|
Kayacan Erdoğan |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 34> |
Yazar | |
oneman ![]() Usta Yazar özgür Yaş: 54 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1203 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kayacan şu anda Boffinden daha formda.
Yarın maçı alsın finalde de eldiveni bırakmaz.. |
|
Her Zaman ESES
|
|
![]() |
|
Güray26ES ![]() Usta Yazar Güray Yaş: 39 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
10 Kayacan 1 Boffin etmez abinin bu sıralar çok kötü ama sorun para yoksa dedigimin arkasındayım esk li olabilir kendi evladimiz Kayacan ama Boffin gibi iyi bir kaleci asla degil
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
![]() |
|
joeblack1973 ![]() Yazar cuneyt Yaş: - Katılım: 10/Tem/2015 Online Durum: Offline Mesajlar: 64 |
Boffinden çok güveniyorum
|
|
![]() |
|
SerifOkan ![]() Usta Yazar Serif Okan Yaş: 30 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2112 |
Güveniyorum , Esesli olmasına, yüreğiyle oynayacağına güveniyorum. Elinden geleni yapacak .
|
|
Eskişehirspor Siyaset Üstüdür !
|
|
![]() |
|
furemen ![]() Usta Yazar AHMET Yaş: 55 Katılım: 27/Haz/2010 Yer: ANKARA Online Durum: Offline Mesajlar: 3190 |
+ |
|
Eskişehirspor Halkın Takımıdır
|
|
![]() |
|
esparta_ömer ![]() Deneyimli Yazar ömer Yaş: 36 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Hatay Online Durum: Offline Mesajlar: 469 |
Sen koca Eskişehirsporlu yüreğini sahaya koy yeter bize.hadi koçum şampiyonluk yakin
|
|
HATAY'IN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ...AKDENİZ ESES (2020...) KARADENİZ ESES (2014-2019)...ESPARTA(2008-2012)
|
|
![]() |
|
gogo26 ![]() Usta Yazar gökhan Yaş: 48 Katılım: 14/Oca/2008 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2539 |
bofeen nin de kayacanında kendine has özellikleri var. boffendeki yan top zaafı kayacanda yok yan topların çoğunu toplar.oyuna topu sokmada boffen daha iyi.cepheden karşılamada boffen iyi ama son haftalarda çok gol yedi.kayacan bence elinden geleni yapar.boffeni fazla aratacağını düşünmüyorum.başarılar kayacan inş.çok iyi bir maç çıkarırsın.
|
|
![]() |
|
crales ![]() Usta Yazar hakan Yaş: - Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 3265 |
Bende kayacana boffenden fa, la güveniyorum bu kadarda aşağı vurmayın bu adamı ya elin kayserisi süper ligde güvendi kaleyi verdi bu sizdeki boffen aşkı nasıl bir aşkmış böyle yahu
|
|
![]() |
|
esist ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 14/Ağu/2008 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 1311 |
içimde korku var kayacan a karşı, altınordu maçındaki yediği golleri görünce ne biliyim olumsuzluğa itiyor beni.
|
|
![]() |
|
emrah ![]() Usta Yazar Emrah Yaş: 37 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2972 |
Kayacan'a bugün fazla iş düşmeyecek. İnşallah gol yemeden maçı kazanacağız. Haydi Kayacan güveniyoruz sana.
|
|
Kümeye düşsen de; peşindeyiz Eskişehir peşinde..
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 34> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |