|
CamuR Asker Gecesi A.K.Ş |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
metinyalin ![]() Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 40 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nevzat kardeşim böyle bir zamanda askerlik görevini yapman büyük şans... Hayırlı teskereler. |
|
![]() |
|
sinan_esk ![]() Yazar Sinan Yaş: 36 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 157 |
Hayırlı teskereler diliyorum..
bende 87/4 tertip gidiyorumda gideceğimiz yerler belli oldumu? :) |
|
![]() |
|
10ur26 ![]() Deneyimli Yazar onur Yaş: 36 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: İstanbul/maltep Online Durum: Offline Mesajlar: 363 |
Nevzat helal olsun sende hakkını helal et kardeşim.Çok sağol herşey için beni ağırladın oralarda.He bi yazı yazacağımız yerler var daha unutma
![]() |
|
Bizi lüks meyhanelerde aramayın.Biz dost şarabı içenlerdeniz.Bize bu aşk nedir diye sormayın.Biz ESES AŞKI UĞRUNA ÖLENLERDENİZ-KKŞ
|
|
![]() |
|
26_26_26 ![]() Usta Yazar A.Yurtsever Yaş: 60 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir mrk. Online Durum: Offline Mesajlar: 5583 |
Hayırlı teskereler güzel kardeşim,hayırlısıyla gider gelirsin inşallah.
|
|
Söz Eskişehir'le başlarsa,EsEs'le biter
|
|
![]() |
|
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Onur yazı işi varsa beni unutma.
![]() Çamur abime de iyi nöbetler dilerim.
![]() |
|
# Direnmüdavim....
|
|
![]() |
|
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
Şimdiden hayırlı teskereler.
|
|
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
|
![]() |
|
nezih ![]() Usta Yazar Nezih Balaban Yaş: 65 Katılım: 17/Eyl/2007 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 1028 |
Nevzat kardeşim sana şimdiden hayırlı teskereler dilerim.Çok önemli bir işim çıkmazsa asker uğurlamasına gelmek istiyorum.Bol şans.Hakkımız sana helal olsun seninde bana Antalyada çok hakkın geçti.Sende hakkını helal et.
|
|
MEKAN ANTALYA VATAN 26 (ANTALYANIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ)SENİ ÇOK ÖZLİYECEĞİZ EDİZ
-lido di jesolo- |
|
![]() |
|
EsEsliyim ![]() Usta Yazar Çağıl ALTAY Yaş: 47 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Cuba Online Durum: Offline Mesajlar: 3775 |
Nevzat
Hayırlı teskereler diliyorum, kolay gelsin...
|
|
Eskişehirspor Bir Yaşam Biçimidir.
|
|
![]() |
|
CAPON ![]() Yazar can soyugenç Yaş: 36 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 140 |
hayırlı teskereler . hayırlısıyla gider gelirsin .
|
|
KİMSE AŞIGIM DEMESİN BİZDEKİ AŞKI BİLMEDEN ( AKŞ-ÜNİESES AKDENİZ )
|
|
![]() |
|
ezbol ![]() Deneyimli Yazar erol bakırcı Yaş: 50 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 710 |
nevzat şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum.allahtan bir mani çıkmazsa o gece yanında olmaya çalışacağım.görüşmek dileğiyle inşallah.
|
|
eskişehirli ilk evliliğini ESES'le,ikinci evliliğini eşi ile yapar.
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |