|
CamuR Asker Gecesi A.K.Ş |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
CamuR ![]() Yazar Nevzat Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 199 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 31/Eki/2007 saat 19:50 ![]() |
Merhaßa ArkadaşLar vatani Görev için 21 Kasım 2007 Gunu ßilecik Jandarma Teslim oLuyorum Geç kaLdık gerçi ama Tam Zamannda Gidiyorum Tecil Süremi ßu Son oLaylardan Dolayi ßozdurdum ve Askere Gitmek isteği Yaptim Ve vatni görevimi Yağmaya gidiyorum ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN ßÖLÜNMEZ ßekleyin Dağlardaki hayın PKK Lilar Esesli CamuR Gelior
Asker Gecesi Düzenliyorum Tum Antalyada Yaşayan Eskişehirpor Taraftari A.K.Ş Antalya Kırmızı Şimşekleri ve ßeni Tanıyan Herkezi Asker Geceme ßekliyorum...
Asker Gecesi Mekan: 10.11.2007 Cumartesi Gecesi Örnekköy Sultanyar Restaurant Arkasi Dinçerler Apt. Önün de Saat 18:00'da ßaşliyacak Gelecek olan Arnadaşlari ßeklerim
87/4 Tertip ve Askere Gidecek oLan Arkadaslar da şimdide hayırlı Teskereler diyorum.. Taßi kendimede :)
ßeni Tanıyan Arkadaslarımada Hakkını Helal Etmelerini istiyorum Gidipte Dönmemek Var
ßu Vatan ßölünmez ßu ßöle ßiline
ßu Vatan Uğruna Hazırız Ölmeye
|
|
![]() |
|
eses_irsadinho ![]() Usta Yazar İrşad GÜNDOĞAN Yaş: 29 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: EStanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1956 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
hyrlı olsun..
|
|
Boğazın Kırmızı Şimşekleriyiz !
Formanda Zaferin Şahlanan Renkleri Var. http://www.eskieskies.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
kadirgulen ![]() Usta Yazar kadir Yaş: 43 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Türkiye Online Durum: Offline Mesajlar: 2453 |
şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim...
|
|
KKŞ
|
|
![]() |
|
KaRa ![]() Usta Yazar KapKaRa Yaş: 34 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Yayladan Online Durum: Offline Mesajlar: 1991 |
Hayırlı teskereler Camur...
|
|
YÖNETİM İSTİFA! ŞEFFAF MALİ TABLO İSTİYORUZ!
|
|
![]() |
|
ES_Kadir ![]() Usta Yazar Kadir Gürcan Yaş: 36 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 7442 |
Nevzat'çım şimdiden hayırlı teskereler kardeşim.
|
|
![]() |
|
emres26 ![]() Usta Yazar Emre Dur Yaş: 34 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 1664 |
hayirli tezkereler...
|
|
|
|
![]() |
|
AzTecK ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 37 Katılım: 15/Ağu/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3655 |
Hayırlı teskereler nevzat kardeşim.
|
|
![]() |
|
cino 26 ![]() Yazar Cüneyt ERTETİK Yaş: 41 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 97 |
hayirli tezkereler...
|
|
ESKİŞEHİRSPOR
|
|
![]() |
|
esomer ![]() Deneyimli Yazar ömer Yaş: 34 Katılım: 27/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 331 |
nevzat tanısamadan gıdıyorsun hayırlı teskereler kardesımmm antalyada olsam gelırdım suan eskısehırdeyımmm ben ömerrrr ınsallah sanına yakısır bıcımde ugurlanır vatanımıza yakısır bı sekılde donersın askerden hersey gonlunce olsun
|
|
EsEsEs'im AMATÖREDE DÜŞSEN KALBİM SENLE
|
|
![]() |
|
serkanaltin ![]() Yazar serkan Yaş: 31 Katılım: 15/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 211 |
hayırlı teskereler çamur
|
|
her şey eses için
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 4> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |