|
YenidenBüyükEskişehirspor ve Yeniden Forum |
Cevapla | Sayfa <1 34567 23> |
Yazar | |
esmaris
Usta Yazar Mehmet Ali ÜRESİN Yaş: 55 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Marmaris Online Durum: Offline Mesajlar: 3351 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Tem/2013 saat 10:06 |
Yıllar sonra bir güven,bir dik duruş,bir saygı ortamı oluştu...Tüm camiada...Bunu iyi değerlendirmeli,kenetlenmeliyiz.Foruma çok şeyler katmış "eski"lerin dönmesi de bu ortama ayrı bir hava katıyor....Yaşasın güven ortamı,sevgi,saydı...Yaşasın ESKİŞEHİRSPOR...
|
|
SeNsİz MaRmArİs BiLe SüRgÜn SaYıLıR EsEs'İm
|
|
muhammed
Usta Yazar Muhammed Yaş: 44 Katılım: 17/Ağu/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1366 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Tem/2013 saat 10:15 |
Eskisehirspor'un değerli üyelerini tekrar aramızda görmek büyük mutluluk.
Haydi heyecan ve çoşkumuzla yakalım süper ligi... Yaşasın yeniden büyük ESKİŞEHİRSPOR Yaşasın ESKİSEHİRSPOR'LULUK |
|
www.facebook.com/pages/Eskişehirsporum/149380141891106 Destek verelim lütden
|
|
matt
Usta Yazar M. M. Altintas Yaş: 51 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: United States Online Durum: Offline Mesajlar: 7729 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Tem/2013 saat 10:26 |
Yonetim, teknik kadro, forumdaki taraftarlar.. Nazar degmesin, her platformda yeni bir sayfa aciyoruz..
Varsin sezon baslamamis olsun, su heyecani yasamak bile cok guzel. Hepiniz sagolun, varolun. |
|
ashanye
Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 58 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Tem/2013 saat 10:30 |
Camiamızda güzel şeyler oluyor olacağına inanıyoruz.Traftar yönetim takım bütün bileşenler birleşiyor güven ortamı esiyor bu yansımalar takıma ve hepimize olumlu yansıyacak.Saygımızı sevgimizi kaybetmeden güzel günlere omuz omuza..
|
|
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
|
kesdal
Usta Yazar mehmet kesdal Yaş: 61 Katılım: 01/Ağu/2008 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1496 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Tem/2013 saat 10:34 |
Hoşgeldin hacım.
|
|
Oyun bitince,şah da piyon da aynı kutuya konur.
|
|
esesim
Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 58 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1545 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Tem/2013 saat 11:27 |
Çağrımıza destek çığ gibi büyüyor çok şükür.
Çağrımıza cevap vermekte gecikenleri de bir haberdar edelim isterseniz. Örneğin Baba kullanıcı adlı Alper Uruş; Esalettin Öztürk, Mehmet Ali Akçoray, Süleyman Orkun ağabeyler... Sizleri de bekliyoruz... Tertemiz sayfalar yepyeni ufuklar için... |
|
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE PAVYONCU ZİHNİYETE SON! |
|
ersisli
Yeni Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 02/Tem/2013 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 19 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Tem/2013 saat 11:48 |
Uzun süredir takip ediyordum. "Yeni" heyecana ortak olmak istedim. Sırada kombine almak var. Yaşasın büyük Eskişehirspor.
Ne yapabilirim: Kulüple ilgili İtalyanca metinleri vakit buldukça forumda paylaşmaya çalışacağım. Herkese selam ve sevgiler. |
|
director26
Yazar serdar Yaş: 58 Katılım: 09/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 92 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Tem/2013 saat 12:21 |
ben de geldim.halil ünal ve ekibi gittiğine göre artık buradayız.bu sinerji bile eses'imizin önünü açacaktır.
|
|
22 HAZİRAN 2013
(ESES'İN KURTULUŞ GÜNÜ) |
|
mami67
Yazar Muammer Yaş: 59 Katılım: 22/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 140 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Tem/2013 saat 13:46 |
Sn.Selahattin ERDOĞAN, yeniden Büyük Eskişehirspor ve yeniden form başlığı ile küskün olan
ESES sevdalısı renktaşlarımızı mıklatıs gibi çekmeye başlamıştır. Haddim olmayarak benimde renktaşlarıma bir önerim olacaktır. Yeniden form ve yeniden Eskişehirspor konu başlığını örgütlü bir güce çevirebilirmiyiz. BKŞ,KKŞ,TKŞ,MARMARİSESES,BURSAESES,KARADENİZESES vb.oluşumlardan birkaç arkadaşın katılımı ile (ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ KURABİLİRMİYİZ.) Türkiyenin her yerinden gelecek eses sevdalıları ile ESKİŞEHİRSPOR'umuzu daha güzel günlere nasıl götürürüz,ne yababiliriz vb. konularda beyin jimlastiği yapabiliriz. Saygılarımla,
|
|
enis26
Deneyimli Yazar Kemal Enis Yaş: 59 Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 346 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Tem/2013 saat 13:48 |
mesajımı
Eskişehirspor'un Mali Durumuhttp://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=4278&PN=1 başlığına taşıdım. |
|
E ni S
|
|
Cevapla | Sayfa <1 34567 23> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |