|
Sakaryada yasananlar |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
eS___eS ![]() Usta Yazar hakan Yaş: 41 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Eskisehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 29/Eyl/2016 saat 15:32 ![]() |
Cikan olaylarda 220 taraftarimiz men edilip sakaryadan Kaya parcalariyla otobuslerin icine atmalari mazot calmasi pompali tufekle saldirmalarina ragmen kimse ceza almadi.Tribune reislerin aciklamalarindan sonra odunpazari belediye baskani ve chp milletvekilinin destek mesajlari geldi.
Olay gitgide buyuyor ama bakiyorum burda bunu tartisan yok.. |
|
Bu Şehir Başka Şehir Şampiyon ESKİŞEHİR
|
|
![]() |
|
emrah ![]() Usta Yazar Emrah Yaş: 36 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2972 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Yeni Stadyumda Tribun Gruplarının Yerleşme Planı" başlığına ben bir şeyler yazmıştım. Ama kimsenin ilgisini çekmiyor demekk. Konu geri planda kaldı. Herkes teknik direktör olmuş, takım yönetmeye çalışıyor.
Bu forumdaki çoğu kişi olaylara Sakaryalı'ların bakış açısıyla yaklaşıyor "Benzinliği yağmaladılar, tarlalara saldırlar, köylüyü dövdüler" diye düşünüp Sakaryaspor taraftarının yaptığını doğru buluyorlar galiba. Olaylar gerçekten çok vahim. Taraftarın çoğunluğu liseli. Saldırıya uğruyorsun, satırlarla saldırıyorlar, 4 otobüs paramparça ediliyor, otobüsün mazotu çalınıyor. Bunları yapanların görüntüleri mevcut olduğu halde Emniyet hiçbir işlem yapmıyor ama saldırıya uğrayan Eskişehirspor taraftarı suçlu bulunup cezalandırıyor. Sakarya yerel medyası Eskişehirspor taraftarını terörist ilan ediyor. Bizim yerel basından ses çıkmıyor. Milletvekillerinden bir tek Cemal Okan Yüksel sesini çıkarırken, AKP'li vekiller olayı görmezden geliyor. 220 taraftar gerçekten ceza alırsa çok yazık olur. Bundan sonra çıkabilecek olayların önüne kimse geçemez. Bakan Nabi Avcı başta olmak üzere diğer vekiller ve şehrin ileri gelenleri sorunun çözümüyle ilgili gerekli girişimlerde bulunmak zorundalar. |
|
Kümeye düşsen de; peşindeyiz Eskişehir peşinde..
|
|
![]() |
|
coco1965 ![]() Yeni Yazar Ceylan Yaş: - Katılım: 11/Tem/2015 Online Durum: Offline Mesajlar: 27 |
Herkes unutmak istiyor olabilir mi ?
|
|
Sekiyorum
|
|
![]() |
|
sines26 ![]() Deneyimli Yazar sinan Yaş: 55 Katılım: 10/Ağu/2016 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 350 |
benim anlamadığım olaylar burada yazıldığı gibi geliştiyse o kadar insan jandarma ve polis hepsi oaradayken neden resmi olarak şikayette bulunulmadı ??
|
|
![]() |
|
flaneur2016 ![]() Deneyimli Yazar aydın tufan Yaş: - Katılım: 18/Tem/2016 Online Durum: Offline Mesajlar: 541 |
elinizde ki görüntüleri sosyal medyadan paylaşın ses getirecektir haklılığınızı koyun ortaya paylaştığınız linkleri buralarda iletin herkes paylaşırsa ulaştığınız kitle artar en azından.
|
|
![]() |
|
Takkalı ![]() Yazar ibrahim Yaş: - Katılım: 06/May/2014 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 181 |
Sakaryasporlular yarın Sakarya adliyesi önünde toplanıp "gözdağı" verecekler, basın toplantısı düzenleyecekler. Üstelik suçlu olmalarına rağmen. Adamlar her yerde organize ve toplu. bir biz beceremedik..
|
|
Bir defa değil, bin defa ES ES ES Kİ Kİ Kİ
|
|
![]() |
|
emrah ![]() Usta Yazar Emrah Yaş: 36 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2972 |
Haklıyken haksız duruma düşmek tam da bu olsa gerek. İş hakikaten çok farklı boyutlara gidiyor. Önce Murat Diri'nin Sakaryalı üniversite öğrencileriyle ilgili söylemleri, sonra da Cemal Okan Yüksel'in Sakarya Valisi ile ilgili sert sözleri Sakaryasporlu'ları bir adım öne geçirdi. Video'daki saldırı görüntülerini delil olarak gösterip Sakaryaspor taraftarı hakkında suç duyurunda bulunamazsak yazıklar olsun bize. |
|
Kümeye düşsen de; peşindeyiz Eskişehir peşinde..
|
|
![]() |
|
Sessiz ![]() Usta Yazar Polat Yaş: 32 Katılım: 07/Haz/2008 Yer: EStanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1699 |
Olaylar ile ilgili özellikle de tek bir sakaryalı hakkında işlem yapılmaması konusunu BİMER ve CİMER e emniyetin ve jandarmanın büyük ihmali olduğu, valinin korkusundan Eskişehirlilere terörist muamelesi yapıldığı, olayları yatıştırmaktansa daha da körükledikleri, seyahat özgürlüğümüzü kısıtladıkları gibi hususlar şikayet edilmeli.. Bir kamu çalışanı olarak BİMER ve CİMER in etkisini çok iyi biliyorum ve herkesi bu platformlara davet ediyorum.
|
|
![]() |
|
esyagızes ![]() Yazar CEM Yaş: 53 Katılım: 25/Tem/2016 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 257 |
sürekli anlatmaya çalıştığımız durum bu. tribün gruplarıyla ilgilenen pek yok.yazanda yok konuşanda yok.şöyle yada böyle bu tip gruplarla karşılaşan onbinlerce taraftar bunlardan uzak durmaya çalışıyor.-forumda dahi iki kelime etmiyor-eskişehirspor taraftarı eskişehirsporla ilgilidir.
|
|
![]() |
|
canegemen ![]() Yazar Egemen Yaş: 43 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: ADANA Online Durum: Offline Mesajlar: 217 |
Edit
|
|
Seninle daha Şampiyonluk göreceğiz be ESES'im...
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 4> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |