|
Eskişehirspor Ormanı |
Cevapla | Sayfa 12> |
Yazar | |
26 ilker 26
Deneyimli Yazar ilker Kaçan Yaş: 35 Katılım: 01/Ağu/2008 Yer: Eskisehir Online Durum: Offline Mesajlar: 498 |
Alıntı Cevapla
Konu: Eskişehirspor Ormanı Tarih: 15/Şub/2014 saat 15:36 |
Ben Türkiye'deki örnek bir şehir ve taraftar profili olmamız sebebiyle böyle bir düşünceye kapıldım yaşım 25 bilmiyorum belki bu düşünceyi lüzumsuz bulanlar olacaktır ama daha sağlıklı daha yeşil bir Eskişehir daha yaşanılır olabilir düşüncesindeyim.
Konuyu gereksiz gören arkadaşlar olursa konuyu kapatabiliriz ama ben bu konu hakkında sizlerinde fikirlerini almak istedim. Yeni yapılan stadyumun yakınlarında veya Şehir Merkezine yakın bir yerde Eskişehirspor Ormanı için bir alan verilse bizde her yıl düzenli olarak toplu bir şekilde oraya fidanlar diksek nasıl olur? Yeşil alanların azaldığı bugünlerde böyle bir alana ihtiyacımız olacağı kanaatindeyim, gerekli Şehir büyükleriyle görüşülerek uygun bir alanda futbolcular,yönetim ve taraftar olarak böyle bir olaya imza atabiliriz. Bir fidan fiyatının 5 Lira gibi bir rakam olduğunu unutmayalım..!! Yeşil Hayattır. |
|
Her sabah kaybolup giden bir rüya gibi oldun artık..
Hayat Siyah-Kırmızı.. |
|
.mustiii1965
Yazar mustafa Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: İçindenn Online Durum: Offline Mesajlar: 262 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2014 saat 15:50 |
Bence güzel fikir.Hayata geçirilmesi gereken bir proje.Belediyelerle iletişime geçilmeli yer konusunda.Taraftarların destek verceğinden eminim ama somut adımlar atılmalı.
|
|
Şampiyon ESKİŞEHİR dertlerimin dermanısın
|
|
erdemesk
Usta Yazar erdem Yaş: 42 Katılım: 07/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1995 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2014 saat 16:00 |
İlker kardeşim seni tebrik ediyorum aklimda olan birşeydi ama ben o kıraç bozdağ olarak dusunmustum eğer milyonlarca ağaç dikebilirsek şehrimizin iklimi bile değişebilir.
|
|
Hayat 24 saat SİYAH-KIRMIZI
|
|
mavis erkan
Yazar ERKAN KOCA Yaş: 41 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 95 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2014 saat 16:00 |
Eskişehirspor taraftar ormanımız zaten mevcuttur..
|
|
26 ilker 26
Deneyimli Yazar ilker Kaçan Yaş: 35 Katılım: 01/Ağu/2008 Yer: Eskisehir Online Durum: Offline Mesajlar: 498 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2014 saat 16:08 |
Erkan abi ben bilmiyorum tam olarak nerde?
Yada gerekli desteği görüyormu kaç fidan var? |
|
Hayat Siyah-Kırmızı.. |
|
gündüzlerli26
Usta Yazar Mehmet Yaş: 61 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 2551 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2014 saat 16:11 |
DIRENIS YILIMIZ
|
|
mavis erkan
Yazar ERKAN KOCA Yaş: 41 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 95 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2014 saat 16:17 |
Ankara yolunda kardeşim örnek taraftar oluşumu zamanında kampanya başlatıp yapılmıştı ama son durumu nedir bilmiyorum..
|
|
26 ilker 26
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2014 saat 16:23 |
Kayıtlı bir ağaç sayısı yok ve ağaçların büyük bir bölümünün bakımsızlıktan kuruduğu söyleniyor.
2007 yılında uğranmış en son.. |
|
Hayat Siyah-Kırmızı.. |
|
mavis erkan
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2014 saat 16:25 |
sen oralardan geçerken bi uğra bakalım durumu nasıl olmazsa yeni bir kampanya başlatırız karam :)
|
|
26 ilker 26
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2014 saat 16:29 |
Bitmeyen bir kampanya olmalı abi ;)
Gitgide büyüyen.. |
|
Hayat Siyah-Kırmızı.. |
|
Cevapla | Sayfa 12> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |