|
Kayacan Erdoğan |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 23456 34> |
Yazar | |
es-metu ![]() Deneyimli Yazar Ayhan Yaş: 44 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Eskisehir Online Durum: Offline Mesajlar: 788 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Toplari taktik geregi taca atti . Takim son dakikalari topun arkasinda gecirmeyi tercih etti.
|
|
![]() |
|
emrah ![]() Usta Yazar Emrah Yaş: 37 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2972 |
Teşekkürler Kayacan. Beni yanıltmadı. Bir tek tehlikeli pozisyon vardı. Onu da güzel çıkardı. Gayet rahat maç çıkardı. Fazla iş düşmedi. |
|
Kümeye düşsen de; peşindeyiz Eskişehir peşinde..
|
|
![]() |
|
hahuki ![]() Usta Yazar Hüseyin Yaş: 48 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1957 |
![]() Teşekkürlet kayacacan |
|
Sadece Es Es
![]() |
|
![]() |
|
ProblemES? ![]() Usta Yazar ÇAĞIL Yaş: 33 Katılım: 04/Ağu/2012 Online Durum: Offline Mesajlar: 1903 |
Kayacan son 1.5 maçta bana yan toplarda güven verdi..Hele artıslık hareketlerle topu tutusu rakibi sinir edişi:DD
|
|
![]() |
|
Mer ![]() Usta Yazar Mertcan Yaş: 38 Katılım: 22/Ağu/2016 Yer: İst - Plovdiv Online Durum: Offline Mesajlar: 1216 |
Volkan demirel hayranı olduğun belli , rakibi sinir ettin ama sezon içinde bizede yapan oldu bizde sinirlendik ,kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma.Tebrikler kalede güven verdin
|
|
![]() |
|
gündüzlerli2626 ![]() Deneyimli Yazar mehmet Yaş: 61 Katılım: 05/Ağu/2016 Yer: Almanya Online Durum: Offline Mesajlar: 537 |
İLK TEBRİK BOFFIN'DEN
30 Mayıs 2017 Salı Sezon boyunca fazla şans bulamayan Kayacan Erdoğan, dünkü kritik maçta Es-Es’in kalesini kordu. 90 dakika boyunca hatasız performans sergileyen Kayacan taraftardan alkış aldı. Sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Boffin, maç sonrasında sahaya inerek Kayacan’ı ilk tebrik eden oldu. 2 Eylül Samet KILIÇ |
|
O SENE BU SENE
|
|
![]() |
|
RyL ![]() Usta Yazar Murat Yaş: 39 Katılım: 09/Nis/2009 Online Durum: Offline Mesajlar: 1690 |
İlk Giresun maçından sonrada yazacaktım. Boffin sakatlanıp Kayacan gireceğini zaman çoğu kişi eyvah demeye başlamıştı. Fakat Kayacan oyun girdi sanki 20 yıllık bu takımın kalecisi gibi rahat rahat tavırlar. Bazı pozisyonlarda rakibi sinir etmesini bırak maçı unutup ben bile sinirlendim. Topu oyuna geç sokması, zaman geçirmeyi herkes yapıyorda topu elinde tuttuktan sonra Dünya şeyimde değil havasıyla etrafa poz veriyor :) Tabi birde uzun zaman kalede bulunmadı bir başka kaleci olsa böyle önemli bi maçta tırsa tırsa oynardı. Hata yapabirdi fakat bu rahatlıkta çok iyi değil. Yan toplarda Boffin'e göre çok daha başarılı. Boffin'inde refleksleri kuvvetli. İkisinin karışımı bir kalecimiz olsaydı 10 numara olurdu. Birde Göztepe oynadığı maçlarda devamlı kanatlardan geliyor. Kayacan bu maçtada da oynarsa başarılı olacağını düşünüyorum |
|
Her zaman her yerde
|
|
![]() |
|
flaneur2016 ![]() Deneyimli Yazar aydın tufan Yaş: - Katılım: 18/Tem/2016 Online Durum: Offline Mesajlar: 541 |
Kaleci Kayacan kulüpte yaşanan son gelişmeler ve liste çıkmaması ve kongrenin bir kez daha ertelenmesi üzerine sosyal medyadan açıklama yaptı.
Kayacan, "Kongre belirsiz bitmiş olabilir haftaya da olumsuz olabilir. Ee ne yapacağız, Eskişehirspor'u mu bırakacağız? ifadesini kullanırken, daha sonra da, "Bu sezon feda dedik önümüzdeki sezon da vefa deriz. Neticede biz Eskişehirliyiz" dedi. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
turşucu hurşit ![]() Usta Yazar Berker Yaş: - Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Milano Online Durum: Offline Mesajlar: 1206 |
final macinda kayacan olsa su anda super ligdeydik.
judas boffen denen sarisin hain bebeyle bu kadar |
|
![]() |
|
forum26 ![]() Usta Yazar murat Yaş: 46 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: Cote D'Ivoire Online Durum: Offline Mesajlar: 1241 |
Kayacan sen de kotu gun dostuymussun bundan sonra kalemiz sana emanet edilmeli.Iyi gun dostlari uzak olsunlar bize senin gibi buyuk kaptan Erkan gibi ADAMlar lazim.Helal olsun sana...
|
|
Her zaman her yerde en buyuk Es-Es
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 23456 34> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |