|
Sakaryada yasananlar |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Güray26ES ![]() Usta Yazar Güray Yaş: 39 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakaryanın ıyı ılıskısı oldugu bır klup varmı saka yapmıyprum merakımdan soruyorum
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
![]() |
|
jack_sparrow ![]() Usta Yazar Mali Yaş: 32 Katılım: 23/Ara/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1138 |
|
|
'Haykırış Oluyoruz , Hayatı Senle Yaşıyoruz , Yıllar Geçsede , Ömür Bitsede -
ESKİŞEHİRSPOR İÇİN YAŞIYORUZ!!!♥♥ESES♥♥ |
|
![]() |
|
26ss26 ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 41 Katılım: 18/Haz/2008 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 1311 |
Manisakarya diye bir pankart hatırlıyorum; şu anda durum nedir bilmiyorum. |
|
![]() |
|
Güray26ES ![]() Usta Yazar Güray Yaş: 39 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Göztepe ise al birini vur ötekine :)
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
![]() |
|
Es-EsLi26 ![]() Usta Yazar iLyas Yaş: 32 Katılım: 22/Ağu/2012 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3361 |
Bu kadar kin ve nefretin altında benim bilmediğim bir sebep olsa gerek...
|
|
ESKIMEYENSEVDA
|
|
![]() |
|
grezores ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2605 |
sakarYALI hatta izmirdeki maçta 20 saniyeliğine bir grup göztepe taraftarı sakarya lehine bağırmıştı.
aynı durum bizim içinde geçerli. sakarya,kocaeli,antalya,ordu,gs,fb,bjk,trabzon,bursa,karşıyaka,inegöl,bolu,ankaragücü,şimdi göztepe oldu. kasımapaşa,akhisar gibi takımlarla da düşman sayılırız. karabük,balıkesir gibi deplasmanlarda da küfür yemişliğimiz var. |
|
![]() |
|
sisal ![]() Usta Yazar Ali Gündüz Yaş: 40 Katılım: 19/Haz/2011 Yer: izmir/bornova Online Durum: Offline Mesajlar: 1041 |
biz kimseye pusu kurup her dakika kin beslemiyoruz grezores. senin dedigine gelirsek renktaş türkiyede herkez herkeze düşman. hayır bizim için geçerli olan bir durum degil o taraftar profili 10 yıl öncesinde kaldı ama sakarya son yıllarda giderek tüm anadılu tarafından bir zamanlar ankaragücünün sevimsiz oldugu yıllardaki yerini aldı. 4-5 yıldır şehir dışındayız diye 20 yıllık tribunumuzü yakından takip etigim gerçecegini degiştirmez. nereden nereye geldik heleki 2000lerin başı ile mustafa reisin tribunleri bırakması ve o vakit yaşanan boşluk ve müptezel tipler yüzünden bizimde kötü dönemlerimiz oldu ama geride bıraktık o günleri.
kimse ile sıkı fıkı olmaya gerek yok ama sakarya gibi 2017 model kahpelik yapmanında açıklaması olamaz! |
|
Anadolu Yıldızı
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 234 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |