|
Denizli ESES ve Pamukkale Üniversiteli Esesliler |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 7> |
Yazar | |
diamond26 ![]() Yazar Tolqa Yaş: 33 Katılım: 01/Tem/2008 Yer: ESparta Online Durum: Offline Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ESpartadan selamlar su bilet işini bi çözmemiz lazım 35 tl çok para (:
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() Deneyimli Yazar Özgür M. Yaş: 39 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 784 |
Denizli ve civar şehirlerdeki arkadaşlarımıza;
Dün Marmaris'ten Metin Abi bana ulaştı ve Denizli'den iki kişinin özel araçla Beşiktaş maçına geleceğini,gelmek isteyen olursa kendilerine ulaştıracağımızı bildirmemi istedi.(Ben zaten Eskişehir'deyim .)Gitmeyi düşünen olursa bana özelden veya mail yoluyla ulaşsın.
Not:Günübirlik gidilip-dönülecekmiş.
|
|
![]() |
|
ÇerkEs ![]() Deneyimli Yazar Melih Yaş: 37 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 329 |
ahmet kardeşim yalnış bilgilendirme yapmayalım...denizli nin kendi evinde oynadığı hacettepe maçındaki deplasman türbün fiyatı bile 25 liraymış...konya maçında deplasman türbünü fiyatı 35lira....galatasaray maçında deplasman türbün fiyatı ise 60 liraymış...
bizim maçta ise bizim türbün fiyatları yukardaki rakamlar göz önüne alındığında yaklaşık olarak 40-50 lira civarında olacaktır tahminimce... |
|
NeFeR//ESparta
|
|
![]() |
|
ahmetk49 ![]() Deneyimli Yazar Ahmet Agâh Yaş: 38 Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Russian Federation Online Durum: Offline Mesajlar: 437 |
beyler bursaspor maçı 5 ytl idi deplasman takımı için bizede farklı tarife uygulayacaklarını sanmıyorum.
|
|
KıRMıZı_DeVRiM_Es-Es
|
|
![]() |
|
Onur26 ![]() Usta Yazar Onur Yaş: 33 Katılım: 09/Nis/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3636 |
onların arasına gireriz dostça destekleriz dostluk biterse....:D |
|
Bir gün mutlaka güler şehrine ihanet etmeyenler...
|
|
![]() |
|
Adrenalinss ![]() Deneyimli Yazar Burak Yaş: 34 Katılım: 30/Eki/2007 Yer: Eskshr//Esprta Online Durum: Offline Mesajlar: 851 |
biraz forum okudum da denizlispor deplasman yapan takımlara bilet fiyatlarını 35 ytl tutarken deplasmanı lmayan takımalra 5 ytl yapıyormuş.35 lira çok yüksek bi rakam.
|
|
https://www.facebook.com/eskisehirspormedya1965
Sayfamızı Takip edebilirsiniz. |
|
![]() |
|
ahmetk49 ![]() Deneyimli Yazar Ahmet Agâh Yaş: 38 Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Russian Federation Online Durum: Offline Mesajlar: 437 |
tabi ki zaten böyle bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz. Takımın kaldığı oteli buraya yazıcam. Hep beraber ziyaret ederiz. Muhtemelen Pamukkalede bir otelde konaklarlar.
|
|
KıRMıZı_DeVRiM_Es-Es
|
|
![]() |
|
esparta_ömer ![]() Deneyimli Yazar ömer Yaş: 36 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Hatay Online Durum: Offline Mesajlar: 469 |
bide hacı biz o gün esparta kırmızı şimşekler olarak erken gelip takımı ziyaret etmek istioruzz takımın o zaman hangi otelde kaldııını bize atar mısın??? |
|
HATAY'IN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ...AKDENİZ ESES (2020...) KARADENİZ ESES (2014-2019)...ESPARTA(2008-2012)
|
|
![]() |
|
hocam maç bileti fiyatları hakkında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum deplasman takımları 3 büzükler hariç 5 TL olduğunu biliyorum. kale arkasına alacaklar bizi tek sıkıntımız kontenjan olacaktır. Çünkü Marmaris, İzmir, Isparta, Antalya, Uşak gib civar kentlerden çok sayıda taraftarımız gelicek bunun üstüne denizliden ve eskişehirden gelenleri eklersek sayı bir hayli fazla olacaktır. Ayrıca son haftaların gelmesi ve hala ligte kalma sıkıntımız olduğu için taraftarımız daha çok sayıda gelmek isteyecektir.
Kısacası bilet fiyatları konusunda bir sıkıntınız olmasın 5 TL en fazla 10 TL olacaktır. Beni düşündüren bize ayrılan yerin az olacak olması. |
|
KıRMıZı_DeVRiM_Es-Es
|
|
![]() |
|
esparta_ömer ![]() Deneyimli Yazar ömer Yaş: 36 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Hatay Online Durum: Offline Mesajlar: 469 |
ahmet kardes biz denizli-es es macına deplasman organize edioruz esparta kırmızı simsekler olarak mac bileti hakkında fikriniz var mı yazarsanız sevinirim |
|
HATAY'IN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ...AKDENİZ ESES (2020...) KARADENİZ ESES (2014-2019)...ESPARTA(2008-2012)
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 7> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |