|
Kayacan Erdoğan |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 34567 34> |
Yazar | |||
furemen ![]() Usta Yazar AHMET Yaş: 55 Katılım: 27/Haz/2010 Yer: ANKARA Online Durum: Offline Mesajlar: 3190 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kayacan iyi kaleci sürekli oynarsa daha da kendini geliştirebilir.Umarım çok başarılı olursun.
|
|||
Eskişehirspor Halkın Takımıdır
|
|||
![]() |
|||
antist_026 ![]() Deneyimli Yazar Semih Yaş: 35 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 550 |
||
Helal olsun be sana Kayacan !! işte gerçek eskişehir futbolcusu .. adam gibi adam.. umarım efsane olur çekip gidenlerede kapak olur !
|
|||
bu kalpler sana tutsak ! ! !
|
|||
![]() |
|||
hornby ![]() Yazar Nick Hornby Yaş: - Katılım: 11/Tem/2015 Online Durum: Offline Mesajlar: 80 |
||
Kayseri maçında nasıl sevindiğini çok şükür çektiğini,icralarla alacaklarını tahsil etmiş olduğunu unutamasam da başarılar.
|
|||
![]() |
|||
flaneur2016 ![]() Deneyimli Yazar aydın tufan Yaş: - Katılım: 18/Tem/2016 Online Durum: Offline Mesajlar: 541 |
||
Eskişehirspor 24 maç 24 gol
Kayserispor 22 maç 17 gol kayacanın geçmiş performansı bu, kayseride oynarken bir kaç maçını izlemiştim çok fena goller yedi ama olgunlaştığı yaşı nedeniyle güçlendiğine inanmak istiyorum ama genede inşallah arkasında ki gençler yeteneklidir |
|||
![]() |
|||
hahuki ![]() Usta Yazar Hüseyin Yaş: 48 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1957 |
||
bende boffeni yazayım 34 maç 44 gol üstelik tfff 1.lig ne kayacanın nede zamanında yedeği olan ali şaşalın saçının bir teline kurban olsun boffen |
|||
Sadece Es Es
![]() |
|||
![]() |
|||
ESmustafa ![]() Usta Yazar mustafa Yaş: 41 Katılım: 07/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2097 |
||
amma gömdünüz Boffini sanki önünde adam gibi defans vardı. açın boffin sayfasını geriye dönük bakın, kaç maç onun sayesinde puan almışız. Boffin çok iyi kaleci ve gitti çamur atmaya gerek yok. inşaallah Kayacan çok başarılı olur |
|||
ES-ES
|
|||
![]() |
|||
e^3_Nicola ![]() Usta Yazar Ş.EMRE Yaş: 35 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: Esk / Sazova Online Durum: Offline Mesajlar: 1390 |
||
Bir de bu tipler var futbol ordinaryusları.. Boffin'in yerine Kayacan olsaydı o kötü defansla 10. Bitirirdin ligi.. O gol sayısının yüksek olması aynı maç içinde çok gol yemesinden kaynaklanıyor.. Hiç yoksa 15 maç aldı adam tek başına.. |
|||
İyi günde, kötü günde!
|
|||
![]() |
|||
flaneur2016 ![]() Deneyimli Yazar aydın tufan Yaş: - Katılım: 18/Tem/2016 Online Durum: Offline Mesajlar: 541 |
||
Boffinin kurtardığı maçlar tabiki oldu ama son maçlarda ki performansı kötüydü bu yüzden gitmesi iyi oldu buna ek olarak sağlam alkol ve sigara tüketiyordu şehirde gören benim gibi çoktur ben kayacanın başarılı olmasını istiyorum inşallah olur
|
|||
![]() |
|||
poseidon ![]() Usta Yazar Hüseyin Yaş: 37 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Estanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 2870 |
||
Başımıza ne geliyorsa sizin gibi Eskişehir çocuğuyuz diyip yan gelip yatanlardan geliyor... Bugün maçı ellerinle verdin...
|
|||
![]() |
|||
oneman ![]() Usta Yazar özgür Yaş: 54 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1203 |
||
Kızsakda patlasakda Kayacan'a katlanacağız.
Başka çaremiz yok. |
|||
Her Zaman ESES
|
|||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 34567 34> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |