|
CamuR Asker Gecesi A.K.Ş |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
eses_irsadinho ![]() Usta Yazar İrşad GÜNDOĞAN Yaş: 29 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: EStanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1956 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
inş. gidip gelırsın kardeşim...hayırlı teskereler bu zamanda asker olduğun için çok şanslısın.
|
|
Boğazın Kırmızı Şimşekleriyiz !
Formanda Zaferin Şahlanan Renkleri Var. http://www.eskieskies.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
turkaslan ![]() Deneyimli Yazar ismail Yaş: 47 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 924 |
Rabbim kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin..
EN BÜYÜK ASKER
![]() ![]() adettendir..
ulan asker uğurlamalarımız bile sanal oldu yaa..
|
|
![]() |
|
ESErSin ![]() Deneyimli Yazar Ersin Konak Yaş: 41 Katılım: 11/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 580 |
Vay Kardeşime bak yaaaa..asker oluyor..Helal olsun kardeşime benim..Hayrlısıyla git hayırlısıyla gel...Günler su gibi geçer askerlikte bir hatıra kalır aklında..18 ay yaptık bir flim gibi bitti geçti..İnşallah gidip çakı gibi asker olacaksın..Giderken yanına forma almaı unutma sakın |
|
![]() |
|
harun26180 ![]() Yazar Harun Yaş: 37 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Aşk-ı Şehir Online Durum: Offline Mesajlar: 236 |
Hayırlı teskereler diliyorum, Başka varmı kasım 21'de gidicek olan ?
|
|
![]() |
|
es olcay ![]() Deneyimli Yazar OLCAY SARI Yaş: 48 Katılım: 24/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 483 |
hayırlı teskereler umarım geldiğinde esesi süper ligde izlersin inşallah seni geçirmeye eses formalarıyla geleceğiz
|
|
![]() |
|
kardelen ![]() Yazar ismail ışık Yaş: 41 Katılım: 14/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 224 |
Hayırlı tezkereler dilerim.Bende kasımda gideceğim ama daha nereye ve kaçında öğrenemedim.4 kasımda belli olcak dediler.Sen nasıl öğrendin?
|
|
![]() |
|
orba ![]() Yazar orhan barda Yaş: 63 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 199 |
Sevgili Kardeşim ;hayırlı teskereler diliyorum,kazasız belasız bir şekilde askerliğini tamamlaman dileklerimle,Allah Selamet Versin....
|
|
![]() |
|
forum26 ![]() Usta Yazar murat Yaş: 46 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: Cote D'Ivoire Online Durum: Offline Mesajlar: 1241 |
Hayırlı teskereler.Karşıki dağlar ıssız dağlar geliyor....
|
|
Her zaman her yerde en buyuk Es-Es
|
|
![]() |
|
CamuR ![]() Yazar Nevzat Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 199 |
19.11.2007 Eskişehir de oLacam 21 Teslim Olacam ßilecik jandarma ozaman Es Store den alacam Eskişehirspor Eşorfman Takımı Götürecem askere Orda giyecem
Ama Saat almak istiyorum Ersin aßi Eses Saati Vardi ßir aralar ßulamadım saatin ortasinda Es amßlemi var nerde ßulurum ? ßuLamazsam da GuzeL Siyah Kırmızı ßir saat ariyorum ßulurum inş. esk.de
|
|
![]() |
|
estalya ![]() Yazar ufuk Yaş: - Katılım: 06/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 58 |
sevgili nevzat kardeşim..
bu genç yaşta gösterdiğin büyük ES-ES sevgisiyle antalya da bizleri bir araya getirmek için cok çaba sarfettin,maddi ve manevi kimseden bir sey talep etmeden her zaman ES ES için koşturdun..seni hepimiz cok seviyoruz..ALLAH simdiden hayırlı teskereler nasip etsin..
uğurlama gecende yanında olucaz,merak etme..
en büyük asker bizim asker..
|
|
bir gün herkes ES-ES li olacak
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |