|
YenidenBüyükEskişehirspor ve Yeniden Forum |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 21> |
Yazar | |
freestyle ![]() Yazar MuharreM Yaş: 30 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Babaeski Online Durum: Offline Mesajlar: 229 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 12/Ara/2020 saat 15:23 ![]() |
Bugunku mac icin yorum yapayim diye geldim. Baktim burasida pasif olmus. Nerde muhabbet edeceğiz mac konusunu?
Ben devam ediyor saniyordum burasi aktif sekilde. Sosyal medya populer olunca burasida etkilenmis durumdan |
|
![]() |
|
ccigarr ![]() Usta Yazar hakan Yaş: 39 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2611 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne günlerdi Facebook falan yoktu. Türkiye'nin en büyük taraftar forumuyduk.
|
|
haramilerin saltanatını yıkacağız...
|
|
![]() |
|
esesliyiz ![]() Usta Yazar Eray Hatipoğlu Yaş: 42 Katılım: 30/Tem/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 2670 |
Beş sene olmuş.Herkese yeniden merhaba arkadaşlar.Bütün eski kullanıcıları bekliyoruz buraya.Ben gein.Başka EsEs yok.Bu sene o sene olsun.Haydi Eses.
|
|
![]() |
|
eses26 ![]() Yazar Ümit KURT Yaş: 44 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 176 |
Teşekkürler.. Cep telefonundaki "Samsung internet"te de reklâm engelleyicilerden "adblockfast" kurunca tıkır tıkır giriliyor siteye. |
|
![]() |
|
Daredevil ![]() Deneyimli Yazar Onur Yaş: 42 Katılım: 11/Ağu/2015 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 602 |
site de açılmama yada geç açılma problemi yaşıyorsanız, Google Chrome kurup ona da adblocker eklentiyi ekleyin. forum ışık hızında çalışacaktır. tecrübe ile sabit.
|
|
![]() |
|
kemalll ![]() Yazar Red&Black Yaş: 30 Katılım: 23/Haz/2008 Yer: Es-Es Online Durum: Offline Mesajlar: 217 |
Artık bir yerlerden başlamak lazım başka Eskişehirspor yok bazı şeyleri değiştirmek gerekiyor #BenimoyumEskişehirspora yenilik şart !
|
|
" Aşkımız armaya, formaya... "
|
|
![]() |
|
Mahmut Han ![]() Yazar Alpay Yaş: 44 Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 137 |
Yeni Başkan Adayı Sn. Avukat Mustafa TOPKAYA; Başkanlık için çalışmalara başlamış bulunmaktadır, kendisi mükemmel bir insandır. Dürüst bir kişiliktir Can-ı Gönülden ESES'lidir. Kendisini destekleyelim renktaşlarım Artık tertemiz bir sayfa temiz insanlarla inşallah |
|
![]() |
|
eskolik26 ![]() Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 43 |
aktif hareket yeni heyecan ... diğer takımlar gibi yukarı cıkınca hatırlayan süper lig adamı olmayalım.
|
|
![]() |
|
~ERHAN~ ![]() Usta Yazar ERHAN DLAPCI Yaş: - Katılım: 04/Tem/2010 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 6986 |
Süper ligten düştük Forumda düştü
|
|
![]() |
|
usanmaz262626 ![]() Yazar Kerem Yaş: - Katılım: 10/Tem/2015 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 76 |
Moderatör kardeş ne zaman gireceksin acaba foruma ?
|
|
ESESES KİKİKİ ESKİ ESKİ ES !
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 21> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |