|
Eskişehir Basket SK |
Cevapla | Sayfa <12345 238> |
Yazar | |||
ahmetES
Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 04/Ağu/2012 Yer: Açık Tribün Online Durum: Offline Mesajlar: 1481 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Eyl/2014 saat 12:44 | ||
Bursa deplasmanıda düşünülebilir
|
|||
montana
Yazar Furkan Ç. Yaş: 31 Katılım: 29/Nis/2014 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 236 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Eyl/2014 saat 12:57 | ||
Bu tanıtım haberi çok güzel... Organizasyon çok önemli. Taraftar ile basketbol takımı bütünleşmeli. KSK maçıyla lige çok iyi bir şekilde, sükse yaparak girmeliyiz. KSK maçında, Beko Basketbol Liginin ateşli ve çok zorlu bir deplasman kazandığını göstermeliyiz, HİSSETTİRMELİYİZ. Basketbolda taraftar desteği futbola göre çok daha önemli ve ETKİLİ. Bunu hiç kimse unutmamalı. |
|||
-montana26-
|
|||
muhasara
Usta Yazar .. Yaş: 33 Katılım: 24/Haz/2011 Online Durum: Offline Mesajlar: 1382 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Eyl/2014 saat 13:56 | ||
Heyecanla bekliyoruz
|
|||
montana
Yazar Furkan Ç. Yaş: 31 Katılım: 29/Nis/2014 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 236 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Eyl/2014 saat 16:26 | ||
http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=1620&PN=32 Yani; "Eskişehir Basket"in geleceği, taraftarın desteğine bağlı... Bu desteği; Eskişehir'deki ilk karşılaşmamız olan "Pınar KSK" maçından itibaren göstereceğimize inanıyorum. |
|||
-montana26-
|
|||
sadeceses
Deneyimli Yazar Oğuzhan Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 452 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Eyl/2014 saat 16:52 | ||
Basketbol'da taraftarın etkisi futbola göre kat kat fazla oluyor.
KSK özellikle evinde rakiplerine kök sötürüyor.Bizde yapabiliriz... |
|||
Eşini değiştirebilirsin , siyasi görüşünü değiştirebilirsin , dinini değiştirebilirsin ama tuttuğun takımı değiştiremezsin !
|
|||
.mustiii1965
Yazar mustafa Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: İçindenn Online Durum: Offline Mesajlar: 262 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Eyl/2014 saat 17:07 | ||
bursaya organizasyon yapılmalı
|
|||
Şampiyon ESKİŞEHİR dertlerimin dermanısın
|
|||
legendboy26
Deneyimli Yazar Uğur doğan Yaş: 37 Katılım: 02/Ara/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 532 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Eyl/2014 saat 17:13 | ||
Bence adam cok bos konusmus seyirci sayisi degil islevi onemlidir diyor, sanki eskisehir taraftarindan daha iyiler gibi konusmus buna cok guldum :D ayrica eti eskisehirle ozdeslesmistir eti edirne basket olsun demis , eskisehir varken adam baska ile sponsor olur mu cok sacmalamis bence. Ben ingilterede yasiyorum planlarim ise hep eskisehir uzerine ev alsam ordan olur is kursam ordan olur. Insan memleketini tutar yani etide bunu yapiyor. Bence bizim icin guzel olacak taraftarimiza hayirli olsun |
|||
ULTRAS_ESES
Usta Yazar İsimsiz Yaş: 29 Katılım: 29/Haz/2013 Online Durum: Offline Mesajlar: 1035 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Eyl/2014 saat 17:18 | ||
Ya en alt ligten Eskişehirspor Basketbol Kulübü kurulmalı ya da bu takım satın alınarak isim değiştirilmeli yoksa bu halde fazla destek görmez.
|
|||
montana
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Eyl/2014 saat 17:28 | ||
Altına imzamı atarım... Ayrıca; "Bence adam cok bos konusmus seyirci sayisi degil islevi onemlidir diyor, sanki eskisehir taraftarindan daha iyiler gibi konusmus buna cok guldum :D" buna en iyi cevabı, ilk karşılaşmamız olan KSK maçında vermeliyiz. |
|||
-montana26-
|
|||
esesliyasin26
Usta Yazar Yasin Yaş: 32 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1628 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Eyl/2014 saat 17:52 | ||
Ben de takımı tam benimseyebileceğimizi sanmıyorum. Ya arması değişip tamamen Eskişehirspor bünyesine katılacak, ya da biz kendi takımımızı kurup en alttan başlayacağız. Şu anda bu takım benim için hiçbirşey ifade etmiyor...
|
|||
ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR BU BÜYÜK TARAFTARA!!!
|
|||
Cevapla | Sayfa <12345 238> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |