|
2016-17 PLAY-OFF Maçları |
Cevapla | Sayfa <1 424344 |
Yazar | |||
TrakEs
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 42 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: TekirdağAlmanya Online Durum: Offline Mesajlar: 1167 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2017 saat 23:31 | ||
Babadan oğlu nesil bunlar Bolu taraftarı da gö*tepe oyuncularını çağırdı :) Biz hariç hepsi kardeş bunların :) |
|||
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|||
turan1923
Yazar Ali Turan Yaş: 33 Katılım: 29/Nis/2014 Yer: izmir Online Durum: Offline Mesajlar: 191 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2017 saat 23:33 | ||
göztepe'den zerre haz etmiyorum ve bana göre de kazanmamız gerekir.göztepe kötü bir takım değil biz daha iyi bir takımız.Bunu playofflar için söylüyorum.Bizim oynadığımız futbol daha akıcı,iki pasla kaleye gidebiliyoruz.Savunmamızı sağlam tutarsak maçı alırız.
Ancak bolu ve giresun da benim göremediğim göztepe'den daha iyi oynuyor diyenler sebeplerini açıklarlarsa daha aydınlatıcı olur.Giresun'u da bolu'su da iki maçta varlık gösteremediler.Göztepe ise orta sahayı sağlam tutarak kanat ataklarını durdu.Halil ve Tayfur ile rahatlıkla kaleye gittiler ve skorları elde ettiler.Orta sahalarında Segbefia çok dirençli oynadı 2 maçta da.Gosso'da Santos'u kitleyerek takımını çok rahatlattı.Lütfen bu neden giresun ve bolu göztepe'den daha iyi açıklar mısınız? |
|||
Yıldıztepeli
Deneyimli Yazar Nihat Yaş: 40 Katılım: 15/Tem/2016 Yer: Eskişehirspor Online Durum: Offline Mesajlar: 495 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2017 saat 23:35 | ||
arkadaş demiş bende diyorum jahoviç cezalımı şimdi bilen var mı
|
|||
BİR HASRETTİR BİR İNTİKAM
İHANETTEN GERİ KALAN İSTEMEM ARTIK GERİYE DÖNME DÖNERSEN BİLE BU STADTA SÖNME |
|||
26 YK 222
Deneyimli Yazar Yasin Karaburun Yaş: 41 Katılım: 13/Nis/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 805 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2017 saat 23:40 | ||
Finaller bizim işimiz.
Yeter ki yürekten oynayalım Sahada on bir tribünde binler ekranda yüz binler Şampiyonluk için saldır ESES... |
|||
RÜZGAR OL FIRTINA OL KALEDEN KALEYE ES.
|
|||
x camoka x
Deneyimli Yazar Zekai Yaş: 55 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 555 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2017 saat 23:49 | ||
Sevelim & Sevilelim
|
|||
TrakEs
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 42 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: TekirdağAlmanya Online Durum: Offline Mesajlar: 1167 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/May/2017 saat 23:55 | ||
Sivas Şampiyon olunca neredeydin sessiz sessiz pusuda mı bekledin içinde mi kaldı :) |
|||
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|||
x camoka x
Deneyimli Yazar Zekai Yaş: 55 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 555 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/May/2017 saat 00:01 | ||
Sivas top oynayarak ve herkesin takdirini alarak şampiyon oldu |
|||
Sevelim & Sevilelim
|
|||
TrakEs
Alıntı Cevapla Tarih: 30/May/2017 saat 00:03 | ||
Ne tahmin ama :) Pusuda beklerken kendi tahminlerini unutma
|
|||
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|||
x camoka x
Alıntı Cevapla Tarih: 30/May/2017 saat 00:14 | ||
Renktaşım Hüseyin kardeşim amacım seni incitmek değil. Geçmiş sayfalara bakarken gözüme takıldı alıntı yaptım.
Benim tahminime gelince denizli yada antep macindan birisini aldığımızı bir düşün. Neyse bu mutlu günümüzde sana gönülden iyi geceler diliyorum. Saygı ve sevgiyle... |
|||
Sevelim & Sevilelim
|
|||
TrakEs
Alıntı Cevapla Tarih: 30/May/2017 saat 00:18 | ||
Altına da tesadüf yazdım ve ilk 2 si de tuttu. Bizim çıkmamız gerekirken çıkamamamız tuhaf gelmişti bana :) Play off ta şükür yanıldım. Neyse dediğiniz gibi mutlu günümüz umarım BİZ çıkarız. Saygı ve sevgiyle. |
|||
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|||
Cevapla | Sayfa <1 424344 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |