|
ESKOD |
Cevapla | Sayfa <1 456 |
Yazar | ||
coco1965
Yeni Yazar Ceylan Yaş: - Katılım: 11/Tem/2015 Online Durum: Offline Mesajlar: 27 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Nis/2016 saat 15:19 | |
Doğru söze ne hacet. |
||
Sekiyorum
|
||
champions26
Usta Yazar İsimsiz Yaş: 42 Katılım: 06/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3258 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2016 saat 11:12 | |
Eskod'dan ricam;
ususlsüz ibra edilen Mesut Hoşcan'ı mahkemeye verilmesi. |
||
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2016 saat 11:29 | |
malesef soyle sacma sapan bırsey var baskanlık bıttımı hersey bıtıyor adam daha dun 10 mılyon alacagım var dıye tv de bas bas bagırıyordu saka gıbı be adam ıddadan galıbıyetten esstoredan transferlerden yayından gelen paralar nerde?bır alllahın kulunun parası odenmemıs sadece ısmaıl kartal dısında o manyakta 4 macta 0 cektı defoldu parayı aldı gıttı |
||
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
||
givemefredoom
Yazar Alper Yaş: 35 Katılım: 29/Nis/2014 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 107 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2016 saat 14:14 | |
Ben biraz araştırmasını yaptım. Türkiye'de çoğu takım dernek yasalarına göre işliyor. Bunun sebebi de sporcu yetiştirmeleri ( ne kadar yetiştirildiği farklı bir dersin konusu tabii)ve daha az vergi ödeyebilmelerini sağlamakmış.Şimdi eğer bir kulübün borcu olduğu durumda başkan veya yönetim kurulu hiçbir şekilde bu borçtan sorumlu tutulamıyor maalesef. Eğer kulübün satılacak demirbaşları vs var ise onlar satılıp alacaklılara ödeniyor. İşte bu yüzden hiçbir yöneticinin yaptığının yanına kar kalmaması için anonim şirket, kurumsallaşmaya gidilmesi şeklinde kamuoyu oluşturulması ve iyi bir baskı yapılması gerekiyor. Bak bakalım ondan sonra borç yapabiliyorlar mı? |
||
Atatürk
|
||
EsArmaEs
Usta Yazar COŞKUN ÜNAL Yaş: 42 Katılım: 08/Ağu/2015 Yer: ANKARA Online Durum: Offline Mesajlar: 1114 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Ara/2016 saat 15:55 | |
Esas Hırsızın Kim Olduğu Belli Oldu Demekki . |
||
AnTiBiZaNs
|
||
Şafak
Usta Yazar Şafak Yaş: 34 Katılım: 24/Haz/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1290 |
Alıntı Cevapla Tarih: 09/Haz/2017 saat 14:53 | |
ESKOD GÖREVE !
Eskodun biseyler yapması lazım.Mesela Kapı kapı dolaşıp Eskisehirspora yardım amacıyla Makbuz karşılığı sembolik Eses logolu Diriliş bardağıni 20 liradan satması lazım 100bin bardak Hedefiyle. |
||
hahuki
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 49 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1957 |
Alıntı Cevapla Tarih: 09/Haz/2017 saat 21:09 | |
son kongrede halil ünalın etrafında pervane olup el pençe divan duran eskod üyelerini gördükten sonra eskodla ilgili tüm düşüncelerim değişti mesut hoşçanı da desteklesinler demiyorum tabiki... eğerki eskişehirsporu koruma derneği rozetini taşıyorsan Sen taraf olamazsın senin tarafın sadece eskişehirspordur.. her sene vip ten 3000 liralık yeri 500'e alacağım diye yönetimle yüz göz olursan tek koruduğun eskod çatısı altındaki dernek üyeleri olur eskişehirspor değil.. |
||
Sadece Es Es Varsa Yoksa ES-ES
|
||
Şafak
Usta Yazar Şafak Yaş: 34 Katılım: 24/Haz/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1290 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Eyl/2017 saat 18:56 | |
Bu eskod ne iş yapar . ? Daha önce de yazdım. Kapı Kapı dolaşıp makbuz karşılığında yardım toplamaları , Maç günleri belirli noktalardan bileklik olsun başka bişey olsun satmaları lazım. cincon 1.2 milyon bileklik satmış. 11 milyon gelir elde edilmiş.Bişeyler yapmadan sağdan soldan yardım bekliyoruz.
|
||
hahuki
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 49 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1957 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Mar/2018 saat 11:43 | |
Sadece Es Es Varsa Yoksa ES-ES
|
||
Cevapla | Sayfa <1 456 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |