|
AKŞ |
Cevapla ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
eayture ![]() Yeni Yazar Emre Yaş: 35 Katılım: 02/Tem/2013 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 08/Tem/2013 saat 09:33 ![]() |
Antalyanın Kırmızı Şimşekleri.
Yeni Sezon, Yeni Yönetim, Yeni Hoca, Yeni Anlayış. Bizimde artık dirilmemiz gerekiyor bir şekilde.Bir oluşum sağlayıp toplanalım. |
|
![]() |
|
GÖKYAPI ![]() Yazar ismail gök Yaş: 47 Katılım: 20/Haz/2011 Yer: antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo emre... katılıyorum sana...
|
|
ölümüne eses'liyiz
|
|
![]() |
|
GÖKYAPI ![]() Yazar ismail gök Yaş: 47 Katılım: 20/Haz/2011 Yer: antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 71 |
2 eylül gazetesinden okuduğum kadarıyla yönetim kurulu üyesi mustafa akgören, kendi twitter sayfasından şu tweti atmış “biletleri tribün çocuklarına vermekle ne kadar isabetli bir karar vermişiz herkes gördü herhalde. Harikaydınız çocuklar”.burdan mustafa akgören e sormak istiyorum.Acaba antalyadaki eses sevdalılarının eskişehirden gelen tribün çocuklarından ne farkı olacaktı.bu yapılanlar taraftarı ayırmaya yönelik değilmi?antalyada yaşayan bir eskişehir taraftarı olarak önce güven sloganıyla harekete geçen bu yönetime bu hareketi hiç yakıştıramadım.takdiri eskişehir kamuoyuna bırakıyorum....
|
|
ölümüne eses'liyiz
|
|
![]() |
|
Adnan26 ![]() Usta Yazar Adnan Erden Yaş: 59 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 3162 |
Avrupaya geldiklerindede biletleri tribün cocuklarina versinler o zaman.. Biz TV den izleriz. |
|
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yoktu.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yoktu. |
|
![]() |
|
eaytures ![]() Yazar Emre Yaş: - Katılım: 01/May/2014 Online Durum: Offline Mesajlar: 238 |
sonuş eses finalde ;)
|
|
Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye !
|
|
![]() |
|
konyaya kimler gidiyor emre ve nasıl gidiyorsunuz
|
|
ölümüne eses'liyiz
|
|
![]() |
|
eaytures ![]() Yazar Emre Yaş: - Katılım: 01/May/2014 Online Durum: Offline Mesajlar: 238 |
Antalya'da tık yok. Antalya'da kümeye düştü dahada toplanamayız.
|
|
Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye !
|
|
![]() |
|
Uyumaya devam et Antalya her konuda !!!
|
|
|
|
![]() |
|
esessevgi ![]() Deneyimli Yazar ugur Yaş: - Katılım: 23/Haz/2009 Yer: antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 498 |
ANTALYASPOR A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR
Misafir A BLOK H 16 Son nefeste bile... |
|
ANTALYADA UZAKLARDA YANIYORUZ ESES AŞKIYLA
|
|
![]() |
|
es es deniz 26 ![]() Deneyimli Yazar denizcan Yaş: 32 Katılım: 28/Eyl/2007 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 495 |
oradayız elbet. maçtan önce toplanalım hepberaber gidelim ;)
|
|
3es3ki2eski1es
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 12> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |