|
Denizli ESES ve Pamukkale Üniversiteli Esesliler |
Cevapla | Sayfa <1 34567> |
Yazar | |
ahmetk49
Deneyimli Yazar Ahmet Agâh Yaş: 39 Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Russian Federation Online Durum: Offline Mesajlar: 437 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Nis/2008 saat 17:05 |
Samsun maçını tv den izlemek için toplanıyoruz arkadaşlar. İzlemek isteyenler bizimle temasa geçsin.
|
|
KıRMıZı_DeVRiM_Es-Es
|
|
ahmetk49
Deneyimli Yazar Ahmet Agâh Yaş: 39 Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Russian Federation Online Durum: Offline Mesajlar: 437 |
Alıntı Cevapla Tarih: 27/Nis/2008 saat 16:54 |
Arkadaşlar Karşıyaka maçı geldi çattı artık geri sayım başladı. İZMİRE DENİZLİDEN MİNİBÜS KALDIRMAYI PLANLIYORUZ. DENİZLİDE TANIDIĞI olan ve ya denizlide bulunan bütün arkadaşlar lütfen bizimle irtibata geçsin 10 kişi yi geçmemiz halinde kesinlikle minibüs kaldırılacaktır. AYDINDAN GELMEK İSTEYENLERİDE YOLDAN ALABİLİRİZ. Benimle irtibata geçmek isteyen arkadaşlar aşağıda verdiğim msn adresini eklesinler: ahmetk49@hotmail.com
Tekrarlıyorum lütfen denizli ve ya aydından gelmek isteyen arkadaşlar ben ve ya özgür arkadaşımla irtibata geçsin.. |
|
KıRMıZı_DeVRiM_Es-Es
|
|
es_es_emrah
Deneyimli Yazar UZAKLAŞTIRILDI emrah Yaş: 37 Katılım: 06/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 631 |
Alıntı Cevapla Tarih: 27/Nis/2008 saat 17:12 |
Hepinizi beklıyoruz izmire erken gelırsenız bana ulasın msn adresmın mevcut sitede hayırlıs kazasız belasız yolculuklar
|
|
Semt-i Mukaddes
ÖRNEKKÖY (ÜNİESES-İZMİR KIZILCIKLI-EMRAH) |
|
ahmetk49
Alıntı Cevapla Tarih: 27/Nis/2008 saat 17:20 |
teşekkür ederim arkadaşım msn adresini ekledim pazar günü görüşürüz.
|
|
KıRMıZı_DeVRiM_Es-Es
|
|
esesim
Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 58 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1545 |
Alıntı Cevapla Tarih: 13/Haz/2008 saat 16:30 |
Değerli dostlar,
BKŞ olarak Gültekin Güvensoy'un istifası için bir ortak basın açıklaması hazırlanmıştır. Tüm gurbet oluşumlarına ulaşmaya çalışıyoruz. Bu metni ulaştırmamız için oluşumunuzdan bir yetkilinin bana mail adresini özel mesaj olarak atması gerekmektedir....
Teşekkürler...
|
|
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE PAVYONCU ZİHNİYETE SON! |
|
Özgür
Deneyimli Yazar Özgür M. Yaş: 40 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 784 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Haz/2008 saat 21:37 |
Selahattin Abi,yurtdışında olduğum için internete giremedim pek,kusura bakma diğer arkadaşlarımızın da gözünden kaçmış olsa gerek.Gültekin Güvensoy konusunda Denizli-Eses olarak bizim de ortak görüşümüz istifa etmesi yönündedir....
|
|
ahmetk49
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Nis/2009 saat 15:03 |
Arkadaşlar uzun bir süredir özgürle ben sessizliğimizi muhafaza ettik. Denizli-Eskişehir maçı yaklaşıyor. Lütfen Denizli de okuyan ve ya ikamet eden eskişehirsporlu arkadaşlarımız bizimle irtibata geçsin. Bir yerde toplanıp beraber hareket edelim. Bana ulaşmak isteyen için mail adresim aşağıdadır.
ahmetk49@hotmail.com |
|
KıRMıZı_DeVRiM_Es-Es
|
|
esparta_ömer
Deneyimli Yazar ömer Yaş: 37 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Hatay Online Durum: Offline Mesajlar: 469 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Nis/2009 saat 15:10 |
ahmet kardes biz denizli-es es macına deplasman organize edioruz esparta kırmızı simsekler olarak mac bileti hakkında fikriniz var mı yazarsanız sevinirim |
|
HATAY'IN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ...AKDENİZ ESES (2020...) KARADENİZ ESES (2014-2019)...ESPARTA(2008-2012)
|
|
ahmetk49
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Nis/2009 saat 15:18 |
hocam maç bileti fiyatları hakkında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum deplasman takımları 3 büzükler hariç 5 TL olduğunu biliyorum. kale arkasına alacaklar bizi tek sıkıntımız kontenjan olacaktır. Çünkü Marmaris, İzmir, Isparta, Antalya, Uşak gib civar kentlerden çok sayıda taraftarımız gelicek bunun üstüne denizliden ve eskişehirden gelenleri eklersek sayı bir hayli fazla olacaktır. Ayrıca son haftaların gelmesi ve hala ligte kalma sıkıntımız olduğu için taraftarımız daha çok sayıda gelmek isteyecektir.
Kısacası bilet fiyatları konusunda bir sıkıntınız olmasın 5 TL en fazla 10 TL olacaktır. Beni düşündüren bize ayrılan yerin az olacak olması. |
|
KıRMıZı_DeVRiM_Es-Es
|
|
esparta_ömer
Deneyimli Yazar ömer Yaş: 37 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Hatay Online Durum: Offline Mesajlar: 469 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Nis/2009 saat 15:27 |
bide hacı biz o gün esparta kırmızı şimşekler olarak erken gelip takımı ziyaret etmek istioruzz takımın o zaman hangi otelde kaldııını bize atar mısın??? |
|
HATAY'IN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ...AKDENİZ ESES (2020...) KARADENİZ ESES (2014-2019)...ESPARTA(2008-2012)
|
|
Cevapla | Sayfa <1 34567> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |