|
Denizli ESES ve Pamukkale Üniversiteli Esesliler |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 7> |
Yazar | ||
forester ![]() Yeni Yazar Onur Yaş: 38 Katılım: 31/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
özgür kardeşimine ve tüm denizlide bulunan esesli kardeşimlerime başarılar diliyorum ve selamlarımı gönderiyorum.
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() Deneyimli Yazar Özgür M. Yaş: 39 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 784 |
|
Onur çok teşekkür ederiz,Denizli'ye de bekleriz
![]() Bu arada Denizli ESES'i temsilen Bolu deplasmanındaydım...
![]() |
||
![]() |
||
UFUKESES ![]() Deneyimli Yazar Ufuk Demirtaş Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 512 |
|
Yarış noldu peki Özgür ? ![]() Özgür,sana ve arkadaşlarına çalışmalarınızda başarılar diliyorum.O bölgede de sizlerin sayesinde önemli bir kitle yakalayacağımıza inanıyorum. |
||
Gözlerde yaş yoksa ruh gökkuşağına sahip olamaz.
Ağlaya ağlaya aşık oldum ESES'im. KKŞ |
||
![]() |
||
Özgür ![]() Deneyimli Yazar Özgür M. Yaş: 39 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 784 |
|
Onu sorma ya,üst düzey kondisyona sahip BESYO öğrencileri harcadılar beni, 6. lıkla yetinmek durumunda kaldım.Benimle aynı takımda yüzmüş biri olarak üzüleceğinden eminim
![]() |
||
![]() |
||
UFUKESES ![]() Deneyimli Yazar Ufuk Demirtaş Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 512 |
|
Üzülme sen alırım ben intikamını
![]() |
||
Gözlerde yaş yoksa ruh gökkuşağına sahip olamaz.
Ağlaya ağlaya aşık oldum ESES'im. KKŞ |
||
![]() |
||
|
Bi dahaki yarışlara Denizli'ye en az bir otobüs kaldırın,gör bakalım kaçıncı oluyorum,taraftar desteği gerek biraz |
||
![]() |
||
|
Bu hafta Denizli Eses'i temsilen GBB maçındayım...
|
||
![]() |
||
|
Geçtiğimiz hafta Malatya maçında olduğu gibi Antalya maçında da Denizli ESES'i temsilen tribündeyim.Keşke temsil olmasa da hep beraber izlesek... |
||
![]() |
||
metinyalin ![]() Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 41 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
|
Bizim maçlara gidiş istikametimiz denizli üzerinden oluyor Özgürcüm.
İsterseniz maçlardan önce haberleşip sizleride oradan alabiliriz...
|
||
![]() |
||
|
Zaten daha önce de konuşmuştuk Metin Abi.Ama bu maç için Eskişehirdeyim zaten.Karşıyaka ve Altay maçlarında ayarlarız onu,teşekkür ederim,eksik olma.
|
||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 7> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |