boffen
Sadece Es Es          Varsa Yoksa ES-ES
Yukarı
ESmustafa Liste gör
Usta Yazar

mustafa
Yer: Turkey
  Alıntı ESmustafa Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Tem/2017 saat 12:25
Alıntı yapılan hahuki

ne kayacanın nede zamanında yedeği olan ali şaşalın saçının bir teline kurban olsun boffen

amma gömdünüz Boffini
sanki önünde adam gibi defans vardı.
açın boffin sayfasını geriye dönük bakın, kaç maç onun sayesinde puan almışız. Boffin çok iyi kaleci ve gitti çamur atmaya gerek yok.
inşaallah Kayacan çok başarılı olur
ES-ES
Yukarı
e^3_Nicola Liste gör
Usta Yazar

Ş.EMRE
Yer: Esk / Sazova
  Alıntı e^3_Nicola Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Tem/2017 saat 12:36
Alıntı yapılan ESmustafa

Alıntı yapılan hahuki

amma gömdünüz Boffini
sanki önünde adam gibi defans vardı.
açın boffin sayfasını geriye dönük bakın, kaç maç onun sayesinde puan almışız. Boffin çok iyi kaleci ve gitti çamur atmaya gerek yok.
inşaallah Kayacan çok başarılı olur

Bir de bu tipler var futbol ordinaryusları.. Boffin'in yerine Kayacan olsaydı o kötü defansla 10. Bitirirdin ligi.. O gol sayısının yüksek olması aynı maç içinde çok gol yemesinden kaynaklanıyor.. Hiç yoksa 15 maç aldı adam tek başına..
İyi günde, kötü günde!
Yukarı
flaneur2016 Liste gör
Deneyimli Yazar

aydın tufan
  Alıntı flaneur2016 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 21/Tem/2017 saat 13:10
Boffinin kurtardığı maçlar tabiki oldu ama son maçlarda ki performansı kötüydü bu yüzden gitmesi iyi oldu buna ek olarak sağlam alkol ve sigara tüketiyordu şehirde gören benim gibi çoktur ben kayacanın başarılı olmasını istiyorum inşallah olur
Yukarı
poseidon Liste gör
Usta Yazar

Hüseyin
Yer: Estanbul
  Alıntı poseidon Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2017 saat 21:59
Başımıza ne geliyorsa sizin gibi Eskişehir çocuğuyuz diyip yan gelip yatanlardan geliyor... Bugün maçı ellerinle verdin...
Yukarı
oneman Liste gör
Usta Yazar

özgür
Yer: Turkey
  Alıntı oneman Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2017 saat 22:14
Kızsakda patlasakda Kayacan'a katlanacağız.

Başka çaremiz yok.
Her Zaman ESES
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  <1 34567 34>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 0,406 saniyede hazırlanmıştır