|
Kayacan Erdoğan |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 34> |
Yazar | |
esist ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 14/Ağu/2008 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 1311 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin ve Bruno nun yüzünden düştüğümuz hallere bak.
7 hafta sonra naparsa niz yapın bu takım dusmesin |
|
![]() |
|
lvntkrgl ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 47 Katılım: 20/Ağu/2012 Online Durum: Offline Mesajlar: 2567 |
Kaleci, kalesini korurken mecbur kalmadıkça elini kullanır.
Türkiye Cumhuriyeti'nde Volkan Demirel'den sonra rakip futbolcuya ayağı ile ''dalan'' ikinci kaleciyi görmek de bize nasip oldu... |
|
![]() |
|
Mer ![]() Usta Yazar Mertcan Yaş: 38 Katılım: 22/Ağu/2016 Yer: İst - Plovdiv Online Durum: Offline Mesajlar: 1216 |
İyi olduğu haftalarda hep tebrik ettim ama kimse kusura bakmasın bugün sezon başında yaptığı hatalardan daha da kötüsünü yaptı , sen çoğu hafta panter gibi atladın ama bugünkü maçta ki gollerde hafif kaldın.
|
|
![]() |
|
nkÜnieses ![]() Usta Yazar Uğur Yaş: 32 Katılım: 01/Tem/2011 Yer: Tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 1160 |
yaptığı penaltıyı amatör kaleci yapmaz. bugün berbattı 4 isabetli şut 4 gol
|
|
ES-ES
|
|
![]() |
|
latilES ![]() Yazar Levent Yaş: 42 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: İZMİR Online Durum: Offline Mesajlar: 243 |
Hemen bitirmişsiniz çocuğu. Bu sezonun tek iyi adamı belki de Kayacan. Böyle rezil bir takımda Kayacan'dan mucize yaratmasını bekleyemezsiniz. Öfkenizi gidin MALzenga ya da ikinci Mustafa Denizli vakası Yücel İldiz'den çıkartın.
|
|
Sen ES Kİ Efkarımız dağılSın.
|
|
![]() |
|
poyraz963 ![]() Usta Yazar Bülent Yaş: 60 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1307 |
Tam baskı kurduk ayakkabinla uğraştık. Devre arası değiştirsene. Oyunu soğuttun
|
|
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR
|
|
![]() |
|
Frigyalı_26 ![]() Usta Yazar Seydi Yaş: 45 Katılım: 28/Kas/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1140 |
Sevgili renktaşım ne zaman düzelecek çok özür dilerim lig bitiyor ? İyi bir kaleci 1 maç iyi 5 maç kötü olamaz böyle bir lüksü olamaz ? |
|
![]() |
|
Frigyalı_26 ![]() Usta Yazar Seydi Yaş: 45 Katılım: 28/Kas/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1140 |
Belki çoğu kişi bana kızacak ama bugünkü mağlubiyetin pay sahiplerinden biri kendisi malesef yediği goller hepside yenilmeyecek gollerdi...İyi kaleciysen 1 belki ikii hatalı gol yersin ama bugün çok kötüydün Kayacan...Altınordunun kalecisi bugün aldıkları 3 puandaki en büyük pay sahibi ve her geçen gün üzerine koyan bir kaleci ama bizim Kayacan bir maç iyi 5 maç kötü ? ALLAHIM şu sezonu kazasız belasız bir atlatsak...
|
|
![]() |
|
Güray26ES ![]() Usta Yazar Güray Yaş: 40 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Bize kayacan a laf ettirmeyenler Nerede ben yeri geldi tebrik ettim yeri geldim eleştirdim bugünkü maç tam bir razelettin umarım en kisa surede duzelirsin
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
![]() |
|
KALE ARKASI ![]() Yazar Nedim Taylan Ateşdağlı Yaş: 39 Katılım: 24/Haz/2009 Yer: ES ES Online Durum: Offline Mesajlar: 257 |
bu maç sıçtın !! nedir kardeşim senin bu her pozisyonda noyer gibi ileri çıkma hastalığın ? defens sana geri pas verecek olsa mesafe bırakmıyorsun ?
hele ilk yarı bi pozisyon var yine çıktığın aman allahım evlere şenlik |
|
YAŞASIN KÖTÜLER İÇİN CEHENNEM...
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 34> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |