|
Denizli ESES ve Pamukkale Üniversiteli Esesliler |
Cevapla | Sayfa <1 4567> |
Yazar | |
ahmetk49
Deneyimli Yazar Ahmet Agâh Yaş: 39 Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Russian Federation Online Durum: Offline Mesajlar: 437 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Nis/2009 saat 15:54 |
tabi ki zaten böyle bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz. Takımın kaldığı oteli buraya yazıcam. Hep beraber ziyaret ederiz. Muhtemelen Pamukkalede bir otelde konaklarlar.
|
|
KıRMıZı_DeVRiM_Es-Es
|
|
Adrenalinss
Deneyimli Yazar Burak Yaş: 35 Katılım: 30/Eki/2007 Yer: Eskshr//Esprta Online Durum: Offline Mesajlar: 851 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Nis/2009 saat 18:26 |
biraz forum okudum da denizlispor deplasman yapan takımlara bilet fiyatlarını 35 ytl tutarken deplasmanı lmayan takımalra 5 ytl yapıyormuş.35 lira çok yüksek bi rakam.
|
|
https://www.facebook.com/eskisehirspormedya1965
Sayfamızı Takip edebilirsiniz. |
|
Onur26
Usta Yazar Onur Yaş: 34 Katılım: 09/Nis/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3636 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Nis/2009 saat 19:05 |
onların arasına gireriz dostça destekleriz dostluk biterse....:D |
|
Bir gün mutlaka güler şehrine ihanet etmeyenler...
|
|
ahmetk49
Deneyimli Yazar Ahmet Agâh Yaş: 39 Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Russian Federation Online Durum: Offline Mesajlar: 437 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Nis/2009 saat 19:17 |
beyler bursaspor maçı 5 ytl idi deplasman takımı için bizede farklı tarife uygulayacaklarını sanmıyorum.
|
|
KıRMıZı_DeVRiM_Es-Es
|
|
ÇerkEs
Deneyimli Yazar Melih Yaş: 38 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 329 |
Alıntı Cevapla Tarih: 12/Nis/2009 saat 03:42 |
ahmet kardeşim yalnış bilgilendirme yapmayalım...denizli nin kendi evinde oynadığı hacettepe maçındaki deplasman türbün fiyatı bile 25 liraymış...konya maçında deplasman türbünü fiyatı 35lira....galatasaray maçında deplasman türbün fiyatı ise 60 liraymış...
bizim maçta ise bizim türbün fiyatları yukardaki rakamlar göz önüne alındığında yaklaşık olarak 40-50 lira civarında olacaktır tahminimce... |
|
NeFeR//ESparta
|
|
Özgür
Deneyimli Yazar Özgür M. Yaş: 40 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 784 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Nis/2009 saat 09:35 |
Denizli ve civar şehirlerdeki arkadaşlarımıza;
Dün Marmaris'ten Metin Abi bana ulaştı ve Denizli'den iki kişinin özel araçla Beşiktaş maçına geleceğini,gelmek isteyen olursa kendilerine ulaştıracağımızı bildirmemi istedi.(Ben zaten Eskişehir'deyim .)Gitmeyi düşünen olursa bana özelden veya mail yoluyla ulaşsın.
Not:Günübirlik gidilip-dönülecekmiş.
|
|
diamond26
Yazar Tolqa Yaş: 34 Katılım: 01/Tem/2008 Yer: ESparta Online Durum: Offline Mesajlar: 51 |
Alıntı Cevapla Tarih: 27/Nis/2009 saat 17:27 |
ESpartadan selamlar su bilet işini bi çözmemiz lazım 35 tl çok para (:
|
|
Özgür
Deneyimli Yazar Özgür M. Yaş: 40 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 784 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/May/2009 saat 12:18 |
Bugün saat 19:45'te takımımızı kaldıkları Anemon Otel'de ziyaret edeceğiz,gelmeyi planlayanlar bana ulaşsın...
|
|
Özgür
Alıntı Cevapla Tarih: 02/May/2009 saat 23:40 |
Takımımızı ziyarete gittik,gitmeden önce aracımızı hazırladık:
Girişte Bülen Hoca,Murat Önür,El Saka ve Sezgin'le karşılaştık,çok sıcak karşıladılar.
Bulunduğumuz sürenin çoğunu kardeşimiz Sinan'la geçirdik:
Sinan'ın hepsi benim arkadaşlarım gel fotoğraf çektir demesi üzerine onlar benim de arkadaşım diyen Safet'leyiz:
Rıza Hocamız,Orhan Hoca,Sezgin:
Anderson ve kaptanımızla:
Andi ve Sinanımızla:
Son olarak Serdar'layız:
Hepsi de gayet moralli,inançlıydı,artık yarın sabah otobüslerdeki yerlerimizi alma zamanı,haydi Denizli'ye...
|
|
ati26
Usta Yazar Atilla Yaş: 40 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1980 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/May/2009 saat 23:46 |
Fotoların tarihine bakılırsa yarın çekilmişler :)
Özgürcüm çok hızlısın.. :) |
|
BaşKaldırıŞ
whereever you are, life is Black&Red United StatES of ESES |
|
Cevapla | Sayfa <1 4567> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |